sözü bozmalımıyım ?? onu cok sevdigim halde:( :(

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
bu durumu degiştirebilir miyim ???

Son düzenleme:
Şöyle örnek veriyim ki, ben eşimden sevgi sözcükleri duymayı seven biriyim.Ona adıyla çok az hitap etmişimdir.O da aynı şekilde bana.Karşılıklı iğrenç espiriler yaparız güleriz şakalaşırız.Gezmeyi çok severiz.Yürüyüşe bayılırız,özellikle de doğal ortamda. Bu verdiğim çok kısa örnekleri evlilik hayatında yaşayamayacağını düşünüyosan at derim.Hayat tek düzelikle gitmez.

İlerede evlendiğinde sorun olmadan -kaldı ki kendini evlilikte daha da değerli hissetmelisin, eşin sana o güveni vermeli.- yaşamak istiyosan karşılıklı şeyleri yapmaktan hoşlanan biriyle ciddi bir şeyler düşün derim.Kendini şimdiden değersiz hissettirecek biriyle değil.

tesekkür ederim ...cok haklısın sagol

bence denenebilecek seyleri deneyebilirsin. belki duygularini acik yasayamiyodur, belki acilmaya ihtiyaci vardir. cozumlenebilecek bir sebebi vardir belki altinda. cok seviyorum demissin. o yuzden biraz ugrasilabilir diye dusunuyorum. baktin hala olmuyosa da sadece seviyosun diye evlilik bu sekilde yurumez. illaki ortak noktalar, beraber yapmaktan hoslanilan seyler, beraber sohbet etmekten hoslanmak gerekir. ama bence sans ver..

Bence pes etme, bende çok sevdiğim biri için aynı şeyleri düşündüm. Bana değer vermyor deyip durdum. Bırakmayı düşündüm bende, aşktan ölüyoruz ama ötesi yok hepsi buydu. Pes etmek yerine üstüne düşmeyi denedim. Bi tek SEN varsın bu dünya da der gibi davrandım. Önceleri çok oralı olmadı. şimdi askerde ve bana DÜNYADA Bİ TEK BEN VARMIŞIM gibi hissettiriyor. Nişan hazırlıkları yapıyoruz bu arada
Sende üstüne düş, sevgi emek istiyor, sende gereginden fazla ilgilen. ondan beklemek yerine verici ol. karşılık bekleme bi süre. Baktın sana ayak uyduruyor devam et. Olmuyorsa ilgini geri çek, farkederse ilginin azaldıgını tepkisine bak. Sonrasına öyle karar ver. PİŞMAN OLACAGIN ŞEYLER YAPMA!! AŞK BAMBAŞKA Bİ DUYGU HERKESLE YAŞANMAZ.

o zaman bu durum karsısında ne yapmam gerekir sence ??

oturup konuşmalısın, her şeyin başı iletişim, böyle böyle ben kendimi değersiz hissediyorum, ilgilenmiyorsun, bu bu bu sıkıntılarım, bunu nasıl düzeltebilirsiniz oturup konuşun, ben böyleyim beni böyle kabul et derse ee sen de şikayetçisin bu durumdan kabullenmek istemiyorsun, o zaman böyle olmaz uyumlu değiliz dersin, ama önce konuşun iletişim çok çok önemli.. senin bu hislerini içinden geçenleri aynen onun da bilmesi gerekiyor, hissedememiş olabilir sen açık açık anlat.

ne zamandir birliktesiniz? bir de bu beraber hicbi aktivitenizin olmamasi basindan beri mi boyle, yoksa zamanla azaldi mi?

Düzeltebilirsin..
Mutlu Olduğun Şeyleri Sözlü Anlatmak Yerine Duygularını Kullanabilirsin..

evet canım bende bundan korkuyorum ya.. ask bambaska bişey .. öyle kolay kolay asık olamiyo insan .. onun için bende bu güzel duyguyu kaybetmek istemiyorum zaten cok zorluklar karsısında söz yaptık bu kadar emegi silmek istemiyorum ..ama senin dedigin yöntemi denedim .. fazla ilgi evet gercekten işe yarıyor ama bu defa yaramıycak sanırım ..aklım cok karısık .. hep ben bişeylerle mücadele etmekten de sıkıldım çünkü

Düzeltebilirsin..
Mutlu Olduğun Şeyleri Sözlü Anlatmak Yerine Duygularını Kullanabilirsin..

e bu konuda lütfen yardım eder misin ?? nasıl yapcagımı bilmiyorum kii bu konu da tecrübesizim .. sözlü bişekilde degilşde diger sekilde nasıl anlatabilirim peki ???

ben biraz gerçekçi konuşucam bu konuda. evet aşka inanırım, saygım da sonsuz ama insanların kolay kolay değişmeyeceği de yadsınamıycak bir gerçek. misal ben eski erkek arkdaşıma deli gibi aşıktım, o da bana öyle. ama sorumsuzluğu, kafasına göre yaşayışı ve daha çok sevmediğim özelliği vardı. beraberken inanılmaz mutlu inanılmaz aşıktım ona ama bu özellikleri yüzünden ayrıldım. çünkü gelicekte mutsuz olucağım ortadaydı. şimdi nişanlılığa doğru giden harika bir ilişkim var, bana kendimi prenses gibi hissettiren, düşünceli, sorumluluk sahibi, değer bilen... onunla önümü görebiliyorum,mutluyum, seviyorum...iyikide ayrılmışım eskisinde. yoksa hayatım onu değiştirmeye çalışmakla ve üzülmekle geçicekti. sana tavsiyem şu, eğer değişebiliceğine inanıyosan uğraş ama ümit yoksa hayatını mahvetme. kimse vazgeçilmez deildir...

aktivitemiz yok demissin cnm mesela sinemaya 2 kisilik bilet alsan hosunauza giden bi filme gitseniz birlikte gelir bence zamanla böyle ilerletin çikin güzel sakin sessiz bi yerde yürüyün el ele, aklima simdi gelenler bunlar zamanla açilacaktr belki

güzel bir tavsiye tesekkür ederimm

güzel bir tavsiye tesekkür ederimm

umarim isine yarar cnm bizimde öyle oldu ilk sinemaya gittik fazla romantik anlar yasadk hep tekrarlamak istiyoruz ama uzaktayiz diye yapamiyoruz neyseki dügüne az kaldi sabredicez zamanla sende aklinda daha iyi seyler gelistir onlari yapin mesela güzel bi yerde piknikde olabilir aktivitesi genis kapsamli olmayan birine fazla kalabalik ortamlardan baslama hepsi zamanla diye düsünüyorum kolay gelsin

tesekkürler tatlımm ..tabi bende severim öyle organizyonları düzenlemek falan ama hep ben hep ben olunca biraz tuhaf oluyo onun için hiç degerim yok gibi hissediyorum

tesekkürler tatlımm ..tabi bende severim öyle organizyonları düzenlemek falan ama hep ben hep ben olunca biraz tuhaf oluyo onun için hiç degerim yok gibi hissediyorum

öyle düsünme baktin bunlar hosuna gittiyse o da memnun kaldysa zevk aldysa sende bi program yap haftayada onu yapalm de belki böyle-böyle yoluna girer

e bu konuda lütfen yardım eder misin ?? nasıl yapcagımı bilmiyorum kii bu konu da tecrübesizim .. sözlü bişekilde degilşde diger sekilde nasıl anlatabilirim peki ???

Tabi Ederim, Elimden Geldiği Kadar..

Eminim ki O Soğuk Davranıyor Diye Senden O'na Soğuk Davranıyorsundur..
Artık Tam Tersini Yap..
O'na Çok Sıcak Davran, Gördüğünde Sımsıkı Sarıl Boynuna..
Arada Ufak Sürprizler Yapabilirsin..
Çakmak, Parfüm Gibi..
Ya da Tişört Falan Al Ara Ara..

Tiyatro veya Sinema Bileti Al..
Hadi Bugün Canım Sinemaya Gitmek İstiyor De..
Mutlaka Gelecektir..
Ama Onun Sıkılacağı Filmlere Gitme..

Böylelikle Ufaktan Alışacağına İnanıyorum..
Aklıma Gelise Yine Yazacağım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…