• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlünüz bir kızla aynı evde kalsa??

• Konu Sahibi Konu Sahibi benian22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sözlünüz sizi seviyor
ki kaldıki ev arkadaşının kız arkadaşı
abes bi durum yaşanacağını sanmıyorum
tamam hoş durum değil ama
kız düşünmedikten sonra

Böyle durumlarda kişilerin ahlakı, edebi, kültürü,ilkeleri çok önemli.İki karşı cins yanyana gelince mutlaka cinsellik akıllara gelir diye düşünen beyinler olursak,bunu yanyana olan insanlar için düşünürüz.
Yanımıza da kimseyi yaklaştırmayız.Kendimize güvenmediğimiz için değil de karşımızdakine güvenmediğimiz için deriz.
Bu durumda,erkek arkadaşınıza mı güvenmiyorsunuz yoksa evde ki kıza mı?
Arkadaşınıza güveniyorsanız kızın nasıl davrandığının ne önemi var.
Arkadaşınıza güvenmiyorsanız ,kız rahibe olsa ne yazar.

2 aylık bir dönem için yurtdışına gittiğimde bir erkek arkadaşımın evinde kaldım.Kardeşimin abimin evinde kalır gibi güvende hissettim kendimi.

Duygularınızı paylaşın arkadaşınızla.Sizi ikna ederse ne ala. Huzursuz olmaya devam edecekseniz,bildiğiniz şeyler vardır diye düşünürüm.

Bence kabullenecek birşey değil . Ne biliyim ben olsam herşey aklımdan geçerdi ...Ne biliyim kız duşa girecek çıkacak , pijamayla evde gezecek ,uzanıcak , yatıcak kalkacak ...Bunları düşünüp sinir olurdum , sonuçta erkek arkadaşına çok güveniyor olabilirsin ama ne biliyim yaa erkek ne de olsa , böyle birşeye gerek yok . Yurtta kalsın o zaman erkek arkadaşın , yurt fiyatları daha makul evden

arkadaşlar çoğunuz benimle aynı düşüncedesiniz yani kalmamalı diyorsunuz demek ki ben abartmıyormuşum. erkek ark.ım hep sen çok abartıyosun, biz o kadar basit miyiz aklına ne geliyorsa bu çok çirkin diyip bi de beni azarlıyor. valla hiçbirinin ailesi bilmiyor. hatta bi ara 3 erkek bi de o kız kalıyordu. 1 erkek taşındı gitti..nasıl orda yaşayabiliyor ben de anlamış değilim. beni görmeye tahammül bile edemezken erkeklerle çok iyi anlaşıyor. ben erkek ark.ıma çok aşığım yani yol ver gitsin diyenleriniz olmuş ama bunu denedim dayanamadık barıştık..onun da beni sevdiğini biliyorum. ama erkek arkadaşıyla da çok bağılılar birbirlerine , o kız gelmeden önce her şey daha iyiydi. şimdi ne yapacağımı bilmiyorum hem arkadaşlar arasına girmek istemiyorum hem de o evden çıksın istiyorum. napmalıyım:(

valla olmaz..
kızların aklı fesat.. olmaz olmaz dediklerimizden çıkıyo ne çıkıyosa.
ne oluyosa güvendiklerinden oluyo..
kalmasın.. sokakta yatsın genede kalmasın..
kalmaaaaasın!!

ama sende ona çaktırma. uyuyn yılan uyanmamalı..
bi şekilde engelle bacım..

Benim bildigim o tür evler kızkarın ayrı erkeklerin ayrı oluyor.
Sözlün nasıl olmuş da karısık bir ev bulabilmiş hayret ettim doğrusu.
erkerklerin oldugu bir bölüme geçmesini iste bence
erkeklere güvenmiyorum bence sende güvenme
ne zaman nerde ne halt yapacakları belli degil bence

yok cnm bunlar bekar evinde kalıyorlardı kız sonradan geldi...karma yurtlar oluyor ya öyle değil baya aynı evde yaşıyorlar. o kız hiç utanmadan sıkılmadan yaşıyor işte. :1no2:

kız sevgilisinin evine gidip kalıyor ayrı odaları vardır mutlaka.

erkek arkadaşınız ve arkadaşı sanırım bu kalma durumlarını önceden kararlaştırmışlardır.evlerine gelecek misafirler hakkında önceden konuşma yapmışlardır anlaşmışlardır.

bu durumda sizin dışarıdan müdahale etmeniiz hoş olmaz.

erkek arkadaşınıza güveniyorsanız bu sorun olmamalı

kızı sevmiyor olabilirsiniz ama kız sevgilisinin evine gidiyor ve bu erkek arkadaşınızla ev arkadaşının arasında olan bir sorun.

evden çıkmaya zorlamamanız gerekir öğrencilik hali ha deyince ev bulunmuyor bulunsa da anlaşabilecek ev arkadaşı bulunmuyor

eğer içinizin rahat etmesini istiyosanız siz de gidin hem kızla muhabbet edersiniz karar verirsiniz hem de yaşayış tarzları hakkında fikriniz olur

Son düzenleme:
canım sonuna kadar haklısın, herşeyden önce şık bir durum değil,tamam sözlüne güvenebilirsin,ama kıza güvenmiyorsun,hem hepsinden önemlisi şık değil çirkin bi durum.iki bekar erkek ve bir kızın aynı evde yaşaması,sevgilisiymiş o çocuk da ama olsun hiçbişi olmasa bile çirkin bi durum kanımca.bende olsam tepki gösterirdim.

arkadaşlar ben sözlüyüm. sevgilim ev arkadaşıyla birlikte yaşıyor ve henüz okulu bitirmedi. ev arkadaşının sevgilisi de onlarla yaşıyor. ben bu durumu kaldıramıyorum ve hep tatrışma çıkıyor. bana göre o kızın o evde yaşaması yanlış. ya da iki sevgili aynı evde kalsınlar sen çık diyorum ama durumlar uygun değil diyor?sizce aşırı tepki mi veriyorum. akıl verin lütfen. nerdeyse 1 yıldır devam ediyor bu durum.siz olsanız kabul eder miydiniz? benden çok kızı görüyorr ve kızı ahlaki açıdan pek yeterli bulmuyorumm.:mymeka:

o adam benim ikazlarıma ragmen o evden çıkmamakta diretiyosa artık sözlüm falan değil demektir...
dönüp bir daha yüzüne bakmam :kahve:

kendimi karşıdaki kızın yerine koydum bir an için eğer ben maddi olanaklar el vermiyor ve sevgilimle kalıyorsam ki ailem buna izin asla vermezdi ailelerinde önemi büyük bence benim de evladım olsa asla izin vermem neyse uzatmayayım..hadi kaldım diyelim seninle konuşurdum mutlaka merak etme canım ben kulaklarını ikisininde çekiyorum aklın kalmasın keşke sende yanımızda olsan ,ben burda kalıyorum ama umarım rahatsız olmuyorsun şartlar bunu gerektirdiği için burdayım derdim en azından bu senin içini çok rahatlatmasa da bir nebze kıza karşı tavrın düşüncen olumlu olurdu?yani nasıl rahat ediyor bayan banyosu vs si var bu işin uyuması kalkması hiç mi bayan arkadaşı yok yani devlet yurdu kapı gibi neden duruyor..hadi erkek arkadaşı ile kalsın ama evde başka erkeğin kaldığı bir evde yaşayacak kadar hem aile hem kendi açısından bu kadar rahatsa senin bu durumdan rahatsız olman çok doğal...ama erkek arkadaşına çok yüklenip o nu çok sıkma derim erkekler pek arkadaşlarına hayır olmaaz vs kelimelerini söyleyemez ..mutlaka sana diyordur ne dicem arkadaşıma sevgilin gitsin evden mi dicem vs diyordur.eminim oda rahatsız oluyor duymazdan görmezden geliyordur...hani erkek arkadaşınla kavga etmen bir çözüm değil aslında sizin huzurunuz bozulsun elalemin kız arkadaşı mutlu mesut yaşasın ...güzellikle konuş aşkım napabiliriz senide arada bırakıyorum ama kızı pek sevemedim ...negatif elektirik aldım...uzun süredir de sizle kalıyor...şeklinde yaklaşır kızla aynı ortama gelince aa bizim kızlar hep bir eve çıktı ne güzel rahat ederler ...kızkıza banyosu vs var bu işin de lafı sokardım

kendimi karşıdaki kızın yerine koydum bir an için eğer ben maddi olanaklar el vermiyor ve sevgilimle kalıyorsam ki ailem buna izin asla vermezdi ailelerinde önemi büyük bence benim de evladım olsa asla izin vermem neyse uzatmayayım..hadi kaldım diyelim seninle konuşurdum mutlaka merak etme canım ben kulaklarını ikisininde çekiyorum aklın kalmasın keşke sende yanımızda olsan ,ben burda kalıyorum ama umarım rahatsız olmuyorsun şartlar bunu gerektirdiği için burdayım derdim en azından bu senin içini çok rahatlatmasa da bir nebze kıza karşı tavrın düşüncen olumlu olurdu?yani nasıl rahat ediyor bayan banyosu vs si var bu işin uyuması kalkması hiç mi bayan arkadaşı yok yani devlet yurdu kapı gibi neden duruyor..hadi erkek arkadaşı ile kalsın ama evde başka erkeğin kaldığı bir evde yaşayacak kadar hem aile hem kendi açısından bu kadar rahatsa senin bu durumdan rahatsız olman çok doğal...ama erkek arkadaşına çok yüklenip o nu çok sıkma derim erkekler pek arkadaşlarına hayır olmaaz vs kelimelerini söyleyemez ..mutlaka sana diyordur ne dicem arkadaşıma sevgilin gitsin evden mi dicem vs diyordur.eminim oda rahatsız oluyor duymazdan görmezden geliyordur...hani erkek arkadaşınla kavga etmen bir çözüm değil aslında sizin huzurunuz bozulsun elalemin kız arkadaşı mutlu mesut yaşasın ...güzellikle konuş aşkım napabiliriz senide arada bırakıyorum ama kızı pek sevemedim ...negatif elektirik aldım...uzun süredir de sizle kalıyor...şeklinde yaklaşır kızla aynı ortama gelince aa bizim kızlar hep bir eve çıktı ne güzel rahat ederler ...kızkıza banyosu vs var bu işin de lafı sokardım

valla canım kız konuşulacak gibi değil çok gıcık bir şey. önceden evde 3 erkek kalıyorlardı. kız da hiç mi utanma yok anlamıyorum ki:1no2:

Ben ASLA kabul etmezdim kötükedihüso Sevdigim insanin baska kizlarla ayni evde bir isi yok kötükedihüso

ben kendi adıma senin yaptıklarına hak veriyorum canım dayanamaz kaldıramaz kıskançlığımdan çatlardım doğrusu ama,
biide bi arkadaşım var aynı senin anlattığın gibi ama tam tersi yani aynı yerde sevgilisiyle okuyodu yurtta kalmasına rağmen kaçıp erkek arkadaşının yanına gidiyodu evde bi erkek daha var ama onlada okadar iyi dost oldularki herşey normaldi yani tabi benim ark güvenilir olduğu içinde böyle olabilir sanırım iş o kızda ve senin güveninde bitiyo

ben üniversitedeyken öğrenci evinde kalan kız ya erkek arkadaşlarımın ev arkadaşlarının 1 veya 2 sinin sevgilileri uzun dönemli ya da haftanın 4-5 günü yanlarında kaldığı oluyordu. öğrencilik zamanı benim de en yakın arkadaşım böyle bir evde kaldığı için yakından bu ortamı tanıma fırsatım olmuştu.

o evde erkek arkadaşları olduğunda/kaldığında hiçbir rahatsızlık duymuyorlardı. ben de gece geç saatlere kadar ya da gece kaldığımda bir rahatsızlık duymuyordum arkadaşların erkek arkadaşlarının orada kalmasından. sonuçta yoldan geçen insanlar değildiler. günlük ya da öylesine ilişkiler olsaydı zaten ben de öyle arkadaşların evinde kalmazdım.

tabii herkes farklı düşünür. burada erkek arkadaşınızın ve sizin karakteriniz de çok önemli. kıskanç bir yapınız varsa, sürekli böyle huzursuz kalarak kendinizi yıpratırsınız. ilişkinize de yansıyabilir.

erkek arkadaşınızın bu durumdan faydalanacağını ya da diyelim ki kız kötü niyetli çıktı erkek arkadaşınızın da şeytana uyacağı yönünde en ufak şüpheniz varsa zaten güven sorunu da var demektir.

ev değiştirmek öğrenci bir insan için o kadar kolay olmuyor. ayrıca kafa dengi ev arkadaşı bulmak çok zor bir konu. hem geçeceği diğer evdeki bir arkadaşın da sevgilisini getirmeyeceğinin garantisi var mı?

ben sevgili getirmesine kızmıyorum ki aynı evde yaşamalarına kızıyorum yoksa tabi ki kız arkadaşları gelip gider. ama aynı evde kalmak ayrı bir olay bence

ayrıca kız üni öğrencisi falan değil çalışan biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben sevgili getirmesine kızmıyorum ki aynı evde yaşamalarına kızıyorum yoksa tabi ki kız arkadaşları gelip gider. ama aynı evde kalmak ayrı bir olay bence

ayrıca kız üni öğrencisi falan değil çalışan biri.

getirme derken, yani diyelim ki iki erkekle tekrar başka eve çıktı. sevgilileri de yok ya da orada kalmıyorlar. insanlık hali her an her şey olabiliyor, birkaç ay sonra yine bir kız durumu olursa eve taşınan, sürekli kalan.

kızın öğrenci olup olmamasının önemi ne peki onu pek anlayamadım. senin sevgilin ayrı eve çıksa sorun çözülecek ya, o yüzden öğrenciyken zor dedim başka ev bulmak. bir de aslında olay erkek arkadaşının bu konuya nasıl baktığı. sen kendi kendine içini ne kadar yiyip bitirsen de, başka eve de çıksa aynı sorunları yaşayabilirsiniz. ne kadar huzursuz olduğunu iyice anlatmaya çalışsan, aa bak aklıma ne geldi, yurda geçse kız sorunu kalmaz dimisengözlerimebaksanab

kıza neden güvenmiyorsun? mesela kız hanım hanımcık birisi olsa sevgilisi ile ciddi bir beraberliği varsa bikaç senelik, o zaman güvenir miydin?

yoksa kız gününü gün eden güvenilmeyen tiplerden mi? her uzun süreli ilişki yaşayan kızlara da güvenilmez yani. onu kızın karakterinden sen çıkaracaksın.

sözlünün son senesi ise sabredebilirsin bence.

ayrıca kız hiç mi rahat etmiyor diye soranlar olmuş, banyo vb.. konusunda. o konuda ben de hak veriyorum. normalde kız öğrenciler erkek arkadaşlarının evlerinde bikaç gün kalırlar ama duşlarını bakımlarını kendi evlerinde yaparlar. erkek banyosundan insan hijyen olarak çekinir. belki ben paranoyağım ama sperm bile olabilir yani. ama kız duşunu aldıktan sonra banyonun içinde giyiniyodur.bornozla da dolaşıyosa yuh derim artık.

Back
X