olabilir belki de:26: biz de aramızda yüzük taktık ama kimseye sözlüyüz demiyoduk valla, tanıyanlar duysa aileleriniz biliyomu ki sözlüyüm diyosunuz diye gülerdi valla
tamam aramızda söz vermiş oluyoruz kendi aramızda yüzük takarak ama artık liseliler bile yüzük takıyor, yüzüğün de bi anlamı kalmıyor bazı durumlarda
sözlümün evıne ılk defa gıttım dıyor yenı tanıştım demıyor
sözlümün evıne ılk defa mısafırlıge gıttım aılelerını tanımak ıcın dıyo canım eger sozluyse zaten aılesını tanıyodur yanı ıstemeden vs falan.
ben aile ortamını tanımak için dedi dıye düşünüyorum
bik bik sozlu olup olmamasini bile didikliyorsunuz sonra konuyu acti gitti diyorsunuz.Allah askina lafmi yetistirilir size?
Siz olsaniz hic bozulmazsiniz sanki
hepiniz Polyannasiniz.Ondan zaten bu forumda hic gorumce konulari yok.
kendisi diyor ilgi gösterdi diye.. sadece şakalaşması ve tv ile ilgili konuda yorum yaparken kardeşini yüzüne bakması rahatsız etmiş konu sahibini.Slm kızlar.Ben sözlüyüm ve ilk defa sözlümün evine misafirliğe gittim.Ailelerini tanımak için. Ben tek çocuğum sözlüm ise 3 kardeş. 2 tane kendisinden küçük kız kardeşi var. Birisi evli birisi bekar. Bekar olan 19 yaşında.
sözlümle bi şakalaşmalar bir espriler ilk başlarda anlatamam. Sonuçta herşeyin dozajı var.Sözlüm sert görünümlü ama hiçte öyle biri değil. Ben misafir olarak gitmişim evlerine. Kardeşiyle o kadar şakalaşması normalmi?
ya da ben mi kıskançlık yapıyorum anlayamadım. Bende kıskanç biriyim. Banada ilgi gösterdi ama televizyon izliyoruz yorumunu kardeşinin yüzüne bakarak yapması normal mi? ben bunu sözlümle paylaştım beni yanlış
anladı.Ben sanada ilgi gösterdim neden böyle yapıyorsun diyor.Bende mutsuzum ne yapmam lazım?? Ama kardeşinin abisini benden kıskandığı aşikar. Ben sözlümün biraz daha ağır olmasını istiyorum .
kendisi diyor ilgi gösterdi diye.. sadece şakalaşması ve tv ile ilgili konuda yorum yaparken kardeşini yüzüne bakması rahatsız etmiş konu sahibini.
Vaaay, yenge tahta oturmak istiyo demek ki. Nasıl kardeşinin suratına bakarak yorum yapar, yanında karısı varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?