- Konu Sahibi zenlikzenlik12
-
Evet hangisinden rahatsız oluyorsun.. Sanırım piknik alanlarında bira içmesinden rahatsızsın..Konuşarak halledebilirsin belki, dayatma kullanmadan...Sözlün sana yeterince zaman ayırıyor mu ?
İçkiye mi karşısın,arkadaşlarını mı sevmiyorsun yoksa gittikleri yeri mi ?
Hakkını yiyemem çok zaman ayırır bana, sabahtan geceye kadar beraber vakit geçirirz genelde. Bana ayrılan zaman konusunda hiçbir sıkıntı yok, ama dediğim gibi arkadaşlarıyla dışarı çıkıp bira içmesi biraz hoşuma gitmiyor. Gerçi bugüne kadar başına bir durum da gelmedi. Ayrıca, sadık olma konusunda da GÜVENİM TAMDIR KENDİSİNE. Gittiği yerleri çok iyi bilir... FAKAT SİZCE ERKEKLER ARKADAŞLARIYLA BÖYLE YERLERE ÇIKIP, ARADA SIRADA STRES ATABİLİR Mİ? YA DA BUNUN SIKLIĞI SİZCE NASIL OLMALI? (BEN Mİ ÇOK ABARTIYORUM YOKSA)
seninle yeterince ilgilenip vakit ayırıyor mu
eğer evetse hiç sorun çıkarma sözlü nişanlı evliyiz diye bu kadar sıkmaya gerek yok diye düşünüyorum
sevgiliyken bende öyleydim ama evlendikten sonra düşüncelerim değişti
insanın kafasını dağıtmaya muhabbet etmeye ihtiyacı var
hergün değil sonuçta arada olduğu için sıkıntı yapma
evlenince de sorun çıkmaz bu sefer evde misafir edersiniz arkadaşlarınızı beraber vakit geçirirsiniz
ha yine çıkmak isterse çıksın bara filan gitmiyor sonuçta
Okudum ama bira içmesine mi takıldınız, arkadaşlarıyla vakit geçirmesine mi hala anlamadım.
Sanırım arkadaşlarıyla vakit geçirmesi takıldığınız nokta.
Ne sakıncası var?
Evlilerin hiç arkadaşı olmasın o zaman, sadece ailesiyle vakit geçirsin.
Böyle hayat mı olur?
Yani ara sıra çıkıyor; ama genelde çıktıklarında bira içerek sohbet ediyorlar. Takıldığım ve endişe ettiğim nokta bu. Belli bir yaşın üzerinde, hele evliliği düşünen bir gencin yapmaması gerekir diye düşünüyorum, bilmiyorum yanlış mıyım??? Biraz fazla mı abartıyorum yoksa?
Yani ara sıra çıkıyor; ama genelde çıktıklarında bira içerek sohbet ediyorlar. Takıldığım ve endişe ettiğim nokta bu. Belli bir yaşın üzerinde, hele evliliği düşünen bir gencin yapmaması gerekir diye düşünüyorum, bilmiyorum yanlış mıyım??? Biraz fazla mı abartıyorum yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?