Söz Kesimi Sözümden ayrıntılarım :)

nihahahaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
48
Yer
İstanbul
Merhaba kızlar,

Geçen ay ki sözümden ayrıntılarımı sizlerle paylaşmak istedim :) Sizce nasıl olmuş :) hepsini kendimiz yaptık :) Konsept olarak mor'u sectik herseyımızı mora uyumlu olarak düzenledik sözüme gelen çikolatalar bile mor-gümüş'dü :)

Eklentiler

• CAM04322.webp
    170,2 KB · Görüntüleme: 1.767
Çok güzeller. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah :)

Mor harika olmuş,ben de çok severim bu rengi.Allah tamamına erdirsin.Tebrikler ve mutluluklar

Herşey çok güzel olmuşş, devamı da böyle çok güzel olur işallah.

Çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin inşallah yüzüğün de çok güzelmiş bu arada

çok teşekkür ederim bende cok begenerek takıyorum :)

İçim gidiyo şuan bu topiklere bakınca bende eli kulagında bekleyen bi adayım şuan sadece bekliyorum darısı başıma diyeyim

hahaha bende 3-4 ay öncesine kadar senin gibiydim canım :) inş darısı basına en kısa zamanda :)
İnşallah canım bakalım zor zamanlar atlattık biraz ama evlilik teklifi etmesini bekliyorum

canım herşey çok güzelde kız o ne kadar fincan o kadar adama kahve veriliyomuki ya ben yandım o zmn

canım herşey çok güzelde kız o ne kadar fincan o kadar adama kahve veriliyomuki ya ben yandım o zmn

:) evet bu daha görünen kısmı maalesef, bizim isteme söz bir arada olduğu için toplamda 60 kişi falan vardı. 4 tane kahve makinesinde kuzenlerim sagolsunlar hızlıca yaptılar. :)

önce tebrik ederim Allah tamamına erdirsin :) sonra da bi sorum var kısmetse benimde yakın zamanda sözüm olucak hediye olarak minik kavanozlarda kahve vermek istiyorum. kavanozları kendim hazırlıcam. internette hem 40 cclik hemde 29 cclik kavanozlar var karar veremedim sizin kavanozlar çok güzel görünüyo kaç cclik olduklarını biliyomusunuz?

hepsi çok güzel ... Allah tamamın erdirsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…