Sözlümün söylediği cümle

insanlar geleneksel yöntemlere başvurmuşlar işte napalım herkesin ailesi farklı. Tanınmadığın bir aileyle muhatap oluyorsun, merak ederler çevrelerinde nasıllar diye

Bence sıkıntı araştırmasında değil
Sıkıntı bakalım hangi kurumlara vs bulaşmış şeklinde yaklaşmaları. Yani sözlünün buna alındığını düşünüyorum

Bence sıkıntı araştırmasında değil
Sıkıntı bakalım hangi kurumlara vs bulaşmış şeklinde yaklaşmaları. Yani sözlünün buna alındığını düşünüyorum
Yok ona alındığını düşünmüyorum. Öyle bile olsa ne alaka.... dediğim gibi tamam araştırsınlar, benden iyi kimi bulacaklar der insan. Ne b.. yerlerse yesinler diyecek bir şey yok

Uyduracak insana neden sorsunlar... sözüne güvenecekleri kişilere sorarlar mantıken
Valla benim annemler gecmiste bu durumu yasamislar kendi akrabalariyla bi kusluk olmus onlar kesmis ama babam vazgecmemis yine de annem de en sevdikleri gelinleriydi o kisi sana gore guvenilirdir belki ici fesattir bu bilinmez

Valla benim annemler gecmiste bu durumu yasamislar kendi akrabalariyla bi kusluk olmus onlar kesmis ama babam vazgecmemis yine de annem de en sevdikleri gelinleriydi o kisi sana gore guvenilirdir belki ici fesattir bu bilinmez
O biraz istisna olmuş, yakından tanımadıkları kişilere ya da dost görünen insanlara sormuşlar demek ki

Yok ona alındığını düşünmüyorum. Öyle bile olsa ne alaka.... dediğim gibi tamam araştırsınlar, benden iyi kimi bulacaklar der insan. Ne b.. yerlerse yesinler diyecek bir şey yok

İşte size göre diyecek bir şey yok
Bana göre var
Yorumlar yarı yarıya
Bu sebeple konu sahibinin kendi karar vermesi lazım

Peki sorduklari kisi sevmiyorsa aaa hic iyi biri degil diye uydurursa ne olacak
Zaten bı kişiye sormazlar. Birçok kişiye sorarlar. Böylece genel manada bı fikir oluşur. Bunlar aslında güzel şeyler. Eski adete bazıları gerçekten kötü . Ama bu tarz adetlerde fayda var bence. Mesela benim eşimi babam araştırınca meğer eşimin komşusu annemin köylüsü çıktı. Çok iyi referans oldu bizim için. Eşimi ailesi otuz senedir tanıyan insanlar çıktı. Hoş oldu yani.

Ailesel mevzuyu sozlunuze söylemeniz kulliyen yanlış. Çok gereksiz. Ailenizin sorup soruşturması gayet doğal. Ama karşı taraf bilince hakaret olarak algılıyor. Tek kabahat sizde.
Evet şu aşamada söylemesine gerek yoktu ama iyi oldu. Adam azıcık zora gelince ne kadar cirkinlesiyor görmüş oldu .

Olay sozlusu beyefendinin bunu yeterli gormesi sanirim. Yani terorle iliskisi yok tamam ama zaten bu aile sorusturmanin amaci farkli. Damat adayinin huyu suyu nasil daha onceden bir sorunu olmus mu diye. Tabi terorle alakasi varsa zaten dogrudan alinir ama teror sorusturmasindan gectim diger sorusturmalara gerek yok dememeli.

Niye ön sayfalarda benim eşim babama bunu diyemez yazmadınız mı

Anlaşamadık sanırım. Size göre birine acaba terörist mi araştıralım demek de sorun yok, bana göre ise var. Ne bok yerlerse yesinler demekte de bana göre sorun yok. Ama şahsı hedef alarak direkt baban bok yesin demek de sorun var.

Bilemem ama dayı direkt olarak bakalım bizi ileride sıkıntıya sokacak kurumlarla işi olmuş mu demiş. İlk mesajda yazmıştı. Bu da günümüzde hepimizin aklına 2 kurum getirir. Kim olduklarını burada yazmak istemiyorum.
Ama deseydi ailesine bir bakalım vs onda tabi ki bence sorun yoktu.

Biz boşa yazıyoruz bu arada Konu sahibinin yorumlarının özeti hep şu ''ya tamam ben yanlış yaptım da (hoş böyle de değil ''tamam duydu da'' şeklinde yazıyor genelde) illa bok mu demesi gerekiyordu,ayrılsam mı ki.s.s'' her yorumu buna çıkıyor.Troll olduğunu düşünmeye başladım,yazacak bir şey bulamıyor ancak bunu yazıyor.
Kibledim konuyu.

Bitir veya bitirme diyerek vebal alamam canım ama insan eğer kararsız kalmışsa çoğu zaman evlendikten sonra pişman olunuyor on yıldır buraya üyeyim çoğu hemcinsimiz bitirmeye korktuğu için mutsuz bir evliliğe mahkum ediyor kendini. Kaç senedir birliktesiniz aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum. Biraz mesafe koy kırıldığını anlasın değer veriyorsa çabalar yok hala haklıyım modunda olup bir çaba sarfetmezse yol ver gitsin. Ben ne yapardım? Ailem benim kırmızı noktamdır ufacık birşeyde böyle yapıyorsa daha büyük sorunlarda ne yapar kimbilir derim. Yeniden yazayım bu kadar tepki vermesi sakladığı birşeyler olduğunu düşündürdü bana. Umarım hakkında hayırlısı olur

Aman kiblemesen ölürdün. Sabote etmek dışında bir şey yapmadın özellikle cevapsız bıraktım okudum cebime koydum alıntılamaya gerek görmedim cevap vermedim diye çamur atma. Yeni bir fikir katmak yerine konu sahibini eleştirip burayı tartışma programına çevirmekle eline bir şey geçmez sana kanıtlamak zorunda değilim herhangi bir şeyi.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Henüz bir senedir beraberiz. Bu konuyu aile yakınlarımla da paylaştım düğünü erteleyerek zaten tepki verdiğimi sonrası için gözlemlememi söylediler. Kafama yatmazsa devam etmeyeceğim şimdilik böyle düşünüyorum. Bu şekilde kesinlikle evlenmem ondan eminim.

Biz o beddualı kısımları geçeli çok oldu
Günde kaç posta beddua dönüyor buralarda

Ayrıca istediğim konuya istediğim yorumu yazma hakkım var bildiğim kadarıyla ki genelde hep konunun içeriğiyle alakası vardı
Konu benim olmadığı için kovamıyorum siz beni göz ardı edin en iyisi

Sizin aile kültürünüzde Allah'ın emri peygamberin kavli yok galiba .

Yok. Bir yorumunuz mu var buna?
Kadını mal gibi gören, veren, kız verecek diye kendini bişey sanan, karşıdakini araştırmaya kalkan zihniyet de yok bizde ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…