Şöyle örnek veriyim ki, ben eşimden sevgi sözcükleri duymayı seven biriyim.Ona adıyla çok az hitap etmişimdir.O da aynı şekilde bana.Karşılıklı iğrenç espiriler yaparız güleriz şakalaşırız.Gezmeyi çok severiz.Yürüyüşe bayılırız,özellikle de doğal ortamda. Bu verdiğim çok kısa örnekleri evlilik hayatında yaşayamayacağını düşünüyosan at derim.Hayat tek düzelikle gitmez.
İlerede evlendiğinde sorun olmadan -kaldı ki kendini evlilikte daha da değerli hissetmelisin, eşin sana o güveni vermeli.- yaşamak istiyosan karşılıklı şeyleri yapmaktan hoşlanan biriyle ciddi bir şeyler düşün derim.Kendini şimdiden değersiz hissettirecek biriyle değil.
tesekkür ederim ...cok haklısınsagol
arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var.. hayatı iyi bilen birilerine akıl danısmamam gerek
sözlüyüm ...
onu cok seviyorum
onun da beni sevdigine eminim .... ama bi mesafe ver hep bir mesafe.. az ilgi ve alaka...
hersey az... diger insanlar gibi degiliz .sosyal aktivitemiz yok mesela hiç
yani acıkcası resmen 'degersiz' oldugumu hissediyorum ki öyle de
sizce sözü bozmalımı yım ?? yoksa bu durumu degiştirebilir miyim ???
bence denenebilecek seyleri deneyebilirsin. belki duygularini acik yasayamiyodur, belki acilmaya ihtiyaci vardir. cozumlenebilecek bir sebebi vardir belki altinda. cok seviyorum demissin. o yuzden biraz ugrasilabilir diye dusunuyorum. baktin hala olmuyosa da sadece seviyosun diye evlilik bu sekilde yurumez. illaki ortak noktalar, beraber yapmaktan hoslanilan seyler, beraber sohbet etmekten hoslanmak gerekir. ama bence sans ver..
arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var.. hayatı iyi bilen birilerine akıl danısmamam gerek
sözlüyüm ...
onu cok seviyorum
onun da beni sevdigine eminim .... ama bi mesafe ver hep bir mesafe.. az ilgi ve alaka...
hersey az... diger insanlar gibi degiliz .sosyal aktivitemiz yok mesela hiç
yani acıkcası resmen 'degersiz' oldugumu hissediyorum ki öyle de
sizce sözü bozmalımı yım ?? yoksa bu durumu degiştirebilir miyim ???
Bence pes etme, bende çok sevdiğim biri için aynı şeyleri düşündüm. Bana değer vermyor deyip durdum. Bırakmayı düşündüm bende, aşktan ölüyoruz ama ötesi yok hepsi buydu. Pes etmek yerine üstüne düşmeyi denedim. Bi tek SEN varsın bu dünya da der gibi davrandım. Önceleri çok oralı olmadı. şimdi askerde ve bana DÜNYADA Bİ TEK BEN VARMIŞIM gibi hissettiriyor. Nişan hazırlıkları yapıyoruz bu arada
Sende üstüne düş, sevgi emek istiyor, sende gereginden fazla ilgilen. ondan beklemek yerine verici ol. karşılık bekleme bi süre. Baktın sana ayak uyduruyor devam et. Olmuyorsa ilgini geri çek, farkederse ilginin azaldıgını tepkisine bak. Sonrasına öyle karar ver. PİŞMAN OLACAGIN ŞEYLER YAPMA!! AŞK BAMBAŞKA Bİ DUYGU HERKESLE YAŞANMAZ.
Düzeltebilirsin..
Mutlu Olduğun Şeyleri Sözlü Anlatmak Yerine Duygularını Kullanabilirsin..
aktivitemiz yok demissin cnm mesela sinemaya 2 kisilik bilet alsan hosunauza giden bi filme gitseniz birlikte gelir bence zamanla böyle ilerletin çikin güzel sakin sessiz bi yerde yürüyün el ele, aklima simdi gelenler bunlar zamanla açilacaktr belki
güzel bir tavsiye tesekkür ederimm
umarim isine yarar cnm bizimde öyle oldu ilk sinemaya gittik fazla romantik anlar yasadkhep tekrarlamak istiyoruz ama uzaktayiz diye yapamiyoruz neyseki dügüne az kaldi sabredicez zamanla sende aklinda daha iyi seyler gelistir onlari yapin mesela güzel bi yerde piknikde olabilir aktivitesi genis kapsamli olmayan birine fazla kalabalik ortamlardan baslama hepsi zamanla diye düsünüyorum kolay gelsin
tesekkürler tatlımm ..tabi bende severim öyle organizyonları düzenlemek falan ama hep ben hep ben olunca biraz tuhaf oluyoonun için hiç degerim yok gibi hissediyorum
öyle düsünme baktin bunlar hosuna gittiyse o da memnun kaldysa zevk aldysa sende bi program yap haftayada onu yapalm de belki böyle-böyle yoluna girer
e bu konuda lütfen yardım eder misin ?? nasıl yapcagımı bilmiyorum kii bu konu da tecrübesizim .. sözlü bişekilde degilşde diger sekilde nasıl anlatabilirim peki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?