ya ben mi çok gerilerde yaşıyorum yoksa millet uzay çağını geçmiş mi..
yani öyle rahat rahat iki erkek bir kız aynı evde yaşıyor öyle mi
bunların anaları babaları yok mu yav
nasıl iş bu
tamam devir değişti ama bu kadar da basitleşicek kadar değişmedi.
şimdi bu kızın ailesi yokmu, babası anası demiyormu çocuğum sen nerde kimle kalıyorsun
benim aklım almıyor
yahu madem sevgilinle yaşamak istiyorsun kıy bir nikah otur işte bu kadar mı zor.
evdeki diğer erkekten hiç mi rahatsız olmaz acaba.ben misafirlikte bile lavaboya gidemem bu nasıl rahatlıktır aynı evde iki erkekle yaşamak.
müsadenle çüş demek isiyorum arkadaşım,benim bu gibi olayları midem kaldırmaz.
erkek arkadaşının da hatası var en baştan kabul etmemeliydi o kızı bekar evine.
hemen hiçbir bahane bulmadan o evden ayrılmalı yoksa yolver gitsin.kendine saygısı olmasa bile sana saygı göstermeli.senin neler hissettiği hiçmi aklına gelmiyor.
ya da en iyisi sen de erkek arkadaşlarınla boolllll bollll vakit geçir misilleme olsun.
çok cadı gördüm kendimi..
Kız ve kızın sevgilisi durumdan şikayetçi değil
sanırım tek siz şikayetçisiniz
sevgilinize güvenmiyorsunuz
Ki böyle gereksiz bir konuyu sorun haline getiriyorsunuz
arkadaşlar ben sözlüyüm. sevgilim ev arkadaşıyla birlikte yaşıyor ve henüz okulu bitirmedi. ev arkadaşının sevgilisi de onlarla yaşıyor. ben bu durumu kaldıramıyorum ve hep tatrışma çıkıyor. bana göre o kızın o evde yaşaması yanlış. ya da iki sevgili aynı evde kalsınlar sen çık diyorum ama durumlar uygun değil diyor?sizce aşırı tepki mi veriyorum. akıl verin lütfen. nerdeyse 1 yıldır devam ediyor bu durum.siz olsanız kabul eder miydiniz? benden çok kızı görüyorr ve kızı ahlaki açıdan pek yeterli bulmuyorumm.:mymeka:
ben sevgilime güveniyorum ama o ahlaksız kıza güvenmiyorum. ayrıca gereksiz bir konu olduğunu düşünmüyorum bence o tarz bir yaşam tasvip edilemez.
Bence siz hırsınızda kıza biraz iftira atıyormuşsunuz gibi geldi
Ahlaksız derken acaba neleri gördünüzde bu hakareti etmeye yeltendiniz
Bence siz neden o kız evde kalıyorda ben kalamıyorum diye kendi kendinizi
parçalıyorsunuz.
Bu arada paranında ahlağında kimde olduğu belli olmaz
Sinirinize yenik düşmeden biraz ayrıntılı düşünün bence..
sonunçta ev arkadaşının sevgilisi.kimsenin sevgilisi olmadan kalsaydı o zaman sorun olabilirdi.bence problem yok üniversitede böyle yaşayan ev arkadaşları çok.kafana takacak bir durum yok bence.fazla sıkma bence bırakta rahatça okulu bitirsin.ne yapacak gidip sözlüne asılacak değil ya.erkek arkadaşı parça pinçik eder onu.
çok şükür ben halimden memnunum. erkeklerin sıkça gelip gittiği bir evde yaşamak için kendimi parçaladığımı hangi mantıkla söylüyorsunuz anlamadım. kız ahlaksız olmasa ailesinden gizli o evde yaşamaz hanımefendi? herkesin ahlak anlayışı, kıstasları farklıdır, siz ahlaklı görebilir olabilirsiniz ama ben görmüyorum. kimseye de iftira atmadım ki olan bi şeyi söyledim. kız o evde daha önce 3 şimdi 2 erkekle yaşıyor dedim. bu iftira mı? acaba sizdeki bu hırçın tavır neden kaynaklanıyor çok merak ettim. yoksa aynı pozisyonda siz de mi yaşamaktasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?