Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildigim o tür evler kızkarın ayrı erkeklerin ayrı oluyor.
Sözlün nasıl olmuş da karısık bir ev bulabilmiş hayret ettim doğrusu.
erkerklerin oldugu bir bölüme geçmesini iste bence
erkeklere güvenmiyorum bence sende güvenme
ne zaman nerde ne halt yapacakları belli degil bence
arkadaşlar ben sözlüyüm. sevgilim ev arkadaşıyla birlikte yaşıyor ve henüz okulu bitirmedi. ev arkadaşının sevgilisi de onlarla yaşıyor. ben bu durumu kaldıramıyorum ve hep tatrışma çıkıyor. bana göre o kızın o evde yaşaması yanlış. ya da iki sevgili aynı evde kalsınlar sen çık diyorum ama durumlar uygun değil diyor?sizce aşırı tepki mi veriyorum. akıl verin lütfen. nerdeyse 1 yıldır devam ediyor bu durum.siz olsanız kabul eder miydiniz? benden çok kızı görüyorr ve kızı ahlaki açıdan pek yeterli bulmuyorumm.:mymeka:
kendimi karşıdaki kızın yerine koydum bir an için eğer ben maddi olanaklar el vermiyor ve sevgilimle kalıyorsam ki ailem buna izin asla vermezdi ailelerinde önemi büyük bence benim de evladım olsa asla izin vermem neyse uzatmayayım..hadi kaldım diyelim seninle konuşurdum mutlaka merak etme canım ben kulaklarını ikisininde çekiyorum aklın kalmasın keşke sende yanımızda olsan ,ben burda kalıyorum ama umarım rahatsız olmuyorsun şartlar bunu gerektirdiği için burdayım derdim en azından bu senin içini çok rahatlatmasa da bir nebze kıza karşı tavrın düşüncen olumlu olurdu?yani nasıl rahat ediyor bayan banyosu vs si var bu işin uyuması kalkması hiç mi bayan arkadaşı yok yani devlet yurdu kapı gibi neden duruyor..hadi erkek arkadaşı ile kalsın ama evde başka erkeğin kaldığı bir evde yaşayacak kadar hem aile hem kendi açısından bu kadar rahatsa senin bu durumdan rahatsız olman çok doğal...ama erkek arkadaşına çok yüklenip o nu çok sıkma derim erkekler pek arkadaşlarına hayır olmaaz vs kelimelerini söyleyemez ..mutlaka sana diyordur ne dicem arkadaşıma sevgilin gitsin evden mi dicem vs diyordur.eminim oda rahatsız oluyor duymazdan görmezden geliyordur...hani erkek arkadaşınla kavga etmen bir çözüm değil aslında sizin huzurunuz bozulsun elalemin kız arkadaşı mutlu mesut yaşasın ...güzellikle konuş aşkım napabiliriz senide arada bırakıyorum ama kızı pek sevemedim ...negatif elektirik aldım...uzun süredir de sizle kalıyor...şeklinde yaklaşır kızla aynı ortama gelince aa bizim kızlar hep bir eve çıktı ne güzel rahat ederler ...kızkıza banyosu vs var bu işin de lafı sokardım
ben sevgili getirmesine kızmıyorum ki aynı evde yaşamalarına kızıyorum yoksa tabi ki kız arkadaşları gelip gider. ama aynı evde kalmak ayrı bir olay bence
ayrıca kız üni öğrencisi falan değil çalışan biri.