Sözlümün kardeşiyle şakalaşması

Bu basit bi kıskançlık değil benceHastalıklı bi durumYazık ki böyle devam edersen hep mutsuz olacaksın

bizde abimle yengemin yanında şakalaşırız ama öyle abartılı değil , evlendiğinde iyice sana döner canm merak etme bu tarz kıskançlıkları da aklından çıkar o kardeşi nihayetinde. Hem bak ailesine nasıl davranıyosa sana da öyle davranır yani eşin ilerde seninlede şakalaşır bu yüzden dert etme derim.

Cok imreniyorum siki kardes iliskilerine. Ben ve kardeslerim malesef cok candan degiliz birbirimize

sözlüsün ve evlerine ilk kez gittin öylemi?? yani sevgilisiniz kısaca.
yaşının küçük olduğunu düşünüyorum ve böyle şeyleri şimdiden sorun edersen ilerde adam senden uzaklaşır.
gereksiz kıskançlıkların kimseye faydası olmaz tatlım.

Şu cümle beni benden aldı ciddiyim yorum yapacaktım ama gerek görmedim uzun uzun yazmaya. Ya ciddi kıskançlıktan hasta olmuşsunuz ya da yaş 18 falan sanırım.
İyi adam kardeşi ile şakalaşmasın, tv yorumu falan yapmasın kök gibi oturun birbirinizin suratına bakarak..

Konu sahibi arkadaşım kesinlikle haklısın. Şöyle belirtmişsin ki bi espriler bir şakalaşmalar falan... Herkes kendisinden pay biçmiş, ama herşeyin de yeri zamanı vardır. Kardeştir tabi ki sevecek tabi ki şakalaşacak ama evine bir misafir gelmiş, şakalaşmanın yeri ve zamanı değilmiş. Zaten dozunu da aşmışlar, göze batmışlar ki arkadaş rahatsız olmuş. Nispet yapar gibi...

Hoş olmamış. Sonuna kadar haklı buldum rahatsız olmanı.

Konu sahibi abartmış ama düşünüyorum bizim eve bi misafir gelse konuşurken diziyle ilgili yorum yaparken kardeşimin degil misafirin yüzüne bakarak konuşurum kim olursa olsun. Bide duşunun ilk defa sözlünüzün evine gidiyosunuz heycanli diken üstüne ne konusucaginizi bilmiyosunuz. Sözlünüzün sizinle konuşması, konusucak konu acmasini en cok sizinle muhattap olmasını istemez mısınız?

Tamam abi kardeş sakalassin cok guzel ama ilk defa gitmissiniz ya kimseyi cok tanimiyosunuz, onlar orda sakalasip kendi aralarında dizi falan konusuyolar e kız napsin orda mal mal baksın mı? bende olsam sinirlenirim. Degil sözlü nişanlı evelim misafir gelirse gelsin onunla ilgilenmek gerekir bence

Son düzenleme:

Di mi? Ayıp birşey... Evine gelen misafir ilgide öncelik ister kim olursa olsun. Hele ki bu gelen sevgiliniz ya da sözlünüz... Onunla ortakça bir vakit geçirmek yerine kardeşini evde ilk defa görüyormuş gibi davranışlar sergilemesi yanlış olmuş. Ya da konu sahibi tek kardeşmiş ya, belki de kardeşlik böyle birşey diye nispet yaptılar bilemem... En azından bu durumu düşünerek bile daha oturaklı davranabilirlerdi.

yengesini kiskanan yada
kocasinin kardesini kiskanan kisiler kendinize gelin

nasil kendinizi kiyaslarsiniz kardesinizin hayat arkadasiyla
yada esinizin kardesiyle

ayri ayri sevgiler beslenir insanlara
baba anne sevgisi ayri esine olan sevgi ayri kardesine olan sevgi ayri

bunu anlamak cokmu zor?

konu sahibesi evin tek kizi oldugun icin kardes iliskilerini anlayamayabilirsin
ama insan kardesini sever oper saka yapar kizdirir kavga eder onun icin aglar guler
bunlar cok normal duygular bence kendine gel ve daha genis bak olaylara

Böyle durumlarda,belki acemilikten dozaj ayarlanamayabiliyor.
Sen ilk kez gitmişsin ama herhalde onların evine de ilk kez bir kızarkadaş geliyor.
19 yaşındaki kardeş olsun,erkek arkadaşın olsun,nasıl davranmaları gerektiğini bilememiş olabilirler.

Kimse istemez mesela sözlüsü en küçük kardeşse,ablaları abileri enseye tokat kıvamında olsun,herkes rahatsız olur.
Bir yandan da tamamen sana yönelik olsa,sonrasında kardeşinin dilinden kurtulamazdı belki.Kızın yanında amma kastın,muma çevirmiş seni vs...:)
İçgüdüsel olarak,kardeşine her zamankinden fazla ilgi göstermiş olabilir.

İlişkiler zamanla rayına oturacaktır.Şimdiden huzursuzluk konusu edip kızkardeşe karşı bilenmemeni öneririm.

ya evlerine ilkdefa gelen birisinin yanında okadar bartı daranışlar sergilenmesi gereksiz bencede,ama sende aşırı kıskançlık göstermişssin,sonuçta sana samimi bir ortam yaratmaya çalışmışta olabilirler yabancılık çekme diye..

Canım ikisininde neşeli günlerine denk gelmiş, şakalaşmışlar bence. Herzaman evlerinde öyle oldğunu düşünmüyorum.

Bence abartmissin ne var ki bunda anlamadim ne guzel aralari iyi sen kiz icin bunlari dusunursen onu kiskanclga itersin tabi.

Tv yorumu yaparken hic mi size bakmadi o zaman sozlunde itmis sizi kiskancliga ancak bu sekilde paylasmasaydin keske kardesini kiskandigini dusunmesi hos olmamis

Televizyon izlerken yorumu kardeşinin yüzüne bakarak yaptıysa kesin ayrılmanız lazım.Olmaz bu iş.O genç delikanlının iyiliği için ayrılın siz.KArdeşi kardeşten kıskananlar bu aile bağlarını kopartıyorlar işte

Konu sahibi olduğu için mi haklı bulmak gerekir gibi düşündünüz.Konuyu açan görümce olsaydı ne yazardınız mesela? Kişisel değil.Sizin nezdinizde konu sahibine hak veren herkese soruyorum.

Benimde abim var ve sevgisinin yanında hiç kısıtlamıyoruz kendimizi hatta kimsenin yanında ne gerek var olduğumuz gibi davranamadıktan sonra şimdi ben abimle şakalaşırken yenge hanımın zorunamı gitcek hiç kusura bakmasın kimse kardeş ayrı sevgili ayrı can ayrı canan ayrı ...

Hiç haksız değilsin. Hem senin daha bu adamla ne işin var. Seni saymıyor ailesi kardesleri hep önceliği olmuş annesi seni benimsememiş. Hala sorup duruyorsun şöyle mi böyle mi diye. Adam sana değer vermiyor ki neyi umuyorsun umut ediyorsun.

Bi bakın konu sahibinin gecmis konularına anlarsınız o zaman. Hiçkimse durduk yere bu kadar takmaz bi sakalasma olayini

Eger ki sözlünüz sizi 2. plana atıp kardeşleriyle ilgiliyse evet bu normal değil. ister ilk kez olsun ister 50. kez, kendi ailesinin yanında sizin kendinizi garip hissetmenizi engellemek için sizinle ilgili olmak zorunda ama kardeşleriyle birlikte sizinlede ilgiliyse çok gereksiz bir kıskançlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…