Sözlümün kardeşiyle şakalaşması

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
Slm kızlar.Ben sözlüyüm ve ilk defa sözlümün evine misafirliğe gittim.Ailelerini tanımak için. Ben tek çocuğum sözlüm ise 3 kardeş. 2 tane kendisinden küçük kız kardeşi var. Birisi evli birisi bekar. Bekar olan 19 yaşında.

sözlümle bi şakalaşmalar bir espriler ilk başlarda anlatamam. Sonuçta herşeyin dozajı var.Sözlüm sert görünümlü ama hiçte öyle biri değil. Ben misafir olarak gitmişim evlerine. Kardeşiyle o kadar şakalaşması normalmi?

ya da ben mi kıskançlık yapıyorum anlayamadım. Bende kıskanç biriyim. Banada ilgi gösterdi ama televizyon izliyoruz yorumunu kardeşinin yüzüne bakarak yapması normal mi? ben bunu sözlümle paylaştım beni yanlış

anladı.Ben sanada ilgi gösterdim neden böyle yapıyorsun diyor.Bende mutsuzum ne yapmam lazım?? Ama kardeşinin abisini benden kıskandığı aşikar. Ben sözlümün biraz daha ağır olmasını istiyorum .

Gereksiz kiskanclik yapmissin bence.
40 yillik kardeslik iliskilerini aralarina yeni giren biri olarak degistiremezsin. Boyle cabalara hic girip de sozlunu bir daha bu konuda uyarmaya kalkma bence. Bunlar seni dusurmekten baska birsey yapmaz cunku. Kardesin yeri ayri, esin yeri ayri. Kiskanmak, paylasamamak filan sacma.

çok gereksiz bi kıskançlık adam doğal hailyle davranmış.kardeşlede şaka yapılmassa kimle yapılacak

Yuh insan kardeşiyle şaka yaparken bunun dozajımı var ya sonuçta abisi ne kadar güzelki sevinmelisin çok güzel anlaşıyorlar ne mutlu ... böyle kıskanç gelinlerede anlam veremiyorum. şimdiden geleceğiniz belli görümcelerini kıskanan birisi olacaksın hep... bence abartmışsın olayı...umarım aranız güzel olur gül gibi geçinip gidersiniz eşi ve ailesinle..

Herkesin aile ilişkileri farklıdır, senin isteğinle olmaz bu maalesef, benim rahmetli annemin dayımla ilişkisi hoşgeldin abla deyip el öpmeden ibaretken benim erkek kardeşimle ilişkim bambaşka, sarılırım, öperim sürekli güzel kelimeler kullanırım. Birbirimizle acayip şakalaşır, oynarız. Benim de sevgilim çok kıskanç, ne yani o da mı beni erkek kardeşimden kıskansın, ağır olmamı istesin şimdi?

Takıldığınız şeye bakın. Şakalaştığı insan kardeşi, yabancı bir kız değil ki. İçiniz rahat olsun.

sözlü değilsiniz ki sevgilisiniz :26:
kardeşiniz olmadığı için bunu anlamayabilirsiniz ama kardeştir bu var mı daha ötesi
ben babamla bile şakalaşırım değil ki abimle araya mesafe koyayım

Sen tek çocuk oldugun için onları anlayamamışsın ve kıskanmışsın bence
Büyüyünce kardeşlik çok güzel bişeydir (küçükken bilemiyorum :)))
Ben de abimin sevgilisi bize geldiğinde hep abime bakarak konuşmuştum, yengeyi biraz görmezden gelmiştim
İsteyerek yaptıgım bişey değildi tabi, birden başka bir kızın varlıgına alışamıyor insan
Bu konuda gelin-görümce karşılıklı anlayış, özveri ve olgunluk göstermek zorundasınız
Sevgiline de büyük görev düşüyor
Düşünüyorum benim eski sevgilim böyle bir kıskançlıgı asla hissettirmezdi bana
ama işte yürek kıskanç, çocuk ne yaparsa yapsın kıskanacagız
o yüzden kendimizi frenlemek lazım bu konuda

Son düzenleme:
seni gormezden gelip sanki sadece ikisi varmıs gibi sakalasmaları konusmaları olduysa ayıp etmişler ona bende bozulurdum ama onun dısında aralarındaki dialog bence sizi ilgilendirmemeli kardeş onlar sakalasırda dozajı kime gore neye gore belirlemek zorundalar

Olabilir haklısın tabi. O zaman gerçekten "ağır" biriyle birlikte olmayı dene, ağır olmayanları ağırlaştırmaya çalışma. Zoraki köklü değişiklikler fayda getirmiyor çünkü.

Son düzenleme:
kardeşinden kıskanman çok saçma boşuna dert edınıyorsun kendıne

belki sen ordasın dıye oda heyecnlandı laf ola berı gele dıye konuştu

canım ben suna takıldım sözlüsün ve ailesiyle ilk defamı tanısıcaksın yanı tanısmak için evlerıne gıttım dıyosun??

ve daha sımdıden kardesıyle arasındakı ılıskıyı bu sekılde kıskanırsan ılerde evlenınce çok buyuk sorunlar cıkartrsın gıbıme gelıyo yanı sonucta kardes bu ben sözlünün davranısında yanlıs bişi göremedım bence kardesı senden kıskanmıyo onu sen kardesınden kıskanıyosun ama bence bu davranısını bı an önce sonlandır boşuna birbirnizi üzmeyın tatlım.

Eğer sevgilini kardeşinden bile kıskanıyorsan kendine kardeşi olmayan birini bul, abi kardeşin arasını bozma

Kardeşiyle şakalaşırken de size mi soracak? Çok saçma bir kıskançlık yapmışsınız.

anne, baba, abla, kardeş kıskanılmaz.. eğer kıskanıyorsanız bir uzmandan yardım alın zira hiç sağlıklı değil.. bu aralar ne kadar çok konunun değişik versiyonları açılır oldu.. kimse sizi kıskanmıyor, siz kıskanıyorsunuz..

sözlüsün ve ilk defa ailesiyle tanışıyosun bu da ilginmiş
neyse gelelim konumuza, kardeşinden ne diye kıskanıyosun ki, ben de erkek kardeşlerimle severim esprili konuşmayı, ne var bunda..
insan kardeşiyle de şakalaşamayacaksa hiç yaşamasın
bence bu gurur duyulacak bişey ki ailesine önem veren ve onlarla anlaşabilen biri..

Son düzenleme:

canım aynı seye takılmısız bende sözlu olupta aılesıyle daha yenı tanısmasına cok sasırdım sanırım sözluyum dedıgı erkek arkadasıyla kendı aralarında yuzuk takmıslar aılelerın haberı yok galıba yüzükten yanı resmı degıl anladıgım kadarıyla.

Son düzenleme:

olabilir belki de:26: biz de aramızda yüzük taktık ama kimseye sözlüyüz demiyoduk valla, tanıyanlar duysa aileleriniz biliyomu ki sözlüyüm diyosunuz diye gülerdi valla
tamam aramızda söz vermiş oluyoruz kendi aramızda yüzük takarak ama artık liseliler bile yüzük takıyor, yüzüğün de bi anlamı kalmıyor bazı durumlarda

evet yanlışsınız. tabiki kardeşi şakalaşırda yüzüne bakarakta konuşur. sanki kardeşi değildi yabancı bir genç kıza bakar ve şakalaşır gibi anlatıyorsunuz. kardeşi .siz sanıyorsunuzxki sizler olunca o zamana kadar olan kardeşlik ilişkileri ve sevgi hareketleri samimiyet yok olsun. ama olmaz. onlar can onlar karındaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…