- 7 Temmuz 2016
- 74
- 39
- 3
- 34
- Konu Sahibi melekaltinn
-
Konuyu yeniden düzenleyip sorunu yazdım canım:) HaklısıınnKavga sebebinizin ne olduğunu bilmeden arayın veya bekleyin demek ne kadar doğru olur? :)
Konuyu tekrar düzenleyip kavga sebebini belirttim. İnanın üzerine düşmemi bekliyor ama benim dışımda ne kendi ailem ne onun ailesi kimse hevesli değil bu duruma (sözlenecek olmama) üzülüyorum, kırılıyorum.Neden kavga ettiniz belirtin.
Ama benim tavsiyem olgunlaşmadan sözlenmeyin.
Konu ne olursa olsun oturup konuşalım çözelim demek yerine 1 hafta konuşmamayı seçen ve arkadaşlarıyla gezen tozan, kısacası aradaki küslükten morali etkilenmeyen biriyle ben olsam sözlenmezdim.
Kız kendisinden 7 yaş küçük yengesi inanılmaz cıvık bir kadın:) Aslında bunu kıskançlık yaparak söylemedim üzüldüm onun için yorgun argın gelip bide ailesi gidip almasına zorlayınca sinirlendim.Kuzen kız mı erkek mi?
Galiba sorumluluktan kaçıyor.Konuşmama sebebiniz gerçekten "sebep" değilmiş.
İnanın bıktım sürekli çok afedersiniz enayi yerine konulmasından onu düşünüyorum yine de tepkiyi alan benim. O öyle değil o öyle bir insan değil lafından bıktım=(Haklısın bence kesinlikle aramanı tavsiye etmem bir daha hep senden bekler çünkü Geri çek kendini azcık..Biz de aynı yollardan geçtik..Akrabaları halaları vs. hepsi eşimi kullanmaya çalışırdı ama evlendikten sonra olaya el koydum .. :) Nasılsa arar psikolojik olarak ister istemez dayanamaz ve arar emin ol..Özler çünkü bekle bakalım..
Bence anlayışlı olun. Akrabası sonuçta o insanlar sözlünüzün.Konuyu yeniden düzenleyip sorunu yazdım canım:) Haklısıınn
KAç yıllık ilişkimiz var buna dayanıp söyledim ama gerçekten hataymış.Evlenmeden bu tarz konulara kendine dahil etmek hep eksi puan getiriyor. Karismamaliydin bence o gidip almayi uygun gorduyse sana laf etmek düşmez bence.
Ve bu küslük sırasında erkek kardeşine son model bilgisayar almış ben bunu müstakbel kaynımdan öğrendim:) Saçma sapan seyler zoruma gitmeye başladıBence anlayışlı olun. Akrabası sonuçta o insanlar sözlünüzün.
Yarın bir gün siz de aynı durumda kalabilirsiniz.
Bence çok da büyütülecek bir şey yok bunda :)
Hep öyle derler sen bakma..Yanılgıya düşüp arama da mutlaka ve mutlaka arıcak senii sadece senden haber alamasın ...Hatasını anlasın seninle geçinecek çünkü işi bitince akrabalar ne arar ne sorar...Sadece eş kalır yanında..İnanın bıktım sürekli çok afedersiniz enayi yerine konulmasından onu düşünüyorum yine de tepkiyi alan benim. O öyle değil o öyle bir insan değil lafından bıktım=(
Yani ne alaka kuzenle yengeyi 3 saatlik mesafeden gidip almak. Padisah torunumuymus bunlar anlayamadim?? Kendini o yorgunlukla yollara niye atiyormus yani mantiksiz geldi. Söze kac gin kalmis ne ailesi salliyor ne kendisi. Pek hos seyler düsünemedim acikcasi. Yarin tlf acip netlige kavustur bence neyi bekliyorsun ki?Kız kendisinden 7 yaş küçük yengesi inanılmaz cıvık bir kadın:) Aslında bunu kıskançlık yaparak söylemedim üzüldüm onun için yorgun argın gelip bide ailesi gidip almasına zorlayınca sinirlendim.
Kısıtlayıcı ama kendi ailesine gelince kısıtlama olmayan biri ve bu durum beni düşünmeye itiyor. Benim kuzenim gelip beni alsa inanın büyük kavga çıkardı ne alaka gelip alıyor o kadar uzak mesafeden olayına kadar giderdi durum.Takıntılı ve paranoyak olabilir mi? Baska sorununuz varmi mesela?
Soz oncesi bunlar isaret de olabilir.. Iyi dusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?