Sözlümüz, nişanlımız ya da erkek arkadaşlarımız nereli?

ben bi yerde daha cevap yazmıştım böyle bi konuya CADIARZU
babası şırnaklı annesi karslı o urfada doğmuş ama 4 yaşından veri Ankarada yaşıyorlar

:lepi:Bende Antalyalıyım Sıcak hatunum vesselam :lepi:
Sevgilim ise :sinifsinif:kafamçokkarıştı

sözlüm manisalı ama arnavut göçmeni ben sinopluyum:umursamaz:

kızlar bende bulgarıstan göçmenıyım macırım beea.toçno taka.eşim trabzon maçkalı.2.5 yıldır evlıyız cok şukur mutlu huzurluyuz.kısmetse yakında bebegımız olacak.çok sukur esım ıyı ama laz lar hep kendı tarafından almak ısterler bızımkılerde göçmenden baskasına vermezler.bız kacarak evlendık.cok sukur hıc pışman olmadık ama aılelerın kultur farkı cok ortada dunurler ole gelıp gıtmez bız macırlardakı gıbı.bız göçmen bır ortak arkadaslarda iftarda tanıştık.rabbım herkese mutluluklar nasıp eylesın ama farklı yerlerden olmak cok zor.kayınvalıdem bu kadar zamandır bırkez bıle kızım demedı bana hep adımla hıtap ettı.zamanla alısıyor ınsan herseye.bız mutluyuzya gerısı onemlı degıl napalım.bu arada ben bulgarıstanda esım gebzede dogmus kutuk gebze.gebzede oturuyoruz.allah herkese mutluluklar nasıp etsın olanlarınkını de bozmasın...

ben malatya
erkek ark erzurum-urfa ama izmirde yaşıyolar bende istanbulda
bende almanya doğumluyum
kannst du deutsch?
yerimseniben

babam ordulu
annem giresinlu..
erkek arkim ordulu.
bende orduluyumda dogma büyüme isvicre =) biraz karisiyo..

Ben ADANALI eşimde ADANALI.eşimin görevi dolayısıyla malatyada oturuyoruz.memleketimi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…