Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

öfff çok komik olmuş burası cidden!!
Sorulan soruyla verilen cevapların ne alakası var şimdi anlayamadım
Hep böyle olmak zorunda mı bu? En iyisi bir an önce kapatılsın bu konuda herkes rahat etsin.
Kaç günden beri takip ediyorum kimse bi sonuca varamıyo.. Gerçi sonuca varılcak bişeyde yok ortada.
Arkadaş bi soru sormuş ama millet cevap vermek yerine nerelere getirmiş konuyu valla hepinizi kutluyorum arkadaşlar alkisalkisalkis böyle biyere varılmaz!!

Soruya gelince.. Evet giderim güveniyosam eğer.. güvenmediğim biriylede sözlenmiyeceğime göre giderim yani.
Ben istemediğim sürece hiç bişyde olmaz bukadar kesin konuşuyorum.

işte bır kadına kendini kötü hissetirmenin en kolay yolu ona f...şe diye ithamlarda bulunmak ya Gülsüm Sultna katılıyorum kınadığın şeyden imtihan olabilirsin , ya sende ilk kez evlendiğin kişi ile beraberlik yaşayıp daha sonra yolunu şaşırırsan olamaz mı hayat bu

en azından diğer kişi sadece sevdiği insanla yaşamış olacak, burada bahsedilen özel hissettiğin kişi ile bir beraberlik yaşayan kişiler olabilir ancak
diğer türlü her önüne gelenle bunu yaşayana söylenebilir ancak bu dedikleriniz

ayrıca ileride kızın olursa oldu da sevdi güvendi berabelik yaşadı ona da mı bunları söyleyeceksin çok yanlış

önemli olan kalp düşünce iyi niyet, fesat olmamak bu konu ile tekrar anladık bunu

ayrıca örnek verdiğiniz erkekte ancak yaşadığı kadarını bekleyebilir kendisinden her önüne gelenle yattı kalktı o kendisi düzgün erkekte oluyor geri kalan herkes mi kötü kız oluyor çok çirkin , kalplerin çirkinliği başka birşey diyemiyorum

konu ne cevaplar ne? Anlayan beri gelsin!! Herkes bir şekilde içindeki yarayı geçirmeye çalışmış, çok enteresan!!

işte cevaplar maalesef ki çok iç acıtı değil mi
sadece giderim ya da gitmem cevabı yeterlıydı ama ıllaki başkası eleştirilecek bu memlekette
ben yazmıstım dıye hatırlıyorum
ben gıderım su ankı sevgılımmın yanına gıdıyorum onunla sozlenırımde
oncekı sevgılıme gıtmemıstım zaten guvenmıyordum bu yuzdende yollarımı ayırdım

sevgilim dün bizde kaldiiiiii
oooooo çok ayiiiip!!!!!
ar damarım catlamis di miiii???
hahahhahaha çok komik yaa
oh sefam olsun sevgilime sarılıp uyudum,sabah kalhvalt hazırladım ve uyandırdım askımı oooh hayat bana güzel beee

ah ahh vah vahhh ne yaptın sen öylee ama olmaz ki böyle kaydirigubbakcemile3

Gerçekten komik bende bakıp bakıp gülüyorum yorumlara:)
Nerden nereye gelmiş beee bide konu sahibinin bi tek yorumunu bile göremedim sorusundan başka..
Ama maşallah herkes pek bi sahiplenmiş konuyu aklına geleni yazmış lmaz:

e iste herzamanki gibi munzurkedicigim biri çıkıp bı kuyuya tas atıyor 12384573 kisi sonra o tası çıkarmaya calisiyoz :)
aslında insanlar sadece sorulan soruya cevap verse milleti rencide etmeden dikenlerini sokmaya çalısmadan medeni olup cevap verse bu noktaya gelinmiycek...saygısızlık başka bı şey değil..
ama umrunda değil burada herkes birbirini ne kadar tanıyor ki zaten kişilikleri hakkında degerleri hakkında yorum yapsın?beni tanımayan biri bana degerini düşüyorsun diyemez ki.beni tanımıyor!
ha erkek arkadaşımla beraber kaldığım için degerim dusuyosa buna zaten gülerim :)) oh sefam olsun derim giderim sevgilimi öperim hahahaha cokta tiiiiiinnnnn :))))

valla konunun hepsini okumadım ama konu gelmiş yine bi noktada tıkanmış..
burda kimileri birilerini ezerek,birtakım sınıflara koyarak akılları sıra kendilerini ahlak bekçisi ilan ediyor.
ancak kimin daha namuslu ya da namussuz olduğunun göstergesi bekaret değildir..
sevdiğiyle birliktelik yaşayanlara saldıran bayanlar bence kendileri yaşamadıkları ya da yaşayamadıkları için yapıyolar bunları..
ben devlet yurdunda kaldım öğrenciyken ve orda birçok kız sevgilisinin evine giden ya da sevgilisiyle birlikte yaşayan kızlarla ilgili olur olmaz yorumlar yapardı..burdaki bayanlar gibi onları namussuz vs. ilan ederdi.
ta ki onlar da biriyle birlikte olana kadar...
nedense başkaları yapınca vay bilmem ne deyip bol keseden yeriyoruz ama biz yapınca mantıklı sebeplerimiz oluyo..
bence kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok..
herkesin doğruları kendisine..

giderim gitmekte bi sakınca görmüyorum
istemedikten sonra kimse bana bi şey yapamaz
istedikten sonra yaptığımda kimseyi bağlamaz

Konu almış başını gitmiş.Fahişeliğe kadar.Her erkekle düşüp kalkanlara fahişe lafı mübah olabilir .Fahişeler bunu sadece para için yapıyor.Neden hiç tanımadığımız insanların cümlelerini önemsiyoruz tam tersi neden tanımadığımız insanlara fahişelik nişanını yakıştırmaya çalışıyoruz.ohaoldumsmile
Kimse istemedikten sonra adam da Coşkun değilse kimse kimseye hiçbirşey yapamaz:))

Son düzenleme:

başka diyecek bişi kalmamışş alkisalkisalkis

yuh böyle bi mantığa inanamıyorum. arkadaşım o zaman tecavüze uğramış biri artık bekaretimle bi erkeği evlilik kapanına sokamıcam diye düşünüp her önüne gelenle birlikte olur öyle mi?
ya da diyelim allah korusun eşi öldü nolcak o zaman? bi kere bekaret elden gitti artık o kadının başka birini sevip evlenmesine imkan yok çünkü artık verebilcek bişeyi yok öyle mi? anca öteki "taraf"tan olur onları savunur.

yani sence burda diğer fikri savunan herkes aslında erkeği evliliğe ikna etmek için böyle bi işe kalkıştı beceremeyince de mecburen bu fikri savunuyor öyle mi? sen de bekaretini koruduğun için o kadınlardan üstün görüyorsun kendini, acıyorsun bi nevi onlara.. kadınlar ikiye ayrılır yani bir önüne gelenlerle yatanlar bir de kendisini kocasına saklayanlar.

yazık valla.. ben de bazı şeyleri kocamla yaşamak taraftarıyım ama bu kinciliği anlayamıyorum insanlara karşı. şimdiye kadar bu fikrimi belirtmedim ki o "bekaret savunucular"dan olduğum sanılmasın diye. bu benim tercihim ama yaşayan insana o gözle bakmak benim ne hakkım ki?

diyelim kızları ufak bir kızken bisikletten düşüp bekaretini kaybetti, evlenmeden önce kızlık zarını diktirtmeyi bile düşünür bu insanlar.. hatta bisiklete bile bindirmezler aman bişey olmasııın

gerçekten üzülüyorum ya bi arpa boyu yol gidemiyoruz!

erkeklerin oyununa kadinlarin alet olmasini gormek cok aci verici.
kadinlari evlenicek ve eglenicek diye ayiran bir anlayisa bir kadin olarak destek verenlerin olmasi cok uzucu.
sevdigi insanla bir seyler paylasmanin ( bu bir msj, bir telefon gorusmesi, el ele tutusma ya da opucuk ya da sevisme ) deger dusurucu bir sey olarak gorulmesi ne kadar yazik.
insanlari mal gibi siniflandirmak 2. 3. 4. el gibi , hatta daha da ileriye gidip cirkin kelimelerle isimlendirmek ..
namus bekcisi olarak bir zari ilan etmek , zara sahip olmayanlari cesur!! olarak adlandirmak..
hayir bir imza mi her seyin cozumu
yani bir erkek evlenmeden once bir seyler paylastigi kizlari asagiliyor , deger vermiyor, 2. 3. el diyor , evlenicek kiz degil diyor yani sonucta kadina deger vermiyor ama evlenince mi evlendigi evlenicek sinifindaki kiza mi deger vericek. boyle bir erkegin evlendikten sonra da karisina deger verecegini dusunmuyorum.
ayrica bir erkegin benimle ayni zamanda eglenebildigi icin de evlenmesini isterim.
hayir bir de neden sadece bekar kizlarin namusu bu kadar tartisiliyor ki , zarli ya da zarsiz olmaksa tek namus olcutu o zaman tum zarsiz kadinlarin namusunu tartisalim . ne de olsa zari olmayan cesur , her seyi yapabilir.

kadın evlenince değerli oluyor zaten ondan önce bi değeri yok

benim tüm itirazlarım bu düşünceye ama anlayana..

Yoldan çıkmak güzeldir
Çok konuşanlara inat
Belki biraz sır tutarak
Belki biraz da korkarak

Doğru kimin doğrusu
Yol dedikleri hangisi
Konuşanlar mükemmel mi
Onlar masum mu

Yoldan çıkmak güzeldir
Şöyle herkesten gizli
Belki biraz sessizce
Belki biraz da çekingen

Ama daha çok gururlu
Bunu yapabildiğin için
Kimseye kulak asmadan
Mutlu olduğun için

Farkinda değil hiç kimse bu yaşananın hayatı
Aslında yok kimsenin kimseye söyleyecek lafı
Kendi yanlışlığından ve zalimliğinden
Herkes yargılıyor başkasının hayatını

Yoldan çıkmış diyorlar
Doğru bulmuyorlar
Küçücük mutluluklara
Engel oluyorlar

Doğru kimin doğrusu
Yol dedikleri hangisi
Konuşanlar mükemmel mi
Onlar masum mu

Yoldan çıkmış diyorlar
Durmadan konuşuyorlar
Kendi yaptıklarını
Örtbas ediyorlar

Mutluluk herkesin hakkı
Yok ki bunun bir günahı
Şu hayat neye yarar
Çıkmıycaksa tadı...

Candan Erçetin in şarkısı..Sanırım Candan Erçetim de KKya takılıyor
insanların bırbırlerının hayatlarına o kadar cok yorum yapıyor kı blogumdakı sarkıyı yazmak ıstedım..belkı de bazıları uzerlerıne alınır da yorumlarına cekı duzen verır!!!!!

haa bu arada hala bazıları gerı kafalı lafına takmıs durumda..o lafı bende soylemedım ama ılk hareket kımden gelmıs hangı laf yuzunden bu tartısma cıkmıs,usenmeyıp eskı yazıları okurlarsa 2.el fahıse gıbı kelımelerın yanında gerı kafalı lafının ne kadar masum oldugu konusunda bızlere hak verırler herhalde..
eger bırılerı cıkıp 2.el derse bırılerı de cıkıp gerı kafalı der...o kısı nasıl kendıne 2. el deme hakkını buluyorsa bırılerıde kendınde gerı kafalı deme hakkını bulur..ılk saygısızlıgı kımın baslattıgına dıkkat edın ondan sonra yorum yapın..cunku bu sekılde komık oluyorsunuz!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…