Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

yok biz okumayı sevmeyen bi milletiz ondan zatii böleyizsempatiksalakcinni

mesele güven sorunu değil. güvenmediğin insanla zaten sözlenmezsin. cinsellik olmadan bi erkeği farklı yönlerden tanırsınız. işin içine cinsellik girdiğindeyse GERÇEKler değişir. yorum yazanların bi kısmı sadece kendi durumlarına göre değerlendirme yapıyolar. olay bakireler ve bakire olmayanların savaşına dönecek. delikafadulden TARAFSIZ değerlendirip kendimizi de eleştirebiliriz. ama bu zihniyetle pek mümkün görünmüyor.

kıskanma konusuna gelince, bi erkekle "yatabilmek" diye bi "yetenek" olduğunu düşünmüyorum. bu dünyanın en kolay şeyi. hepimiz farkındayız ki bi kadın istediği zaman "yatabilir."

yatmayanlara DA saygı istiyorum. sırnaşık şey

benim bi sorum vardı diğer sayfalarda ama cevaplanmadı. neyse.

ben cevaplıyım kendi acımdan acıkcası cinsellik yasamadanda ben evlenme gozuyle bakarım cinsellik yasadıktan sonrada ama ilerde birseyler ters giderde ayrılırım dusunceside kafamda olur tabiki..karsındaki kisiyi tanımadan iliski yasamak zaten her iki tarafıda yıpratır belli bir sure sonunda..tanıdıgı ve guvendigi bir erkekle yasamalı..karsıdaki erkegin beni sevdigine inanıyorsam onunda kafasında bu birlikteligi yasarken evlilik oldugunu bilirim..yani sadece kadın icin gecerli degil..hicmi birlikte oldugu kadınla evlenen erkekler yok..beraberlik yasayan bayanlar yasamayanlara neden cok tuhaf gelir anlamam niye takılırlar buna bu kadar ben yasamadım karsıdaki yasamıs beni ilgilendirmez demek yerine neden bu kadar didiklerler buda tuhaf

kimse kimseyi ilgilendirmiyor zaten, herkes fikrini söylüyor, buna didiklemek diyorsanız, her iki taraf da birbirini "didikliyor."

beraberlik kadın için evlilik beklentisi demektir. erkek için olmayabilir. bu riski göze alan kadınlar cesurdur. bu cesareti de zamanında yaşadıkları olumsuzluklardan inşa etmişlerdir. mesela beraber olup terk edilen bi kadın, artık gayet cesurdur. guclubacismile böyle düşünen bi kadın içinse bekaret hala önemlidir. artık sadece bekaret karşıtı olmak kalmıştır geriye. gerisi hikayedir.

didikleme konusu su evlenmeden birlikte olmam diyen kisiye cıkıpta kimse cahil kultursuz niye yapmıyon gibi seyler demes ama yapan kıza bi ton laf ederler jinekoloji kısmında hic karsılasmamıssınız sanırım biri sorunundan bahsederken yaparken iyiyde ahlaksız vs hakgetire..

genelleme yapıyorsunuz ama yanlıs:) kac kisiye sorup bu kanıya vardınız bilemiyorum ama herkesin yasam tarzı dunyaya bakıs acısı sizinki gibi degil..
bu sekilde genelleme yapıp bu tarz kalıplara sokarsanız biride cıkıp yapmayanlarda kıskanıyor derse ozaman birsey demeye hakkınız yok..oda orda sizin gibi genelleme yapmıs oluyor:)

Son düzenleyen: Moderatör:
tabiki giderim Allaha şükür güvenilecek bi nişanlım var bı cok kez yanlız kaldık amaaaa beni üzecek zor durumda bırakacak yanlıs bı davranısı olmadı bana o yüzden çooooooooooooooooooooook seviyorum onu....

şimdi bekaret tabusu yıkılsın diyenler bekaretini olur olmaz kaybetmiş bu durumda bekaret karşıtı olmakta başka çaresi kalmamış kadın mıdır?
ayrıca forumu iyi okuyun ne gariptirki bekaretini kaybeden arkadaşlar konu açıp kendini ikinci sınıf insan sıfatına sokuyo. sevmediği bi adamla sırf onunla evlenmeyi kabul ettiği için evleniyo.!

kadını sanıldığı gibi bekaret yüceltmiyo. bakire olmamakta yüceltmiyo. bekareti bu derece tabu yapıp bi zar parçasına hayatını adamak kadını 2. sınıf olmaya mahkum ediyo!
herkes cinselliğini dilediği gibi yaşar. yaşayanada yaşamayanada laf yok ! ama gelio burda yaşayanı ahlaksız ilan edersen bende seni kıskanç ilan ederim. öyle saça böyle tarak mantığı yani

Benim bekaretim beni ilgilendirir, bana özeldir..
Başkası benim bekaretimle mutlu olacak ya da üzülecek diye bir şey yok.
Evet benim için bekaret çok önemli, bu forumda ne zaman konu açılsa hep bunu savundum..Gelin görün ki kimse bana düşünceme karşı birine ( bu konuda) iğneli laflar sokuşturduğumu, etiket yapıştırdığımı ya da bu konuda en ufak saygısızlık yaptığım mesajımı gösteremez..Her zaman saygılıyım 'düşünceye.'

Benim için önemlidir, karşımdaki için değil.Karşımdaki sırf bekarete önem vermiyor diye onu yadırgamak,küçük görmek en büyük aptallık olur şahsım adına.Bir insan seviyorsa, seviliyorsa ve bunu yaşadıysa, bazı şeyleri göze alarak zaten değmiştir diye düşünüyorum tüm yaşadığı ya da yaşayacağı zorluklara.Özel bir insanmış demek ki derim.Başka türlü olaylar da var ama hiç girmeyeceğim bu konulara.
Bence birebir alıntıyla şahsa ve şahsın fikrine cevap vermek yerine konuya ve soruya cevap verilse hiç sorun yaşanmaz topiclerde.
Ama tekrar ediyorum , bekaret benim nazarımda önemli.
Saygılar efendim.

çok gittim kalmışlığımda oldu oda bize geldi

tatillere de gittik ne olmuş yanisositososito

evliyiz şimdi evlenmesekte bişey olmazdı ki

dünyanın sonu değil sonuçta kızlar büyütmeyin bu kadar

herkesin namusu kendine özeli kendine iykide o günleri

doya doya yaşamışım geri gelse keşke-tatlicadiarzu-

hımm, şimdi diyorsun ki bir kadın bir erkekle yatarsa cesareti artar. bu cesaret de olumsuz bir cesaret türüdür. doğru mu anlamışım?

senin bu dediğine göre; bir kadın bir erkekle yattıysa ha bir ha 100 farketmez deyip , karşısına kim çıkarsa... cesur ya artık. ya boşanmışlar? onlar da o yolun yolcusu.. nasılsa kapı açıldı bir kez, ışığı gören gelsin öyle mi?

umarım yanlış anlamışımdır şu yazdıklarını ..ağzım bir karış açık çünkü.
sen bu kafadaysan zaten sakın yaşama cinsellik... boshayallersmile

bu arada burda bakireler ve bakire olmayanların bir tartışması söz konusu değil..
bir bayana cinsellik yaşadı diye 2.el,fahişe diyenlerle ahlakın edebin apış arasında olmadığını söyleyenlerin tartışması.. daha başka fikirler de var tabi.. yok saymayalım onları da..

çünkü bir bayan kendisi bakire olmasına ragmen başka bir bayan cinsellik yaşadı diye fahişe muamelesi görünce, ona fahişe diyeni de şiddetle kınayabilir..

şu evlilikle ilgili sorunu da yanıtlayayım: hiç bir ilişkime evlilik beklentisi içinde başlamadım. evlenme olayını hayatımın merkezine koymadım. hala daha da öyledir. bir gün olur ya da olmaz,kader gösterir,derim.
dürüstlükle,şu anki ilişkim içinde başlarda evliliği aklımın ucundan bile geçirmedim çünkü evlilik düşünmek bir süreç işidir. zaman içinde oluşur kafada.ama şu anki ilşkim; evlilik düşündüğüm, ciddi anlamda evliliği konustugum,planladığım bir ilşki haline geldi zamanla.ama hayat bu ne gösterecegı belli olmaz. onun için gelin ata binmiş ya nasip demiş derim.takıntı haline getirmem.

Son düzenleme:
hadi len ordan
evlenmeden el değmesine karşıyım ben
değemez kardeşim
önce nikahlmaz:
ortalık malımıyım ben anam var babam var usulü var bu işlerin
bu ne demek yaa.
evlenmeden önce sevdiğiyle beraber oılan ortalık malımı.

kınıyorum size. çok ayıp bu kelimelerinizklava:

arkadaşının ağabeyisi erkeklerin motoruymuş demek.
şerefsizi,bencili ve hıyarı.
yatmadığı kız kalmamışmış.
eee o yapar. bizden üstün kadınlardan.
o bir ilah ya. biz bir kuluz.
insan bile değiliz.
kaç kızın günahını alır ,şerefsiz yaratık. sonrada kalkar evlenecek kız kalmadı der.
hıyar ,senle kim evlensin.
erkeğin kaşarı.

[

hah işte bütün demek istediğim bu zaten
kendinizi kullandırmayın kimin ne olduğu belli olmaz
sevgi aşk yaşarken iyidir

kimse kimseyi kullanamaz.
cinsellik 2 tarafın isteğiyle olurr.
2 tarafta zevk alır. kullanmak değil bu.
sevgiyi paylaşmak.

siz beraber olan kızlar edepsiz diyorsunuz resmen.
haddinizi fazla aşmışsınız.

haaa eğer ki
benim yaptığım geri kafalılıksa
faişeler çookkk ilerii kafalılar

bu haddinizi aşmanızın beni delirtmenizin son raddesi.
ne bu .
fahişe falan.
kime diyorsunuz siz bu kelimeyi.
bu kelime yüzünden adamlar ,kadınlar öldürülüyor. evlenmeden önce beraber olana fahişe dedirtmem size.
haddinizi bilin.
mesajlar daha var.
ama beni dellendirmeye yetti.hanımefendi kendinize gelin bir.

arkadaşım ya bu fahişe kelimesini nasıl olupta evlenmeden önce ilşikiye girenelre sölenmiş olarak görüyorsunuz ya resmen buluttan nem kapmak bu ben okuyorum okuyorum kzın ne dedğini anlıyorum siz mi anlamak istemiyorsunuz orda ne yazıyı tekrar okur musun
o arkadaş evlenmeden önce ilşkiye grmek istemediğini uygun bulmadığını söledi milette ona medeni olun geri kafalı olmayın diye yorum yaptı
eeeeeeee oda dediki ben geri kafalıysam fahişeler bu işi sürekli yapıyo onlar mi çağdaş ileri kafalı dedi
yeter artık ya olaya bakmak istediğiniz yönden bakmayın lütfen
bu kelimeyi uzatıp yeterince forum kirliliği yarattınız

Sinay arkadasim.....Kalpleri bilen Allahtir....Sen bilemezsin!

Sen evlenmeden önce beraberlik yasamadin ve bunu tasvip ediyor olabilirsin, ama yasayanlarida böyle ahlaksizlikla namussuzlukla suclayamazsin.
Sevdigi ile beraber olmus olabilir, ama belki senden benden karekter olarak cok daha üstün bir insandir....nerden bilebiliriz?

Cok ayip ve hicte bir Kadina özellikle Anneye yakismiyor.lmaz:

Burda kinadigin yerlere vurdugun seylerle ilerde imtihan olabilirsin, Allah etmesin.

O yüzden önce düsün sonra konus....

Zaten bu tartismalar hep bu yüzden cikiyor.....

sağol gülsümcüğüm. inan okudum mesajları. acaip gerildim.
hakaret etmiş resmen.

ya iyide onun düşüncesi o işte anlayamadığınız da bu sanırım ya o öyle görüyo olabiir neden siz bunu yaşamamış olanlara geri kafalı örümcek kafalı medeniyetsiz diyebiliyorsunuz da obunu diyemiyor
sana göre normal olabilir ama bazılarına göre bu normal değil bana göre de değil mesela napıcaksın fikrimimi değiştiriceksin o zaman kimse kimseye hakaret etmesin değil mi

bak ben ne örümcek kafalı dedim ne gerikafalı.
bu konuyu sabah gördüm. diyemez kardeşim.
edepsizde diyemez ortalık malıda fahişede.
ben kendi adıma konuşuyorum.
ben bakire olanlara ve evleninceye kadar böyle kalmak isteyenlere saygı duyarım. hakaret te etmem. ama karşı taraftanda aynı saygıyı beklerim. hakaret edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…