Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hulyacım bır taraf 2.el derse dıyer taqrafta kendı gorusunu savunmak ıcın orumcek kafalısın derse dengeyı saglamıs olur kendıde gerı kafalı olmus olur
:bbo:
Ama o zaman da benim babam senin babanı döver gibi birşey olmaz mı canım ya?
Kötü söz bazen sahibinde kalmalı..İllaki herşeye yanıt vermek zorunda değiliz ki..Ben de haksızlığa gelemiyorum, bazı değerlerime laf ettirmiyorum ama bakıyorum ki karşımdaki beni anlamak yerine kelimelerimi ccımbızlayıp başka tarafa çekiyor o dakikadan sonra o insana yazmıyorum..
Susan ağız konuşan ağızı yorarmış.
İllaki yarışa girmeye gerek yok bazen.
Saygısız atışmalar oluyor ki,ilk okul çocukları değiliz belli olgunlukta bayanlarız..
Hiç yakıştıramıyorum bu kelimeleri hemcinslerime.:umursamaz:
2. el lafı çok çirkin eyvallah da her karşı olana da "sen yapamıyosun kıskanıyosun" demek nedir yahu, 12 yaşındamısınız? bişeyi savunurken yerin dibine batmamayı öğrenseniz artık hanımlar?
evet hulyacım bır taraf 2.el derse dıyer taqrafta kendı gorusunu savunmak ıcın orumcek kafalısın derse dengeyı saglamıs olur kendıde gerı kafalı olmus olur
:bbo:
Ama o zaman da benim babam senin babanı döver gibi birşey olmaz mı canım ya?
Kötü söz bazen sahibinde kalmalı..İllaki herşeye yanıt vermek zorunda değiliz ki..Ben de haksızlığa gelemiyorum, bazı değerlerime laf ettirmiyorum ama bakıyorum ki karşımdaki beni anlamak yerine kelimelerimi ccımbızlayıp başka tarafa çekiyor o dakikadan sonra o insana yazmıyorum..
Susan ağız konuşan ağızı yorarmış.
İllaki yarışa girmeye gerek yok bazen.
Saygısız atışmalar oluyor ki,ilk okul çocukları değiliz belli olgunlukta bayanlarız..
Hiç yakıştıramıyorum bu kelimeleri hemcinslerime.:umursamaz:
canım bende onu demek ıstedım zaten dengeyı saglamıs olur aynı cırkın tavrı sergıler demek ıstedım denge derken a.s
elletirsen, eller oynarsan ikinci el olursun diyen zihniyete ancak böle anlatılır. anlayacağı dil budur, onu ancak bu yaralar . acıması iyidir acı ile öğrenilen hafızada iyi yer eder. öyle saça böyle tarak. buyrun ayna sengözlerimebaksanab
2. el mevzusuna nereden gelindi bilmiyorum ama hazır gelinmiş bende yazayım.
eğer aile anlayışınız mal gibi kızı parayla satıyorsa adı çıkıncaa 2. el olur fiyat düşer sıkıntısı olabilir bu düşünce. kadına kıza direk mal bir eşya gözüyle bakan zihniyete göre doğrudur.
ben sözlümün evine hiç yalnız gitmedim. çünkü sözlendikten sonra beraber yaşamaya başladık. ayy bu arada 2. el miyim sıfırmıyım düşünmedim.çünki ben insanım bireyim mantığım ve duygularımın kabul ettiği şeyi yaparım.
biz sözlendik bir süre sonra nikah yaptık ve yaza düğün yaptık. bu arada hep beraber kalıyorduk hiç pişman olmadım. ne onun ailesi ne benim ailem ne de çevremiz kimsede kötü bir tepkide almadım.
beni zıvanadan çıkaran olay şudur:
jinekolojiye konu açılır ilişki yaşanmıştır. ilişkiyi daha bilinçli yaşamak adına soru sormuştur konu sahibi. konuya yorum yok ama : ' bekarsın sen yapma uzak dur,bide konu açıyo , bilmediğin yok ama' vs.
el ele tutuşmak sevgiyle sarılmak öpüşmek ya da sevgiden türeyen her ne eylemde bulunuluyosa günah ,tü kaka, ikinci el olursun , namussuz olursun...
bekaret savunulurken bile kadın aşağılanıyo ikinci sınıf insan muamelesini kendi kendine ediyo! aşılması gereken,kadını ezen tabular yıkılmıyoda ,duvar gibi yeniden örülüyo!
herkese saygı duyabilirim ama kadını aşşağılayan ,gelecekte kadını hala dayak yiyen ezilen ,esnek kızlık zarı korkularını paylaşan,sevmediği bir adamla evlemek için kızlık zarı diktiren vs görmek istemiyorum ben !
bişeyi mantıkla savunsanız anlıcam ama böle savunmaya kalktığınızda çıkan tablo sadece kıskançlık yoksa akıllı kadın elinde çekirdek komşu kızı çekiştirir gibi forumda ona buna çemkirirse nasıl göründüğünü düşünsün arkadaşlar!..