Sözlümün söylediği cümle

Evet çok çok saygısızca. Normalde kibar biridir hem altında çalışanlarına, arkadaşlarına, bana. O yüzden beni şok etti. Sizce ilişkiyi bitirme sebebi mi peki bu
ilk kez böyle bir olaya şahit olmadınz bence. başka örnekleri vardır size olmasa da başka kişiye . ve bunun için de kenidni haklı çıkarıp sizde ona hak verdiğinz için görmezilikten geliyorsunz. düşünrseniz bulursunuz bence

İlişkimizin başlarında benim tamamen haksız olduğum ekstrem bir durum olmuştu orda yine bu tarz kaba bir tavır sergiledi, onu durumun ekstrem olmasına ve haksız oluşuma bağladım ama pek de öyle değil gibi duruyor. 1 yılda ağzından duyduğum ikinci kötü sözü bu. Üçüncüde o yüzüğü iade edeceğim evliliği de ileri bir tarihe attım

Allahaşkına at şu yüzüğüde sözlünüde bizi de şu b.K cenderesinden çıkar

Ailenizin davranışı çok normal. Erkek arkadaşının verdiği tepki çok abartılı ve gereksiz. Ayrıca cidden çok saygısızca davranmış.

Ailem nişanlımı araştırmadı çünkü "ben" evlenmeye karar verdim; ailem beni birine vermedi.
Birinin merhametini, şiddet eğilimini kim bilir? Mahallenin bakkalı mı, teyzesinin oğlu mu, amcası mı, kim? Bir insanı evlilik yoluna girdiği kişiden daha iyi kim tanıyabilir?
Birbirlerini tanımıyorlarsa evlilik kararı neden alınır?

29 yaşında, işi gücü olan, belli bir sosyal hayatı olan bir kadın "ben bilmem kaç zamandır sevgili olduğum, evlenmeye karar verdiğim adamı gram tanımadım. Bir de mahallenin bakkalına, komşuları Hacer teyzeye soralım bakalım. Cevapları da dayımla beraber masaya yatırırız" diyorsa evlenmeye kalkıp da milletin başını yakmasın.
Tanımadığı etmediği insanların lafıyla evlenen, tanımadığı etmediği insanların lafıyla boşanır da... Böyle biri ailesinin lafıyla neler yapar, onu düşünmek bile istemiyorum.

Ailenizin davranışı çok normal. Erkek arkadaşının verdiği tepki çok abartılı ve gereksiz. Ayrıca cidden çok saygısızca davranmış.
Evet çok saygısızca. Buz gibi soğudum kafamdaki her şey yıkıldı ilişkimize dair. Ben inanın kaba hiçbir söz söylemeyen biriyim ve bunlardan hiç hoşlanmıyorum. Erken bir evlilik kararı aldığımı zaten fark ettim devam etmekle bitirmek arasında gelgit yaşıyorum sürekli

Hanımefendi niye konuyla alakasız yorum yapıyorsunuz okumadan etmeden? Bilmem kaç zamandır sevgili değilim daha bir senedir tanıyorum. Sonuç olarak evlenmeye karar verdim ama ezelden beridir tanımıyorum tanısam bile kendini yıllarca gizleyen insanlar var. Kaldı ki zaten erken ve yanlış bir evlilik kararı olduğunu anlamış bulundum. Dayıma böyle bir şey de söylemedim babamla aralarında böyle bir konuşma geçmiş araştırıp soruşturalım mı diye sonunda zaten gerek yok gençler anlaşmışlar deyip kapatmışlar. Onların lafıyla ayrılacağımı kim söyledi. Onlara da teşekkür ediyorum beni böyle erken bir evlilikten döndürdükleri için. Bu kadar normal buluyorsanız kızınıza yarın damadınız baban dayın ne b.k yerlerse yesinler derse herhalde ilişkisine devam etme yönünde telkin vereceksiniz

Yaklaşık 5 yıllık evli birisi olarak söylüyorum. Evlilik öncesi çok önemli. Hiçbirşeyin üstünü örtmemek, hiçbirşeyi hafife almamak gerekiyor.

Yaklaşık 5 yıllık evli birisi olarak söylüyorum. Evlilik öncesi çok önemli. Hiçbirşeyin üstünü örtmemek, hiçbirşeyi hafife almamak gerekiyor.
Evet bu durum beni o kadar o kadar rahatsız etti ki. Bir o kadar da zor durumda bıraktı. Sen inanıp ben bu insanla evleneceğim deyip insanların karşısına çıktığında böyle terbiyesizce bir laf söyleyip hepsini yıkması. Keşke iki ay önce söyleseydi o söz yapılmasaydı. Üstünü örtersem evliliğimde daha fazlasını duyacağım gibi geliyor

Çocuk ucuz atlattı işte. Gitsin şükür namazı falan kılsın bence.

bu konu için bu tepkiyi veren biri evlilikte ne tepkiler verir.iyi düşünün alttan alıp şımartmayın. Aile büyükleri kendince eşe dosta sorup karekteri için referans istemiş. buda gayet normal .

Evlenirken babam da bir soruşturalım demişti. Ben de eşime söylemiştim. O da sorsun kime isterse sıkıntı yok demişti.
Tepkisi çok sert olmuş. Kompleksli birine benziyor. 1 yıldır tanıyormuşsunuz. İlk defa böyle bir şey yaşandıysa kestirip atmayın. Ama biraz daha tanımak lazım. Öfke kontrolü olmayan, ufak bir olayda ağzından küfürler saçılan biriyle yapamazdım.ayrıca ailenize karşı da gıyaben dahi olsa çok saygısızlık yapmış. Daha yeni evli sayılırım ama şunu söyleyebilirim. Eşimin sakin, uyumlu, ailemle iyi geçinen biri olması hayatımızı çok kolaylaştırıyor. Bir kere dahi sesini yükseltmedi ve annemi annesi babamı da babası gibi benimsedi. Bunlar çok önemli.

Hatırlıyorum bazı eski konularınızı. Evlendiniz demek... tebrik ederim, mutluluklar...

Çok fark var acayip. Popoya baldıra bakmayacaklar nasıl bilirsiniz diye soracaklar. Dağlar kadar fark var

Bana gore hic farki yok,
Kizim/oğlum cok kiymetliyse onu karsisindakini en iyi sekilde taniyacak, tanimadan evlilik yoluna girmeyecek sekilde yetistirmeye calisirim. Velev ki beceremedim, ya da kafamda soru işaretleri var, damat/gelin adayini tamamen on yargilardan uzak bir sekilde tanımaya calisirim. Ama ne gider sagda solda sorarim ne eteğini kaldirip baldirina bakarim, ikisi de ayni duzeyde saygisizca ve asagilayici davranislar.

Bu kadar boşananı hiiiç yetiştirenemişler diyorsunuz. Büyük konuşmayın

Ha yani, arastirip soranlar hep mutlu mutlu evli kaliyorlar öyle mi? Bosananlar yok?

Kisi degil, etraf niye önemli olsun? Burda hep kadin olarak diyoruz ki bu el niye bu kadar çok abartiliyor? Niye millet hep ele göre davranmak zorunda kaliyor? Aman saygisiz olunmasin söyle böyle diye insanlar kendileri için bile yasamayi unuttular, daha dogrusu büyükler.

Yani etraf ne desin bir kisi üzerine? Sen git yillarca bir kisi ile çik, ve ona inanma, ama ne bilim neyin komsu, dayi ne bilim nesine inan öyle mi? Onlar o kisi ve karakterini nereden bilsinler? Millet dünyanin öbür ucundan tanidigi insanlar ile evleniyorlar artik. Geçin bunlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…