Sözüm var ama kimse umursamıyor.

melekaltinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
74
39
3
34
Merhaba kızlar bir - iki konu daha açmıştım burada belki hatırlayan olur. Sorunum şu ki; söz günü belirlendi 15 gün sonra sözüm olacak.
Sevdiğim adamla bir haftadır konuşmuyoruz. Sebebi o kadar saçma ki anlatsam inanmazsınız bunun için konuşmadığımıza. Hiçbir şekilde arayıp sormuyor beni neler yaptığını dahi bilemiyorum. Bende sormuyorum çünkü gururum çok incindi. Bir insan sözüne bu kadar az kalmasına rağmen nasıl küs kalabilir sevdiğine aklım ermiyor? Ergen ( çoğu kişiyi tenzih ederim bu sözü kendim için kullanıyorum) gibi olayın çok üzerine düşmek istemiyorum ancak alttan alan da olmak istemiyorum.
Sizce ben mi aramalıyım yoksa bir hafta beklemişken onu mu beklemeliyim?
Bu arada bir haftadır arkadaşlarıyla gezip tozuyor olduğuna eminim diğer türlü yalnız kalıp mutlaka arardı.

Kavga sebebimiz sözlümün arabası var kuzenini ve amcasının esini 3 saatlik yoldan gidip arabayla aldı otobüsle kuzeni gelemezmiş midesi bulanırmış. Ve işten çıkıp almaya gitti döndüğünde gece 3 gibiydi bence bu hiç doğru davranış değil kocaman insanlar kendi dönebilir dedim telefonu kapattık ve bir daha asla benimle konuşmadı.

Son düzenleme:
Neden kavga ettiniz belirtin.
Ama benim tavsiyem olgunlaşmadan sözlenmeyin.
Konu ne olursa olsun oturup konuşalım çözelim demek yerine 1 hafta konuşmamayı seçen ve arkadaşlarıyla gezen tozan, kısacası aradaki küslükten morali etkilenmeyen biriyle ben olsam sözlenmezdim.

Neden kavga ettiniz belirtin.
Ama benim tavsiyem olgunlaşmadan sözlenmeyin.
Konu ne olursa olsun oturup konuşalım çözelim demek yerine 1 hafta konuşmamayı seçen ve arkadaşlarıyla gezen tozan, kısacası aradaki küslükten morali etkilenmeyen biriyle ben olsam sözlenmezdim.
Konuyu tekrar düzenleyip kavga sebebini belirttim. İnanın üzerine düşmemi bekliyor ama benim dışımda ne kendi ailem ne onun ailesi kimse hevesli değil bu duruma (sözlenecek olmama) üzülüyorum, kırılıyorum.

Haklısın bence kesinlikle aramanı tavsiye etmem bir daha hep senden bekler çünkü Geri çek kendini azcık..Biz de aynı yollardan geçtik..Akrabaları halaları vs. hepsi eşimi kullanmaya çalışırdı ama evlendikten sonra olaya el koydum .. :) Nasılsa arar psikolojik olarak ister istemez dayanamaz ve arar emin ol..Özler çünkü bekle bakalım..

Haklısın bence kesinlikle aramanı tavsiye etmem bir daha hep senden bekler çünkü Geri çek kendini azcık..Biz de aynı yollardan geçtik..Akrabaları halaları vs. hepsi eşimi kullanmaya çalışırdı ama evlendikten sonra olaya el koydum .. :) Nasılsa arar psikolojik olarak ister istemez dayanamaz ve arar emin ol..Özler çünkü bekle bakalım..
İnanın bıktım sürekli çok afedersiniz enayi yerine konulmasından onu düşünüyorum yine de tepkiyi alan benim. O öyle değil o öyle bir insan değil lafından bıktım=(

Bence anlayışlı olun. Akrabası sonuçta o insanlar sözlünüzün.
Yarın bir gün siz de aynı durumda kalabilirsiniz.
Bence çok da büyütülecek bir şey yok bunda :)
Ve bu küslük sırasında erkek kardeşine son model bilgisayar almış ben bunu müstakbel kaynımdan öğrendim:) Saçma sapan seyler zoruma gitmeye başladı

İnanın bıktım sürekli çok afedersiniz enayi yerine konulmasından onu düşünüyorum yine de tepkiyi alan benim. O öyle değil o öyle bir insan değil lafından bıktım=(
Hep öyle derler sen bakma..Yanılgıya düşüp arama da mutlaka ve mutlaka arıcak senii sadece senden haber alamasın ...Hatasını anlasın seninle geçinecek çünkü işi bitince akrabalar ne arar ne sorar...Sadece eş kalır yanında..

Kız kendisinden 7 yaş küçük yengesi inanılmaz cıvık bir kadın:) Aslında bunu kıskançlık yaparak söylemedim üzüldüm onun için yorgun argın gelip bide ailesi gidip almasına zorlayınca sinirlendim.
Yani ne alaka kuzenle yengeyi 3 saatlik mesafeden gidip almak. Padisah torunumuymus bunlar anlayamadim?? Kendini o yorgunlukla yollara niye atiyormus yani mantiksiz geldi. Söze kac gin kalmis ne ailesi salliyor ne kendisi. Pek hos seyler düsünemedim acikcasi. Yarin tlf acip netlige kavustur bence neyi bekliyorsun ki?

Akraba iliskilerinizi bilemezsiniz. Rahatsiz oluyorsaniz ve bu surekli sizin iliskinize zarar verecek kadar sorun oluyorsa ciddi ciddi konusursunuz. Sonucta kocaniz degil ve karisma hakkiniz oldugunu dusunmuyorum.

Takıntılı ve paranoyak olabilir mi? Baska sorununuz varmi mesela?
Soz oncesi bunlar isaret de olabilir.. Iyi dusun..
Kısıtlayıcı ama kendi ailesine gelince kısıtlama olmayan biri ve bu durum beni düşünmeye itiyor. Benim kuzenim gelip beni alsa inanın büyük kavga çıkardı ne alaka gelip alıyor o kadar uzak mesafeden olayına kadar giderdi durum.

Back
X