Sözlümün Eski Sevgilisi ve Attığı Mesajlar !!

Someone7485

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
34
0
16
İstanbul
Merhabalar, bu konu çözüldü aslında ama ben yine de paylaşmak istedim sinirim bir türlü geçmiyor çünkü. Geçen hafta sözlümle otururken aşkım, dün gece Seda bana facebooktan mesaj atmış dedi. Seda dediği bayan eski sevgilisi. Cevap vermemiş bizimki. Ben kızdım tabi sakın cevap verme diye. Akşam eve gittim gece sözlüm aradı Seda sürekli mesaj atıyor diye telefonuma. Ertesi sabah mesajları okudum. Senin sözlünden daha çok seviyorum ben seni yazmış. Sözlüm konuşmak istemiyorum sözlüyüm ben lütfen yazma artık falan yazmış. ama kız gittikçe çirkinleşmiş yok seni çok özledim senin sözlünde çirkinmiş zaten, şu an seninle aynı yatakta olmak isterdim falan diye !! sözlüm en sonunda küfür etmiş. Ertesi gün ben kızı aradım terbiye sınırlarını zorluyorsun neyin peşindesin biz sözlüyüz cinsel açlığını başka şekilde gider lütfen ikimizde çok rahatsız oluyoruz bu durumdan dedim özür falan diledi konu kapandı ama bu nedir hanımlar ya? Burda hepimiz kadınız Allah aşkına bunun adı nedir yani? Hala sinirim geçmedi anlayacağınız. Eski sevgilisi dediğimde 2 aylık bir ilişki benden önce. biz 1 yıldır beraberiz.

sözlünün sürekli yok faceden yazmış yok mesaj atmış falan diye sana anlatması çok gereksiz, facede engeller telefonunu da değiştir görüşmek istemeyen adam,sanki pazarlık kızıştırmaya çalışıyo gibi,eski hayatı onu bağlar sen hiçbi kızla bu konuda muhattap olmak zorunda değilsin, yerinde olsam o kız sana ya da bana ulaşmaya çalışırsa mesaj attığını falan duyarsam görürsem bunun hesabını senden sorarım derdim, eşimle 9 sene çıktım ne eski sevgilisini bilirim ne de ne yaşamış etmiş bana ne ki

Kız facebookunda ekli değildi silmişti, mesaj atınca söyledi. Çünkü o söylemezde ben başka yerden duyarsam bilir ki her şey çok daha kötü olur kendisi için. Hiçbir kızla muhattap olmak zorunda değilim bu konuda haklısınız.

silmesi yeterli değil engellesinde, telefon mesajları nolucak numara değiştirmek çok mu zor, 2 aylık bi ilişki diyosunuz, sözlünün tüm arkadaşlarıyla akrabalarıyla falan tanışmadıya numarasını öğrensin, gerekirse hat senin adına olsun, anlatmak istediğim bağları koparmak isteyen adam koparır, sen sana söylemesini dürüstlük olarak algılıyosun sözlündür bişey diyemem sen tanırsın, ama bence bi erkeğe yakışan bu kız beni rahatsız etti bende bunları bunları yaptım yolunu kestin haberin olsun demektir, sana mesaj gösteriyo arıyosun konuşuyosun erkeğin egosu tavan şu anda

Nişanlımın eski sevgilisi birkaç sene önce aynı şeyi yapmıştı, bunu yapan kadın evli barklı ve o zamanlar 7 yaşında bir evlat sahibiydi, ben daha ne diyeyim... İnsan edepsiz olduktan sonra yapacak bir şey yok...

engellsin telindende engelleyebilir faceden hayli hayli engeller . kıza gelince arsız belli . terk edilmeyi yedirememiş . tek kozu cinsellik onu kullanıyor . ama yinede esözlünün bir kıza küfür etmesi çok çirkin . demek oda çirkinleşebiliyor isteyince

bunu banada yaptılar . eski sevgilim eski sevgilisi bunu rahat bırakmıyormuş sürekli arıyormuş bunu bana anlatıyordu birde dürüstlük diyordu bunun adına . bu dürüstlük değil tabi iki kızı birbirine düşürüp zevkle izliyordur . isteyen hattını değiştirir kimsede bulamaz çok basit yani .ben mesela hattımı değiştirdim artık isteselerde bulamazlar . facide aramalara kapattım . yani ulaşılmak istemiyorsanız çok kolay . bence bu tip erkekler bilerek yapıyor . samimi gelmiyor bana kimse kusura bakmasın . benimde başıma geldi çünkü o zamanlar saftım üzülüp duruyordum sonra bastım tekmeyi tabi aklım başıma gelince şimdi o saflığıma yanarım .

Ayrica sana hic duyurmasaydi iyiydi. Sanki egosunu tatmin etmek icin sana soylemis. Bak iste beni birakamiyorlar gibilerden. Keske bastan hic cevap vermeseydi , engelleseydi oyle kalsaydi. Kufur etmesi ve mesajlari detayina kadar bilmen hos olmamis. Kizin yaptigi zaten %100 yanlis ama kufur edecek kadar degil.

o adam kendi egosunu tatmin etmek için bunu sana söylemediyse bende şu dünyada hiçbirşey bilmiyorum . bende yaşadım bunları .bence sen ona pek güvenme . kızlada muhattab olma . hattını değiştirseymiş madem ulaşılmak istemiyor . külahıma anlatsın bunları . saf olma . kızıcaksın ama gerçek olan bu .

nişanlın da az değilmiş canım,
çocukça davranarak kızın yanlışını sana karşı kullanıyor, amacına ulaşıyor.
ben olsam kızdan çok nişanlıma öfkelenirdim.

Bence de sana söylemeseydi,duyurmadan çözebilseydi daha iyiydi.
Aslında hem böyle şeyleri bilmek isteriz, hem de bilince rahatsız oluruz, üzülürüz.
Biz de bir tuhafız.
Ama senin onun geçmişiyle muhattap olman hiç hoş değil ne bileyim.
Kafana takma ucuz şey de geç bence..

Kız ucuz sözlün ondan daha ucuz ...

Kırılma sakın dost acı söyler, sana o kızın mesajlarını okutması, senin onunla iletişim kurabilmen, üstelik bir kadına küfür edilmesi hiç hoş değil. Bugün ona söven yarın sana da söver.

İstemeyen her yerden engeller, sözlüyüm seninle görüşmek istemiyorum demek yeterli ve net bir cevaptır. Sözlün kendini paylaşılamayan erkek gibi hissetmiş hepsi bu.

Bana söyledi çünkü ben başka yerden duyarsam olacakları bilir tehdidi hiç bir erkeğe sökmez inan bana, canlarının istediği her şeyi paşa paşa saklayabiliyorlar. Sözlünü uyar bence, bundan sonra böyle bir yaşanırsa tehdidinin farkına varsın.

nedense böyle konularda pek eşitlik kavramıyla düşünemiyoruz. eski sevgilisi kızı rahatsız etseydi herkes senin sözlün yok mu söyle hemen derdi. ben söylemesinde bir problem görmüyorum açıkçası ego tatmininden ziyade dürüstlük bunun adı. söylemeseydi telefon numarasını değiştirseydi ne yaptı da değiştiriyo durup dururken kesin bir haltlar yedi diye düşünürdü sözlüsü, şimdi en azından biliyor olayı..
bazen telefon değiştirmekte sorunu çözmüyor bende çok değiştirdim numaramı ama olmadı bir türlü sevgilimin konuşması gerekiyormuş demek ki karşı tarafın birşeyleri idrak edebilmesi için.. zaten mantıksız hareket ediyorlar kafalarına dank etmesi de karşıdaki kişinin gerçek olduğunu anlayınca oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…