Sözlünüz bir kızla aynı evde kalsa??

• Konu Sahibi Konu Sahibi benian22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

benian22

Ziyaretçi
arkadaşlar ben sözlüyüm. sevgilim ev arkadaşıyla birlikte yaşıyor ve henüz okulu bitirmedi. ev arkadaşının sevgilisi de onlarla yaşıyor. ben bu durumu kaldıramıyorum ve hep tatrışma çıkıyor. bana göre o kızın o evde yaşaması yanlış. ya da iki sevgili aynı evde kalsınlar sen çık diyorum ama durumlar uygun değil diyor?sizce aşırı tepki mi veriyorum. akıl verin lütfen. nerdeyse 1 yıldır devam ediyor bu durum.siz olsanız kabul eder miydiniz? benden çok kızı görüyorr ve kızı ahlaki açıdan pek yeterli bulmuyorumm.:mymeka:

canim benim esim de- o zaman erkek arkadasimdi- kuzeni ile ayni evde yasiyordu. ve kuzenin kiz arkadasi haftanin 5-6 gunu sevgilisi ile kaliyordu. benim de zoruma gidiyordu ama kiskancliktan degil, ben neden kalamiyorum diye. bir yere 4 lu gidiyoruz ben eve donuyorum onlar 3 u donuyorlar ne guzel diye.

ben erkek arkadasima guveniyordum. yani benim esim ev arkadasinin sevgilisine sarkacak cinsten degil. kiza da guveniyorum. hic de guvenimi sarsacak bir sey olmadi.

yani is erkek arkadasin ve karsidaki kizda bitiyor.

ama tabi ki sen cok rahatsiz oluyorsan, erkek arkadasinin ev arkadasi ile konusmasi lazim. snucta ikisinin evi. ama erkek arkadasin mirinn kirin ediyorsa o da memnun galiba halinden.

canım ya kızı pek begenmediğine göre bazı şeylerini görmüş olmalısın zor bir durum şimdi düşünüyorum hem normal kalsın nolucak güvenim sonsuz diyorum ama başka taraftan ne işi var orda başka erkek arkadaşlarının olduğu bir eve taşınsın sanki hiçmi yok diyorum bende kendimle çelişdim inanki yorumsuzum ortada kaldım çünküüüü.ama çok üzülüpte yıpratma kendini canım iyigeceler sana

ben istemem kalmasını
benim sevgilimde bekar evinde kalıyor arkadaşıyla beraber
hatta bi kere sadece bi günlüğüne başka bi arkadaşı ve onun kız arkadaşı kalmaya gidiceklerdi
çok fena çıngar çıkardım
sonra kız gitmedi tabi kız akrabasında kaldı arkadaşı gitti sadece
nerden bileyim elalemin kızının içini
tamam sevgilime güvenim sonsuz ama
tanımam etmem kızı gerçi tanısamda durum değişmez

ben kendimi o koysam sizin yerinize düşünüyorumda
aslaaaaaaa hemen ya o ev ya ben derdim heralde

ben eşimi en yakınımdan kıskanıyorum yawww

Bunu kimse kabul edemez bence!
Kendini senin yerine koysun bakalım senin yabancı bir erkekle aynı evde kalman nasıl hoşuna gitmicekse tabikide seninde hoşuna gitmez.
Çıksın gitsin başka evmi kalmadı ya insan istedimi herşeyi yapar kendi bu durumdan rahatsız değil galiba.
Kız ister sağlam biri olsun ister bilmem ister sevgilisi olsun ister eşi....sevgilimin o evde kalmasına tahammül edemezdim.
Kimseye güvenmicen...

bu durum bi senedir devam ediyormus..kizin sevgilisi bu durumdan sikayetci olmadigina gore hersey onlara gore normal devam ediyor olmali...seni rahatsiz ediyorsa bu durum biran once el atman lazim kafanda durmadan onlari dusunmekten iyidir..

bencede canım olmaz yanı tamam erkek arkadaşına güvenıyorsun ama insanın içi rahat olmaz.bence bir an önce bişeyler yap tatlım kolay gelsinnnn sana

öğrenciyken eşimin ev arkadaşının sevgilisi de devamlı onların evindeydi.
eşime güvenirdim, o zaman rahatsız olmadım,kıskanmadım. kızı sevmezdim, o ayrı :)))

ya ben mi çok gerilerde yaşıyorum yoksa millet uzay çağını geçmiş mi..
yani öyle rahat rahat iki erkek bir kız aynı evde yaşıyor öyle mi
bunların anaları babaları yok mu yav
nasıl iş bu
tamam devir değişti ama bu kadar da basitleşicek kadar değişmedi.
şimdi bu kızın ailesi yokmu, babası anası demiyormu çocuğum sen nerde kimle kalıyorsun
benim aklım almıyor
yahu madem sevgilinle yaşamak istiyorsun kıy bir nikah otur işte bu kadar mı zor.
evdeki diğer erkekten hiç mi rahatsız olmaz acaba.ben misafirlikte bile lavaboya gidemem bu nasıl rahatlıktır aynı evde iki erkekle yaşamak.
müsadenle çüş demek isiyorum arkadaşım,benim bu gibi olayları midem kaldırmaz.
erkek arkadaşının da hatası var en baştan kabul etmemeliydi o kızı bekar evine.
hemen hiçbir bahane bulmadan o evden ayrılmalı yoksa yolver gitsin.kendine saygısı olmasa bile sana saygı göstermeli.senin neler hissettiği hiçmi aklına gelmiyor.
ya da en iyisi sen de erkek arkadaşlarınla boolllll bollll vakit geçir misilleme olsun.
çok cadı gördüm kendimi..

Her ne kadar evlenmeden birlikte oturmayı tasvip etmesemde, olayda evden ayrılması gereken kişi erkek arkadaşınızdır. Sonuçta diğer çiftin bir sıkıntısı yok. Sıkıntı sizde. Öyleyse sorunu çözecek olanda erkek arkadaşınızdır.

bizede arada çok yakın arkadaşlarımız geliyor sevgilimin arkadaşı geldiği oluyor 3ümüz 1 gece kalıyoruz belki ama o ne yaa her zaman hayatta kalamam yani yaşayamam 2 erkeğin olduğu yerde...duş nasıl alır insan nasıl giyinir uzanır eder...bence erkek arkadşın başka erkek vardır illaki evde kalan eğer boşluk varsa onların yanına taşınsın..

Benim bildigim o tür evler kızkarın ayrı erkeklerin ayrı oluyor.
Sözlün nasıl olmuş da karısık bir ev bulabilmiş hayret ettim doğrusu.
erkerklerin oldugu bir bölüme geçmesini iste bence
erkeklere güvenmiyorum bence sende güvenme
ne zaman nerde ne halt yapacakları belli degil bence

zor bir durum bende kıskanırdım ama kız orda olduğu için değil bende onlarla birlikte olmak istediğim için..

böyle bir şeyi asla kabul edemem hazmedemem ben

hadı senın nısanlın o evde kalıyorda...
okız ne demeye o kadar erkegın ıcınde kalıyor hayret..:1shok:
ve o kızın erkek arkadası ne kadar rahatkı...klava:
kız arkadasını o evde bırakıyor yada bırlıkte yasıyorlar...:mymeka:
ne ınsanlar ve ne mıdeler var...klava:
ben erkeklere guvenmem erkek arkadasın bence o evden hemen cıksın....
yada kızla o sevgılıyı o evden yollasınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…