- 3 Ocak 2021
- 235
- 160
- 23
- 37
- Konu Sahibi lavienrose116
-
ilk kez böyle bir olaya şahit olmadınz bence. başka örnekleri vardır size olmasa da başka kişiye . ve bunun için de kenidni haklı çıkarıp sizde ona hak verdiğinz için görmezilikten geliyorsunz. düşünrseniz bulursunuz benceEvet çok çok saygısızca. Normalde kibar biridir hem altında çalışanlarına, arkadaşlarına, bana. O yüzden beni şok etti. Sizce ilişkiyi bitirme sebebi mi peki bu
İlişkimizin başlarında benim tamamen haksız olduğum ekstrem bir durum olmuştu orda yine bu tarz kaba bir tavır sergiledi, onu durumun ekstrem olmasına ve haksız oluşuma bağladım ama pek de öyle değil gibi duruyor. 1 yılda ağzından duyduğum ikinci kötü sözü bu. Üçüncüde o yüzüğü iade edeceğim evliliği de ileri bir tarihe attımilk kez böyle bir olaya şahit olmadınz bence. başka örnekleri vardır size olmasa da başka kişiye . ve bunun için de kenidni haklı çıkarıp sizde ona hak verdiğinz için görmezilikten geliyorsunz. düşünrseniz bulursunuz i
Allahaşkına at şu yüzüğüde sözlünüde bizi de şu b.K cenderesinden çıkarİlişkimizin başlarında benim tamamen haksız olduğum ekstrem bir durum olmuştu orda yine bu tarz kaba bir tavır sergiledi, onu durumun ekstrem olmasına ve haksız oluşuma bağladım ama pek de öyle değil gibi duruyor. 1 yılda ağzından duyduğum ikinci kötü sözü bu. Üçüncüde o yüzüğü iade edeceğim evliliği de ileri bir tarihe attım
Ailenizin davranışı çok normal. Erkek arkadaşının verdiği tepki çok abartılı ve gereksiz. Ayrıca cidden çok saygısızca davranmış.Herkese iyi akşamlar. Canımı çok sıkan bir konuda değerli fikirlerinizi almak için buraya yazmaya mecbur kaldım. Hemen konuya gireyim. 29 yaşında çalışan bir bayanım. 1 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımla kısa bir süre önce sözlendik. Fakat öyle bir laf etti ki ne düşüneceğimi bilemiyorum. Abartıyor muyum lütfen okuduktan sonra fikirlerinizi yazın, benim için çok önemli.
Erkek arkadaşım biraz hassas bir konumda çalışıyor. Memur kendisi ve ciddi birtakım güvenlik soruşturmalarından geçti. Sözleneceğimi ailelerimize açıkladığımızda dayım kendisini bir soruşturalım dedi. Bir araştırayım aile hayatı nasıl, hayat görüşü nasıl, ileride beni zora sokacak sıkıntılı işlere/kurumlara bulaşmış mıdır anlamında. Bunu da bana değil anneme söylemiş. Annem bunu bana söylediğinde sözlümün ciddi soruşturmalardan geçtiğini ve endişelenmemelerini söyledim. Erkek arkadaşımla da tamamen öylesine paylaştım böyle demiş şeklinde, ama erkek arkadaşım bunu çok büyüttü. Kendisine yapılmış bir saygısızlık ve bel altı vurmak olarak gördü, ben de geri adım atmadım. Karşılıklı tartışırken sinirler fazlasıyla gerildi ve ağzından: istedikleri kadar soruştursunlar, ne b.k yerlerse yesinler cümlesi çıktı. Ben şoka uğrayarak telefonu kapattım. Sakinleştikten sonra bana söyledikleri: bu konuda çok hassas olduğu, kendisine saygısızlık yapılmadığı sürece saygısızlık yapmayacağı, benim dayım için onu silebileceğimi söyleyerek onu çok değersiz hissettirdiğim ve buna çok kırıldığı, saldırganlaştığım için böyle bir tepki verdiği. Ben ise ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdilik evliliği askıya almaya karar verdim. Fakat ilişkiye devam etme konusunda şüphelerim var. Siz ne düşünüyorsunuz lütfen yorumlarınızı yazın, teşekkür ederim okuduğunuz için.
Çalıştığı kurum araştırmış banane. Huyunu suyunu ahlakını da mi araştırmıslar. Bı aile kızını verdiği kisiyi arastirmadan veriosa normal değildir bu. İşi gücü gelrii iyi olması yeterli değil. İnsanlığı merhameti şiddet eğilimi olup olmadığı bunları işyeri bilmez. İlgilenmez. Kendinden emin bi erkek der ki. Tabi ki arastirsinlar. Kız veriyolar sonuçta. Bende kendime güveniyorum. Bu adam in gizli saklı pis işleri var. Yada aşırı egoist kibirli narsit bı yapısı var. İki durumda sıkıntı.
Evet çok saygısızca. Buz gibi soğudum kafamdaki her şey yıkıldı ilişkimize dair. Ben inanın kaba hiçbir söz söylemeyen biriyim ve bunlardan hiç hoşlanmıyorum. Erken bir evlilik kararı aldığımı zaten fark ettim devam etmekle bitirmek arasında gelgit yaşıyorum sürekliAilenizin davranışı çok normal. Erkek arkadaşının verdiği tepki çok abartılı ve gereksiz. Ayrıca cidden çok saygısızca davranmış.
Hanımefendi niye konuyla alakasız yorum yapıyorsunuz okumadan etmeden? Bilmem kaç zamandır sevgili değilim daha bir senedir tanıyorum. Sonuç olarak evlenmeye karar verdim ama ezelden beridir tanımıyorum tanısam bile kendini yıllarca gizleyen insanlar var. Kaldı ki zaten erken ve yanlış bir evlilik kararı olduğunu anlamış bulundum. Dayıma böyle bir şey de söylemedim babamla aralarında böyle bir konuşma geçmiş araştırıp soruşturalım mı diye sonunda zaten gerek yok gençler anlaşmışlar deyip kapatmışlar. Onların lafıyla ayrılacağımı kim söyledi. Onlara da teşekkür ediyorum beni böyle erken bir evlilikten döndürdükleri için. Bu kadar normal buluyorsanız kızınıza yarın damadınız baban dayın ne b.k yerlerse yesinler derse herhalde ilişkisine devam etme yönünde telkin vereceksinizAilem nişanlımı araştırmadı çünkü "ben" evlenmeye karar verdim; ailem beni birine vermedi.
Birinin merhametini, şiddet eğilimini kim bilir? Mahallenin bakkalı mı, teyzesinin oğlu mu, amcası mı, kim? Bir insanı evlilik yoluna girdiği kişiden daha iyi kim tanıyabilir?
Birbirlerini tanımıyorlarsa evlilik kararı neden alınır?
29 yaşında, işi gücü olan, belli bir sosyal hayatı olan bir kadın "ben bilmem kaç zamandır sevgili olduğum, evlenmeye karar verdiğim adamı gram tanımadım. Bir de mahallenin bakkalına, komşuları Hacer teyzeye soralım bakalım. Cevapları da dayımla beraber masaya yatırırız" diyorsa evlenmeye kalkıp da milletin başını yakmasın.
Tanımadığı etmediği insanların lafıyla evlenen, tanımadığı etmediği insanların lafıyla boşanır da... Böyle biri ailesinin lafıyla neler yapar, onu düşünmek bile istemiyorum.
Yaklaşık 5 yıllık evli birisi olarak söylüyorum. Evlilik öncesi çok önemli. Hiçbirşeyin üstünü örtmemek, hiçbirşeyi hafife almamak gerekiyor.Evet çok saygısızca. Buz gibi soğudum kafamdaki her şey yıkıldı ilişkimize dair. Ben inanın kaba hiçbir söz söylemeyen biriyim ve bunlardan hiç hoşlanmıyorum. Erken bir evlilik kararı aldığımı zaten fark ettim devam etmekle bitirmek arasında gelgit yaşıyorum sürekli
Evet bu durum beni o kadar o kadar rahatsız etti ki. Bir o kadar da zor durumda bıraktı. Sen inanıp ben bu insanla evleneceğim deyip insanların karşısına çıktığında böyle terbiyesizce bir laf söyleyip hepsini yıkması. Keşke iki ay önce söyleseydi o söz yapılmasaydı. Üstünü örtersem evliliğimde daha fazlasını duyacağım gibi geliyorYaklaşık 5 yıllık evli birisi olarak söylüyorum. Evlilik öncesi çok önemli. Hiçbirşeyin üstünü örtmemek, hiçbirşeyi hafife almamak gerekiyor.
Ailem nişanlımı araştırmadı çünkü "ben" evlenmeye karar verdim; ailem beni birine vermedi.
Birinin merhametini, şiddet eğilimini kim bilir? Mahallenin bakkalı mı, teyzesinin oğlu mu, amcası mı, kim? Bir insanı evlilik yoluna girdiği kişiden daha iyi kim tanıyabilir?
Birbirlerini tanımıyorlarsa evlilik kararı neden alınır?
29 yaşında, işi gücü olan, belli bir sosyal hayatı olan bir kadın "ben bilmem kaç zamandır sevgili olduğum, evlenmeye karar verdiğim adamı gram tanımadım. Bir de mahallenin bakkalına, komşuları Hacer teyzeye soralım bakalım. Cevapları da dayımla beraber masaya yatırırız" diyorsa evlenmeye kalkıp da milletin başını yakmasın.
Tanımadığı etmediği insanların lafıyla evlenen, tanımadığı etmediği insanların lafıyla boşanır da... Böyle biri ailesinin lafıyla neler yapar, onu düşünmek bile istemiyorum.
bu konu için bu tepkiyi veren biri evlilikte ne tepkiler verir.iyi düşünün alttan alıp şımartmayın. Aile büyükleri kendince eşe dosta sorup karekteri için referans istemiş. buda gayet normal .Herkese iyi akşamlar. Canımı çok sıkan bir konuda değerli fikirlerinizi almak için buraya yazmaya mecbur kaldım. Hemen konuya gireyim. 29 yaşında çalışan bir bayanım. 1 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımla kısa bir süre önce sözlendik. Fakat öyle bir laf etti ki ne düşüneceğimi bilemiyorum. Abartıyor muyum lütfen okuduktan sonra fikirlerinizi yazın, benim için çok önemli.
Erkek arkadaşım biraz hassas bir konumda çalışıyor. Memur kendisi ve ciddi birtakım güvenlik soruşturmalarından geçti. Sözleneceğimi ailelerimize açıkladığımızda dayım kendisini bir soruşturalım dedi. Bir araştırayım aile hayatı nasıl, hayat görüşü nasıl, ileride beni zora sokacak sıkıntılı işlere/kurumlara bulaşmış mıdır anlamında. Bunu da bana değil anneme söylemiş. Annem bunu bana söylediğinde sözlümün ciddi soruşturmalardan geçtiğini ve endişelenmemelerini söyledim. Erkek arkadaşımla da tamamen öylesine paylaştım böyle demiş şeklinde, ama erkek arkadaşım bunu çok büyüttü. Kendisine yapılmış bir saygısızlık ve bel altı vurmak olarak gördü, ben de geri adım atmadım. Karşılıklı tartışırken sinirler fazlasıyla gerildi ve ağzından: istedikleri kadar soruştursunlar, ne b.k yerlerse yesinler cümlesi çıktı. Ben şoka uğrayarak telefonu kapattım. Sakinleştikten sonra bana söyledikleri: bu konuda çok hassas olduğu, kendisine saygısızlık yapılmadığı sürece saygısızlık yapmayacağı, benim dayım için onu silebileceğimi söyleyerek onu çok değersiz hissettirdiğim ve buna çok kırıldığı, saldırganlaştığım için böyle bir tepki verdiği. Ben ise ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdilik evliliği askıya almaya karar verdim. Fakat ilişkiye devam etme konusunda şüphelerim var. Siz ne düşünüyorsunuz lütfen yorumlarınızı yazın, teşekkür ederim okuduğunuz için.
Hatırlıyorum bazı eski konularınızı. Evlendiniz demek... tebrik ederim, mutluluklar...Evlenirken babam da bir soruşturalım demişti. Ben de eşime söylemiştim. O da sorsun kime isterse sıkıntı yok demişti.
Tepkisi çok sert olmuş. Kompleksli birine benziyor. 1 yıldır tanıyormuşsunuz. İlk defa böyle bir şey yaşandıysa kestirip atmayın. Ama biraz daha tanımak lazım. Öfke kontrolü olmayan, ufak bir olayda ağzından küfürler saçılan biriyle yapamazdım.ayrıca ailenize karşı da gıyaben dahi olsa çok saygısızlık yapmış. Daha yeni evli sayılırım ama şunu söyleyebilirim. Eşimin sakin, uyumlu, ailemle iyi geçinen biri olması hayatımızı çok kolaylaştırıyor. Bir kere dahi sesini yükseltmedi ve annemi annesi babamı da babası gibi benimsedi. Bunlar çok önemli.
Normalde herkes kibar onemli olan teline dokununca ne tepki vercegiEvet çok çok saygısızca. Normalde kibar biridir hem altında çalışanlarına, arkadaşlarına, bana. O yüzden beni şok etti. Sizce ilişkiyi bitirme sebebi mi peki bu
Çok teşekkür ediyorum. Allah herkese hayırlı Kısmetler nasip etsin.Hatırlıyorum bazı eski konularınızı. Evlendiniz demek... tebrik ederim, mutluluklar...
Çok fark var acayip. Popoya baldıra bakmayacaklar nasıl bilirsiniz diye soracaklar. Dağlar kadar fark var
Bu kadar boşananı hiiiç yetiştirenemişler diyorsunuz. Büyük konuşmayınKizim/oğlum cok kiymetliyse onu karsisindakini en iyi sekilde taniyacak, tanimadan evlilik yoluna girmeyecek sekilde yetistirmeye calisirim.
Bu kadar boşananı hiiiç yetiştirenemişler diyorsunuz. Büyük konuşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?