Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

bikaç şeyi merak ediyorum sadece. cevaplayan olursa sevinirim.

sevgilisiyle nişanlısıyla fark etmez, cinsel anlamda beraber olanlar, onunla hayatları boyunca beraber olmayı dilemiyorlar mı? yani bu olmazsa başka biri olur demiyolar herhalde.

burda önemli olan bekaret değil, bakış açısı. biriyle beraber olmak onunla hayatını birleştirme isteğini de otomotikman getirir gibi geliyor bana. bakire ol olma, bununla alakası yok benim dediklerimin. burdaki arkadaşların sevgilileriyle evlenmek istediği düşüncesindeyim?

sonuçta kadın için beraberlik "ilişkide süreklilik ve sadakat"i diğer adıyla evliliği çağrıştırmıyor mu?

ya erkek için neyi çağrıştırıyor? bence bunun kadınlar gibi seçenekleri az değil. erkek için beraberliklernfarklı anlamları da var.

işte çıkmaz burda başlıyor. milyarlarca yıldır dünya üzerindeyiz ve yaşananlar aynı. milattan önceki taş yazma eserlerde bile kadınların "sadık bir erkek" dilekleri var. neden? çünkü sadık olmayan taraf genelde erkek.

şimdi bu durumları kavga ederek çözmek çok zor.

hemcinslerimin duyguları benim için çok önemli. sözlünün evine gitme dedim arkadaşa, onunla ilgili de bazı şeyler yazdım, bu sevgilisinin evine gidenleri dışlamak veya insanları gruplandırmak anlamına gelmiyor. bunu düşünmek çok yanlış olur. herkesin fikri kendine elbette. yalnız kadının incineceği noktalar ve beklentileri üzerine konuşulmalı aslında.

bi de bi arkadaş beraber olamayanlar kıskandıkları için konuşuyolar böyle demiş. bak doğru olabilir ha! CADIARZU

Kıskanmak derkenn oo iyice almış başını gidiyo burası
söylediğiniz o 2. el yapadıkları için kıskanma gibi şeyler ancak sizi alçaltır hanımlar.
Lütfen herkes ne konuştuğuna dikkat etsin!
Kimse kimseyi üzücek kırıcak bişey söyleyemez.

dediklerine katılıyorum jinekoloji bolumune bekar bir kızın konu acması yasak sanki sorulan soruya cevap vermek yerine cok kırıcı sacma seyler yazılıyor herkes kendi hayatına baksa bu kadar cok karısan olmasa baskalrının hayatına bu tarz konular problem edilmes bence..bakıyorumda kadınlar bu konuda hemcinslerine dahada acımasız noluyor yahu herkesin hayatı var belli bir fikri aklı var neden bu kadar mudahale etme hakkı doguyor herkesin cinsel hayatı kendini bgalar ne kadar duskunus boyle mevzuları irdelemeye kim kimle ne yapmıs ogrenmeye yardımcı olmak yerine hep yeriliyor anlamadım gitti

Son düzenleyen: Moderatör:
çok ayıp etmişin sen gitmicektin o gelecekti
uhahahhahah
yaa ben şeyi merak ediyorum bu kızlar evleneceklerinde ne yapıyorlar
şaka bi tarafa sonuçta ben erkek olsam el değmemiş kız isterim yanii

beraber oldugu erkekle evlenen kızlarda var..evlenmese dahi nolucak o kızın hayatını devam ettirmeye yuva kurmaya hakkı olmuyormu ne demek yani bu kızlar evlenince ne yapıyorlar..ne kadar talihsiz bir kelime

Kim demiş bunu Allah aşkına.Kadının da illa ki tatmin olması için bir erkeğe ihtiyacı yok.hani herşey cinsellik değildi,demek ki o giden arkadaş sırf onun için gidiyor.:içelim:

Son düzenleme:
bir kadının kendi hemcinsine 2.el yakıştırması yapması ne kadar ayıp ya!:umursamaz:
bu toplumda bazı insanlara göre bir genç kız sadece evlendiği zaman toplumda söz sahibi oluyor.
sen bekarsın anlamazsın moduna griyor ev hanımları hemen.kendileri evlenince statü sahibi oldular ya.:hulya:

sonra da evlerinde oturup kadın günlernde dedikodu yaparken o kız şunu yapmış, bu kızın sevgilisi varmış bunları konuşuyorlar sanırım.:1ninca:
böyle kadınların yetiştirdikleri erkekleri Allah düşmanımın başına vermesin.
kadınlar hala kendilerini birey olarak görmüyorlarsa erkeklere hiç suç bulamıyorum.mirmirmirmir

+

ayrıca o zar da orada kocalarınız kaçıncı el olduğunuzu anlasın diye durmuyor.
bazıları öyle sanıyor galiba ama açıklamak bana düşmez.bekarım ya...:ecrin_bebek:aklinialirimsmile

Son düzenleme:
[/COLOR]

Kim demiş bunu Allah aşkına.Kadının da illa ki tatmin olması için bir erkeğe ihtiyacı yok.hani herşey cinsellik değildi,demek ki o giden arkadaş sırf onun için gidiyor.:içelim:

[/B]ben dedim onu
inançlarını saldırı şeklinde ifade edenler için söyledim :1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
tek umudum ilerde evrimleştiğimizde kızlık zarının ortadan kalkması :)
o zaman nası bi dünya olur çok merak ediyorum :)
ne töre kalır ne cinayet ne güzel olur ya

o zaman da kızlara ergenliğe girince bekaret kemeri takarlar sanırım.eyvahedigeldismile
evlenirken de törenlerle beraber kocasına devrederler anahtarını.kaydirigubbakcemile

hay kalawyene sağlık beolumunekankayizsmile

senin alnından öpmek istiyorum... aynen öyle...

o zaman da kızlara ergenliğe girince bekaret kemeri takarlar sanırım.eyvahedigeldismile
evlenirken de törenlerle beraber kocasına devrederler anahtarını.kaydirigubbakcemile

bu zihniyet böle devam etsin onuda yapmazlarsa nolıyımguclubacismile

toplumun genelinde olan şu saçma sapan yargılar hayatımda bir yer bulamıyor.. çevremde hiç bir şekilde ne ailemde, ne iş ne de aile çevremde karşıma çıkmıyor çok şükür..

çok şükür yurdum erkeği sadece kendi her haltı yiyip , evlenirken zar peşinde koşan insan kırıntılarından oluşmuyor..

bu saçmalığa değer vermeyen de pek çok erkek var.

beni tek rahatsız eden bir yerlerde kadına hala mal muamelesinin yapıldığını bilmek..maalesef bu durum da en çok bu sitede insanın yüzüne tokat gibi iniyor..

toplumun tek derdı kızlık zarı olmus hey allahım kımse sokakdakı yavruları sormuyomu.
ıyıde nısanlınıza guvenmıyomusunuz?..pekı oyleyse nıye sozlendınız cok merak edıyorum sıze saygı duyuyorum ama guvenmedıgınız yada aynı evde tek kalmakdan korkuyosanız ozaman ılıskıde sorun gorurum dırek...

giderdim illa gidince bişler olacak diye bişe yok cinsellik dışında başka şeylerde yapılabilir sanırım eve gidince

giderdim illa gidince bişler olacak diye bişe yok cinsellik dışında başka şeylerde yapılabilir sanırım eve gidince

tabiiki başka şeyler de yapılabilir.
ama bazı hanımların aklı cinsellikten başka bir şeye çalışmıyor olacakki, gderim diyenlere 2.el muamelesi yapıyorlar.:1shok:

iyice saçmalaşmış kıskanmak da nerden çıktı kim kime nasıl taş atıcanı şaşırdı yani

ah bir de yorum yaparken tüm konuları okusak da kim kime neden kıskanç demiş onu anlasak da ondan sonra yorum yapsak..

eğer okuduysak, birilerinin birilerine fahişe demesi bizi rahatsz etmezken kıskanç demesi nasıl bu denli rahatsız ediyor onu bir açıklasak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…