sozlumun kilo takintisi

arse88

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
49
1
6
Bursa
Merhaba bayanlar uzun zamansir konu acmiyorum çok şükür hic bir sorunum yoktu buda sorun mu bilmiyorum ama görüşlerinizi almak istedim

Sozlumun kilo takintisi var zayif olmami istemiyor 55 kiloydum 60 oldum ama beni hala zayif buluyor soyle 90 falan olsan ne guzel olur gibi seyler soyluyor ben de dalgami geciyorsun seb diyorum yoo ne var ki ben zayif sevmiyorum diyor 90 da cok diyorum ben oyle seviyorum diyor o zamab ayrilalim ben o jadar kilolu olamam dedigimde ben ol demiyorum ki olsaan frna olmaz diyor

Yaa kizlar kafam cok karisik bu bana hic normal gelmiyor tamam hani balik etli olsun dese anliycam da 90 kilo nedir ya benim bildigim zayif kadin daha cekici olur bizimkinede tam tersi yani bide etrafimda hic yok sisman kadinlari cekici bulan yablis anlasilmasin kilolu bayanlara kotu bir sey soylemek istemem de sozlumun bu takintisi normal gelmiyor
Sorum su ki bu normal mi acaba evlenince vucudumu begenmez mi surekli kilo al kilo al deyip duruyor napmaliyim kizlar bir psikolaga gitmesi icin konussam mi

daha simdiden basladıysa,işin zor .. kolay gelsinn

Bazilari balik etli sever ama sizinki biraz abartmis. 90 kilo nedir ya hu. Herseyden önce hic saglikli bir kilo degil. Zaten o seviyor diye 5 kilo bile almissiniz. Kilo konusunu laf eden erkekleri hic sevmiyorum ya cünkü kendim kilo (kendi kilomla ilgili) cok takintiliyim. Kendi kac kilo?

olmadı ki şöyle lömbür lömbür kadın seven,bı kocam..

reytınglerın düşsün dıye yapıyor olmasın?

cnm hakikaten biraz ilginçmiş.. bence seni olduğu gibi beğenmesi gerekir ama erkekler bazen saçmalamak konusunda dünya markası olabiliyor malesef :) ben kendimi böyle mutlu hissediyorum de daha fazla kilo alırsan sağlığının bozulabileceğini söyle ona... eğer seni seviyorsa çok kafaya takmaz bu meseleyi evlendikten sonra felan sorun olacağını zannetmiyorum durumun bu arada merak ettim de boyun kaç ki senin

Ya dikkat çekme kimse beğenmesin die dior
Yada gerçekten kilolu seviodur Discovery'de izlemiştim kilolu kadınları daha sexy bulan erkekler var

Ama seni değiştirmeye çalışması biçte hoş değil
Çok kilolu olsan sağlık için zayıfla dese anlarımda neyse...

benim kocam da öyle zayıf bırı degılım ben 64 kg ama hala kılo al sen zayıfsın der kıskanıyor olmasın bu arada çok takılacak bır durum degıl sana bunu dedı diye nasıl ayrılalım dıyebılıyorsunuz hayret ediyorum gerçekten bu kadar kolay mı bu lafı söylemek :26:

Dikkat cekmiyeyim kimse bakmasin diye demiyor gerçekten fazla kilolu kadinlari beğeniyor bu da bana pek inandirici gelmiyor acikcasi b ana baski falan yaptigi da yok zaten ama bana ilginç geliyor o kilodaki kadinlari çekici bulmasi ayrilalaim falan da demedim sadece bana normal gelmediği için acaba bir psikolaga falan gorunsemi dedim kusura bakmayin hepiniz yorumlarına bi kere de cevap verdim

sözlünüz saçmalamış 90 kilo nedir yahu bence sizle dalgasını buluyor 90 kiloyla yanında annesi gibi gezersiniz bu seferde sizi begenmez hiç takılmayın siz ona zaten evlenince ister istemez kilo alıyorsunuz , nasıl bir mantık bu ya löp löp yağ içinde kalın istiyo anlam veremedim böyle bir mantık istek olamaz , hiç bakmayın siz ona ideal kilonuz ne ise o olun. ne bir eksik ne bir fazla...

psikologluk bir durum olduğunu sanmıyorum ben. sonucta gercekten begenisinin bu yonde olduğundan eminseniz zevk meselesi. nasıl ki bazı kadınlar kel erkekleri çok seksi bulurken genelimizin de hoşuna gitmiyorsa onun gibi bir sey. kimse kel erkekleri begendiği için psikoloğa gitmiyordur herhalde.

yalnız madem sizi olduğunuz gibi begenmiyorsa, begendiği formda bir kadınla hayatını birleştirmeli. sizi değiştirip istediği kalıba sokmaya çalısması çok saçma.

Çoğu öyle bunların alinca da ver diye yer başinin etini benden soylemesi .

Son düzenleme:
sözlün kilolu mu canım? yahu bunu bende anlamıyorum ama bazı erkekler böyle yarımdünya kadınlardan hoşlanıyor. söylediğin gibi kimisine balıketli olmak yakışıyor ama 90 kilo nedir yahu . seninkine dikkat et bak şişman bir kadın görünce gözlerini alamıyordur o tosbaha

ya birde sen niye o istiyor diye kilo alıyorsunki yani tamam yine 5 kilo çok birşey değil ama bence sen kendini ona göre ayarlayacağına o kendini sana göre ayarlasın. ona deki atıyorum seninkli şişman mı "bende zayıf erkek seviyorum" şöyle 20 kilo zayıflasan çok yakışıklı olursun desene

1.80 ve ustu degilseniz 90 kilo olmak nedir? Saglik acisindan bir defa olumsuz etkileniyor insan o kadar kilolu olunca.
Kilolu arkadaslar alinmasin zaten onlarda saglik icin zayiflamak istiyordur ama o kadar kilo normal degil yani.Bunu anlatmaya calisin sozlunuze

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fazla kilonun normal olmadigini oda biliyor bana baski yapmiyor zaten kilo al diye ama mesela disardayken ben öyle bayanlar görüyorum ben bile bakiyorum ama o gidip fazla kilolu kadinlara bakiyor bizzat dikkat ettim hep o tarz bayanlara bakiyor ayak fetisti gibi bisey herhalde boyunu soranlar da var 1. 68 boyum 60 kiloyum o kadar kilolu olmam imkansiz zaten

Seni 55 kiloyken begenen adam sonra 90 ol derse var bunda bir terslik canim. Hazir 90 olanlarla ilgilenseymis.. ideal denilen bir kavram var neyse o dur.

Hakikaten ilginçmis yani .
Kıskanç mi belki kimse beyenmesin diye diyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…