sözü bozmalımıyım ?? onu cok sevdigim halde:( :(

Tabi Ederim, Elimden Geldiği Kadar.. :16:

Eminim ki O Soğuk Davranıyor Diye Senden O'na Soğuk Davranıyorsundur..
Artık Tam Tersini Yap..
O'na Çok Sıcak Davran, Gördüğünde Sımsıkı Sarıl Boynuna..
Arada Ufak Sürprizler Yapabilirsin..
Çakmak, Parfüm Gibi..
Ya da Tişört Falan Al Ara Ara..

Tiyatro veya Sinema Bileti Al..
Hadi Bugün Canım Sinemaya Gitmek İstiyor De..
Mutlaka Gelecektir..
Ama Onun Sıkılacağı Filmlere Gitme..

Böylelikle Ufaktan Alışacağına İnanıyorum..:34:
Aklıma Gelise Yine Yazacağım..:38:

tesekkürler:54:
beklerim aklına gelirse:34:

tesekkürler:54:
beklerim aklına gelirse:34:

Ne Gibi İlgisiz Mesela ?
Önemli Bir Konuda Susar ve Dinler mi?
Ya da Ufak Sürprizleri Sevmez Hediye Almaz mı?
Konuyu Azıcık Daha Açar mısın ?
Senin İçinde Sakıncası Yoksa ?:26:

ama arkadaslar sunu sormak istiyorum size ; ona degerli oldugumu nasıl hissettirebilirim yani bana deger vermesini nasıl saglayabilirim ??? bazen cok umursamaz oluyor :15:

Perimle önce bi kaç soru sormak istiyorum sana eminim dogru cevaplayacagından kuzum

1, siz bir birinizi severekmi evlendiniz?

2. aileler mi tanışdırdı yoksa kendinizmi tanışarak nışanlandınız?

3. adamın işi agır bi işmi? ne iş yapar,?

4. sen bütün gün evdemisin yoksa bi aktiviten yada sosyalligin varmı?

5. kendine güvenen bir kızmısın? yoksa sürekli mızmızlanıormusun,

bunları cevapla analiz yapalım. üzme tatlı canını

kimse için üzülmeye degmez inan bana hele hele seninle ilgilenmeyen birisi için

ama önce sorularıma cevap ver bakalım gerçekten o senin sevgine layık mı deilmi,

sevgiler, üzülmemen dilegiyle.

Son düzenleme:
Ne Gibi İlgisiz Mesela ?
Önemli Bir Konuda Susar ve Dinler mi?
Ya da Ufak Sürprizleri Sevmez Hediye Almaz mı?
Konuyu Azıcık Daha Açar mısın ?
Senin İçinde Sakıncası Yoksa ?:26:

nasıl diyim canım cok umursamaz görünüyo dısardan bakınca.ssevdigine inanıyorum ama bilmiyorum niye böle..hediye konusna gelnce tabi öle sık sık hediye almaz süpriz yapmaz arada sırada kafasına eserse ama onlarda gözüm yok ya o bile yeter bana .. beni üzen tek sey cok umursamaz görünmesi :50: bu durum karsısında ne yapcagımı bilemiyorum işte:26:

Perimle önce bi kaç soru sormak istiyorum sana eminim dogru cevaplayacagından kuzum

1, siz bir birinizi severekmi evlendiniz?

2. aileler mi tanışdırdı yoksa kendinizmi tanışarak nışanlandınız?

3. adamın işi agır bi işmi? ne iş yapar,?

4. sen bütün gün evdemisin yoksa bi aktiviten yada sosyalligin varmı?

5. kendine güvenen bir kızmısın? yoksa sürekli mızmızlanıormusun,

bunları cevapla analiz yapalım. üzme tatlı canını

kimse için üzülmeye degmez inan bana hele hele seninle ilgilenmeyen birisi için

ama önce sorularıma cevap ver bakalım gerçekten o senin sevgine layık mı deilmi,

sevgiler, üzülmemen dilegiyle.
kendimiz isteyerek nişanlandık canım.işi orta derecede işte. ben ewet suan hep ewdeyim ve makesef cogu zaman cok mızmızlanan biri oluorum.. beklerim yorumlarını:5:

Son düzenleme:
kendimiz isteyerek nişanlandık canım.işi orta derecede işte. ben ewet suan hep ewdeyim ve makesef cogu zaman cok mızmızlanan biri oluorum.. beklerim yorumlarını:5:

perimle burdan birşeyler söylemek o kadar zorki,

ama sen kalbinle degerlendir olayı, işin içine mantıgını da kat,

mesela senle hergün telefonlaşıyormu, (telefonlaşmak sevgi belirtisi olamya da bilir), ve ya sen onu aradıgında senle normal konuşuyormu,

kabalıgı varmı?

sen ona hiç sensiz yapamam falan dedinmi? biz kadınların kendimizi aciz yerine koyma huyumuz vardır genelde (herkese ait degil bu) yani bu sorulara hakikatern dogru cevap versen belki bi yardımım dokunur sana fikir konusunda

aranızdaki diyalog ne boyutta, nelerden konuşursunuz? küserken ilk tepkiyi barışma adımını kim atıyor, bunları hepsini komple bilmeden bişey demek o kadar yanıltıcı olabilir ki canım.

sen uzun uzun yaz bakalım her konuya degin tabi istersen

üzme tatlı canını

sevgiler

perimle burdan birşeyler söylemek o kadar zorki,

ama sen kalbinle degerlendir olayı, işin içine mantıgını da kat,

mesela senle hergün telefonlaşıyormu, (telefonlaşmak sevgi belirtisi olamya da bilir), ve ya sen onu aradıgında senle normal konuşuyormu,

kabalıgı varmı?

sen ona hiç sensiz yapamam falan dedinmi? biz kadınların kendimizi aciz yerine koyma huyumuz vardır genelde (herkese ait degil bu) yani bu sorulara hakikatern dogru cevap versen belki bi yardımım dokunur sana fikir konusunda

aranızdaki diyalog ne boyutta, nelerden konuşursunuz? küserken ilk tepkiyi barışma adımını kim atıyor, bunları hepsini komple bilmeden bişey demek o kadar yanıltıcı olabilir ki canım.

sen uzun uzun yaz bakalım her konuya degin tabi istersen

üzme tatlı canını

sevgiler

tabiki canım fikirlerine ihtiyacım var anlatıyım tabi.. ewet onu cok sevdigimi onsuz olamayacagımı biliyo malesef :( genelde küsersek o msj atar ben arada atarım ancak ben hatalıysam .. mesela ama ben onun iki lafıyla hemen yumusorum oda öyle artık.. en büyük kavgalarıda etsek arkasından barısabiliyoruz anlamadım ... ilişkimize alıskanlık bi baglılık demesine korkuyorum acaba gercekten olabilir mi ???

bir iş hayatın yoksa, ve adamın senle ciddi oldugunu düşünüyorsan (nişanllsınız sonuçta ciddidir ) ve senin hayallerinden en büyügü evlenip anne olmaksa, (bi karyer düşüncen yoksa) bence yavaş yavaş bir birinize alışmaya başlayın,

yumuşamak yada sert olmak gibi ifadeler kullanmayacagım niyemi? çünkü dogal ol derim sana,

ama birşeyi unutma erkek ona muhtaç oldugunu bilmesin (erkek milletinin egosu çok büyüktür (herkese ait degil ) dikkat et)

kavgalarda bile barşıabiliyorsanız demekki bir birinizi seviyorsunuz

sosyallige gelince, sen önce bak bakalım bu insan sosyalmi?, belki fazla dışarı çıkacak maddi durumu yok ve sana çaktırmamaya çalışıyor,

önemli olan seni sevmesi, seni görmek istemesi (görmek için bi çaba harcamıyorsa ben bu sevgiye şüphe ederim)

bir iş hayatın yoksa, ve adamın senle ciddi oldugunu düşünüyorsan (nişanllsınız sonuçta ciddidir ) ve senin hayallerinden en büyügü evlenip anne olmaksa, (bi karyer düşüncen yoksa) bence yavaş yavaş bir birinize alışmaya başlayın,

yumuşamak yada sert olmak gibi ifadeler kullanmayacagım niyemi? çünkü dogal ol derim sana,

ama birşeyi unutma erkek ona muhtaç oldugunu bilmesin (erkek milletinin egosu çok büyüktür (herkese ait degil ) dikkat et)

kavgalarda bile barşıabiliyorsanız demekki bir birinizi seviyorsunuz

sosyallige gelince, sen önce bak bakalım bu insan sosyalmi?, belki fazla dışarı çıkacak maddi durumu yok ve sana çaktırmamaya çalışıyor,

önemli olan seni sevmesi, seni görmek istemesi (görmek için bi çaba harcamıyorsa ben bu sevgiye şüphe ederim)

ya evey sevgiden cok alışkanlıga döünmesinden korkuyorum ... ama evet her kavgadan sonra barısabiliyoruz bitti dedigimizden sonra kendimizi birbirimizin yanında buluyoruz cok karısık :26:

ben biraz gerçekçi konuşucam bu konuda. evet aşka inanırım, saygım da sonsuz ama insanların kolay kolay değişmeyeceği de yadsınamıycak bir gerçek. misal ben eski erkek arkdaşıma deli gibi aşıktım, o da bana öyle. ama sorumsuzluğu, kafasına göre yaşayışı ve daha çok sevmediğim özelliği vardı. beraberken inanılmaz mutlu inanılmaz aşıktım ona ama bu özellikleri yüzünden ayrıldım. çünkü gelicekte mutsuz olucağım ortadaydı. şimdi nişanlılığa doğru giden harika bir ilişkim var, bana kendimi prenses gibi hissettiren, düşünceli, sorumluluk sahibi, değer bilen... onunla önümü görebiliyorum,mutluyum, seviyorum...iyikide ayrılmışım eskisinde. yoksa hayatım onu değiştirmeye çalışmakla ve üzülmekle geçicekti. sana tavsiyem şu, eğer değişebiliceğine inanıyosan uğraş ama ümit yoksa hayatını mahvetme. kimse vazgeçilmez deildir...

söylediklerin çok doğru gerçekten katılıyorum ve bana çok tanıdık geldi (kendimden) ben şimdi evliyim ve hergün şükrediyorum... bana göre evet aşk olmalı doğru ama mantığın ardından gitmenin insanı daha çok mutlu ettiğine inanıyorum bazen aşk insanı hüsrana uğratabilir mantık yolunda gidilirse aşk da daha sağlam temellere dayandırılır benim şahsi kanaatim tabii

söylediklerin çok doğru gerçekten katılıyorum ve bana çok tanıdık geldi (kendimden) ben şimdi evliyim ve hergün şükrediyorum... bana göre evet aşk olmalı doğru ama mantığın ardından gitmenin insanı daha çok mutlu ettiğine inanıyorum bazen aşk insanı hüsrana uğratabilir mantık yolunda gidilirse aşk da daha sağlam temellere dayandırılır benim şahsi kanaatim tabii

kesinlikle ikinizede hak veriyorum,

fırtınalı aşk bazen geride dagılmış uçmuş ziyan olmuş enkaz bırakıyor,

sadece aşk kör gözlerle hiç birşeyi görmemenize neden oluyor,

mantklı aşk eleştirmeyi beceren, analiz yapabilen saglıklı bir ilişki oluşturuyor,

aşktan ziyade sevgi, sev ve mantıklı düşün prensibi, AŞık ol kör oldan daha iyidir.

bende çok zorluklar çektim önceki ilişkilerimde, ama şuan huzur doluyorum (çok şükür) çünkü aşkı önemsemiuyorum sevgiye üstünlük veriyorum ve sevdigim insan mantıgıma uyuyor.

sevgiler.

eşi ilgisiz olanlardan fikir al.
benim gördüklermde ilgisiz eş çok mutsuz ediyor hatta boşanmaya kadar gidebiliyor

sözlünü al karşına konuş, düzelmeyecekse at gitsin

eşi ilgisiz olanlardan fikir al.
benim gördüklermde ilgisiz eş çok mutsuz ediyor hatta boşanmaya kadar gidebiliyor

sözlünü al karşına konuş, düzelmeyecekse at gitsin

:44::44: uf kafam karışık ... nasıl çözcegimi de bilmiyorum ki:26:

Back
X