sözlünüze yolladiginiz hediyeyi....

zeynep_tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
191
2
96
Almanya
sözlünüze hediye olarak yolladiginiz kiyafeti erkek kardesinin üzerinde görürseniz
ne düsünürsünüz tavriniz ne olur? bisey dermisiniz kendisine veya ne dersiniz kirmadan?

düsünün siz sevdiginiz insana özene bezen giysi alip yolluyorsunuz ve onlar bütün kiyafetlerini birlikte kullandiklari icin bunlarida birlikte kullaniyorlar

hep yasarım ben artık alıstım cnm sende sorun etme bence cunku ıstemıstır gıymek ıcın oda kıyamamıstır vermıstır

ben mesela daha evlenmeden once cıkarken yemez ıcmez para bırıktırırdım hedıye alamak ıcın ozel gunlerde ama bır bakardım kardesının ustunde

ayakkabı alırdım bır bakardım kardesının ayagında ha begenmedıyınden degıl kardeslerı ıstemız oluyor oda kıramıyo

eğer kendim yaptığım bişeyse (kendi ördüğüm atkı vs) onları vermesine acayip kızardım. ama çok özel şeyler değilse belki de zevklerimiz aynı değil beğenmedi o yüzden atmadı da giymedi de kardeşine verdi* diye düşünüp çok da takmam snaırım...

sorun bana aldığını kız kardeşimin üzerinde görsen ne hissedersin diye.
ben hiç hoş karşılamam. eşimde kardeşleriyle ortak giyerdi beğendiği şeyleri ama asla benim aldığım kazağı giydirmezdi. iki tarafında saygı duyması gerek bu tür şeyler özel şeylerdir.

bence hayatım seni hayal ederek aldım kardeşinin üzerinde görünce şaşırdım sen mi verdin? yoksa sen beğenmedin mi diye sor?
o da yoo ikimizde giyiyoruz derse benim sana hediyelerim bile mi ortak yani ? diye sorarsın. o da msjı alır heralde.

canım bence abartma derim
birlikte kullanıyorlarsa bazı şeyleri kardeşi de beğendiyse eğer ısrar ediyorsa alıyordur hatta haberi bile olmayabilir
benim de bi atkım vardı sevgilim vermişti
bin tane atkısı olmasına rağmen ablam bi kere bana sormadan almıştı onun odasından bulmuştum
çok kızmıştım ama büyütülcek bişey değil bence
çok rahatsız oluyorsan bitanem bi garip oluyorum kardeşinde görünce onun içinde seni görmeye alışmışım farklı bi erkeğin üstünde görünce değişik geliyor fln de
hem kırmadan derdini anlatmış olursun

Allah'tan benimkinin öyle huyları yok. zaten kıyafetini ayakkabısını başkası kullandımı daha el sürmez ona. oyüzden huyunu bilirler herkes kendi eşyasını kullanır onlarda. tabi akıllı kaynanam bırakırsa.

canim benim aynisini almalari mümkün degil ben almanyadan alip yollamistim bide haberi var cüünkü kardesiyle birlikte cekindikleri fotograflari yolladi bana orda gördüm

canim benim aynisini almalari mümkün degil ben almanyadan alip yollamistim bide haberi var cüünkü kardesiyle birlikte cekindikleri fotograflari yolladi bana orda gördüm

şakaydı.

o zaman olumsuz düşün, sözlün beğenmemiş ve senin hediyeni kardeşine vermiş. -tatlicadiarzu-

benimki yapmaz ama yapsaydı eğer, hediyemi geri isterdim. :roflol:

aslında kötü gibi görünüyor ilk bakışta ama çok da önemli değil çok beğenmiş olabilir kardeşi. hani şu an düşünüyorum da olabilir belki, hele de erkekler bu hediye konusuna daha yüzeysel bakıyolar maalesef çok üstüne gitme bence

görüorum ilk zamanlar bozulmustum azcık:kedi: sonra acık acık dedim begenmedin mi diye o da askım kurtaramıorum bişeyi sormadan alıo napim kardes dedi artık takmıorum olabilir napalım kurtaramıoz

Benim aşkımda abisiyle herşeyini bir giyinirler. Onun malı, benim malım yoktur aralarında. Aslında seviyorum bu durumu. Birbirilerini benimsediklerini, ayrı gayrı olmadıklarını gösteriyor. Ama yinede benim ördüğüm ya da hediye ettiğim bir şeyi abisinin üzerinde görmek istemem. Gördüğüm an kıyametin kopacağı an olur lmaz:

bende bozulurdum ve söylerdim ona,benim sana hediye olarak aldığım şeyleri başkasına vermen sinirime dokunuyor diye.ben onu sana aldım sende görmek istiyorum de.

demek ki zevkliymişim ki hem abisi ; hem kardeşi de beğenip giyiyor ne güzel diye düşünür pek takmazdım sanırım... zemuszemus

Şahsen ben takardım bu konularda çok titizim bana yapılmış bi saygısızlık olarak görürsüm beyenmediğini düşünürdüm. yüzüne karşıda söylerdim bunu sormalısın bnce sende

bence abartma bu kadar serim ben ne var ki giyebilir hem alsa giycem dese sevgillin yooooook vermem o sözlümün hediyesimi dicek bence bi erkek bunu demez bunu ancak kızlar der

benim de aynı olay başımdaydı..elimdeki avcumdakiyle hoşuma gider sevgilime hediye alırdım,hep kardeşinin üstünde,çekinirdim de yanlış anlar diye sormaya.sonra bi anladım annesinin emrivakiliği yüzündenmiş..o da çok kızgınmış meğerse bu duruma,Allahtan şimdi evlendik,bende baştan gardırop dizdim erkekime,şimdi de bulsun giydirsin bakalım kaynanacım sositososito

Ben sinir olurdum ve mutlaka bişeyler söylerdim ,duramazdım.kaydirigubbakcemile
Uzun sürede bir şey almazdım heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…