- Konu Sahibi Someone7485
-
sözlünün sürekli yok faceden yazmış yok mesaj atmış falan diye sana anlatması çok gereksiz, facede engeller telefonunu da değiştir görüşmek istemeyen adam,sanki pazarlık kızıştırmaya çalışıyo gibi,eski hayatı onu bağlar sen hiçbi kızla bu konuda muhattap olmak zorunda değilsin, yerinde olsam o kız sana ya da bana ulaşmaya çalışırsa mesaj attığını falan duyarsam görürsem bunun hesabını senden sorarım derdim, eşimle 9 sene çıktım ne eski sevgilisini bilirim ne de ne yaşamış etmiş bana ne ki
Sozlendigini duyunca hirs yapmis. Bosver... Arsiz degilse bir daha mesaj atmaz.
silmesi yeterli değil engellesinde, telefon mesajları nolucak numara değiştirmek çok mu zor, 2 aylık bi ilişki diyosunuz, sözlünün tüm arkadaşlarıyla akrabalarıyla falan tanışmadıya numarasını öğrensin, gerekirse hat senin adına olsun, anlatmak istediğim bağları koparmak isteyen adam koparır, sen sana söylemesini dürüstlük olarak algılıyosun sözlündür bişey diyemem sen tanırsın, ama bence bi erkeğe yakışan bu kız beni rahatsız etti bende bunları bunları yaptım yolunu kestin haberin olsun demektir, sana mesaj gösteriyo arıyosun konuşuyosun erkeğin egosu tavan şu anda
Yardim edin ne olur bu uyeligi nasil iptal ederim lutfen
üyelik iptal edilmiyor bildiğim kadarıyla
üyelik iptal edilmiyor bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?