arkadaşlar sevgilimle 3yıldır cıkıyoruz 4yılımıza gırdık derin şeyler yaşadık onu çok seviyorum artık aileler bılsın tanıssın ıstıyorum zaten annem yok babam ben ve kardesım yasıyoruz ama sevgilimin nıyetı yok okulu bıttı askere bıle gıtmeye nıyetı yok bılmıyo napcagını aslında bı acıdan ıyı ben nısanlıyken onu beklemek ısterım ama bıkere konustuk boyle konuları herseyın zamanı var demıstı gecen yıl okulum bıtınce bısıler dusunuruz demıstı bunu hatırlattıgımda demedım oyle bısı dıyo.evlenmeyı dusunmuyorum daha cok gencım ama aılesını tanımak istiyorum aılem bılsın bısılerın adı konulsun ıstıyorum 2 ablası var bırı sozlendı dıgerıde sozlencek onların evlılıklerı derken yıllar geccek onuda anlıyorum ama benı kaybetmekten hıc korkmuyo sankı bazen seneye sozumuz olsun eger benımle olmak ıstıyosan olur olmasa gıbılerınde rest cekım dıyom ama bılemedım 8gun sonra ayrılcaz okuluma gıtcem belkı uzakta olunca dusunr bısıler dıcem ama off bılmıyom
cevremi gorunce ımrenıyorum benıde omur boyu sahıplencek bırı olsun ıstıyorum belkı ne onun aılesı nede benım aılem hazır degıl ama baskaları uzulmesın dıye kendı mutlulugumu ertelmekten yoruldum sadece bı sozum olsun ıstıyorum çokmu
artık eskısı gıbı rahat değilim bırı gorcek laf olcak dıye zor cıkıp gorusuyorum offffffffffff sevsem dert sevmesem dert