sözün bittiği yer işte....canımdan can aldılar bugün...

dorukk

S ♥ A ♥ B ♥ İ
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
2.255
6
158
söze nerden başlasam bilmiyorum... hayatımda geçirdiğim en zor 1 haftaydı geçen hafta.. hergünüm ağlayarak her günüm hıçkırıklarla geçti..bahsetmiştim tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım meleğimin kalp atışı için hastaneye gittiğimde kesenin bozuk olduğu öğrenmiştim ve dünyam başıma yıkılmıştı bi umut beklemiştim ve kesenin düzeldğini öğrenmiştim..tam umutalnmışken pazartesi günü bebeğimin 6. haftada gelişiminin durduğunu öğrendimoysa 7.5 haftalık olmsı gerekiyordu. kalbi atmıyordu kuzumun...elden bişey gelmiyordu işte...hayat o an durdu benim için..
bu sabah itibari ile büyük zorluklarla imkansızlıklarla sahip olduğum kuzumu aldılar benden...8. haftamda kaybettim yavrumu...
şimdi dilerim allahtan rabbim hiçbirinize yaşatmasın böyle bir acıyı...ama şükür allahıma yinede daha büyük acılar var.. ne acılar yaşamış insanlar var...allahım daha beterinden saklsın inşallahhhh...
evet çok ağladımmmm çok yıprattım kendimi ama elden gelen bişey yok.... rabbim verdi rabbim aldı.. layık görmedi demkki..rabbim kimseye yaşatmasın dilerim.....
hepinize teşekkür ederim destğiniz için...

Allahım sabır versin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:

söze nerden başlasam bilmiyorum... hayatımda geçirdiğim en zor 1 haftaydı geçen hafta.. hergünüm ağlayarak her günüm hıçkırıklarla geçti..bahsetmiştim tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım meleğimin kalp atışı için hastaneye gittiğimde kesenin bozuk olduğu öğrenmiştim ve dünyam başıma yıkılmıştı bi umut beklemiştim ve kesenin düzeldğini öğrenmiştim..tam umutalnmışken pazartesi günü bebeğimin 6. haftada gelişiminin durduğunu öğrendimoysa 7.5 haftalık olmsı gerekiyordu. kalbi atmıyordu kuzumun...elden bişey gelmiyordu işte...hayat o an durdu benim için..
bu sabah itibari ile büyük zorluklarla imkansızlıklarla sahip olduğum kuzumu aldılar benden...8. haftamda kaybettim yavrumu...
şimdi dilerim allahtan rabbim hiçbirinize yaşatmasın böyle bir acıyı...ama şükür allahıma yinede daha büyük acılar var.. ne acılar yaşamış insanlar var...allahım daha beterinden saklsın inşallahhhh...
evet çok ağladımmmm çok yıprattım kendimi ama elden gelen bişey yok.... rabbim verdi rabbim aldı.. layık görmedi demkki..rabbim kimseye yaşatmasın dilerim.....

öncelikle çok geçmiş olsun sen var olduğun sürece Umutta Allahtan olduğu sürece bu yolda yürümek sabirla beklemek gerek meleklerin geleceği günü.benimde yavrularım elime düştü tuvalette neler hissettiğini anlayabiliyorum ve sana sabir diliyorum ve ağlamanın bu yolda çok işe yaradığını söylemek isterim istediğin kadar içindeki acı azalana kadar.sevgilerle....

dorukk canım ne desem boş biliyorum ama lütfen güçlü ol Rabbim sabrını verir inşallah Allah sana sağlık versin tekrar anne olman için:Saruboceq:

ewet canım sözün bittiği yer,allah sabır versin inş tez zamanda toparlanır yoluna devam edersin,ewet beterin beteri var canım bende geçen haftaya kadar hamileydim fakat kısa sürdü kesenin yok olduğunu öğrendim dünyam yıkıldı,ama asıl beni yıkan ne biliyormusun iki gün önce eşimin benden boşanmasını istemiş babası ve annesi en çok yıkan yıkım bu oldu işte,ve bugünde geldi benle tartıştı annesi oğlumu bırak evlensin senin daha çocuğun olmaz dedi ağzına geleni saydı bana,şimdi ben napabilirim allahın takdiri,onları allaha havale ettim,onun için canım diyeceğim şey eşine sıkı sıkı sarıl yola devam et,allah yardımcımız olsun.

dorukk çokk geçmış ols canım..............rabbım yaşatmasın bı daha.....bulupta kaybetmek çok zor.........inş daha ıyısını kısa zamanda nasıop eder rabbım..............kendını toparla ve yenıden başla canım inş gerek kelmezda tedavısız hamış olursun...............dua ile

canım çok üzüldüm allahım inşallah tez zananda seni yeniden anne yapar demekki hayırlısı böyleymiş

Çok geçmiş olsun canım benim.ınşallah kısa sürede sağlam bebişlerine kavuşursun canım.Ay nedense bebişler dedim ha ikizmi olucak ne..

canım benım ne desem bos rabbım sabrını versın dualarım senınle bıran onceb toparlanırsın umarım

Hayatım Allah sabır versn size
ınşallah bu acıyı unutturacak acılar tatdırmasın Rabbim
En kısa zamanda sağlıkla evlatlarına ! kavuşmanı diliyorum canım

çok geçmiş olsun canım ALLAHIM bidaha yaşatmasın inşş..hayırlı hamilelikler diliyorum..

Bir dış gebelik, bir gebelik bozulması (kürtaj) geçirmiş biri olarak asla ümitsizliğe düşmemeni söyleyebilirim canım.Bir kez hamile kaldıysan (tedaviylede olsa) yine kalabilirsin.

Sabır ve metanet diliyorum sevgiler canım

Cok gecmis olsun canim uzuldum durumun icin ama seninde dedigin gibi beterin beteri var en onemlisi saglik sagligin yerinde olduktan sonra yine bebegin olur allahin izniyle

Çok geÇmıŞ olsun arkadaŞım.allah bır kapıyı kapatır bır dıĞerını aÇar.mÜlk onun.dıledıĞı gıbı verır .dıledıĞı gıbı alır.bızım gÖremedıĞımız,bılemedıĞımız nıce hayırlar vardır Şer gÖrÜnen pek Çok Şeyde.hayırlı haberlerını yıne alırız ınŞaallah.allah sabır versın.

ne söylesem ne yazsam boş ancak yaşayan bilir çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatıp,güç toplarsın Allah bidaha yaşatmasın çok üzgünüm...

cnm cok üzüldüm senin için ama rabbim böylesini hayırlı görmüş senin için kendini biran önce toparla va yeniden mücadele et dualarım seninle unutma mevla gümüş kapıyı kapatır altın kapıyı açarmış.....sabret ve dua et cnm:Saruboceq::teselli:

Allah sabrını arttırsın canım; dilerim bundan sonra güldürsün yüzünü...

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..destek veren herkese binlerce teşekkürler.. dilerim hiçbiriniz yaşamayın böyle bir acıyı...boğazımda düğümlendi birşey oturdu kaldı orda. sevinci kursağımda kaldı...
bugün güne yeni kararlarla başladım en azından 2 ay bu konuyla ilgili birşey düşünmeyeceğim..kendimi meşgul edecek şeyler bulacağım...belki bir tatile gideceğim.. bilmiyorum ama hayat devam ediyor ben ağlarken sokağa baktım herkes ne kadar sıradan devam ediyor hayatına..demekki öyle insanlar doğuyor büyüyor ölüyor bazen doğamadan ölüyor bizler çok üzülüyoruz ağlıyoruz ama sonunda hayat yine devam ediyor.ağlamakla da geçmiyor elime birşey geçse benim elime geçerdi kesin... BıRGÜN BENDE ANNE OLUCAM ALLAHIN ıZNıYLE biliyorum....allaha emanet olun....

Lütfen öyle düşünme canım. İnsanlar, bazı şeylerle imtihan edildiklerinde, sadece kendi başlarına geldiğini sanır..

Oysa ki her insan değişik şekillerde imtihan ediliyor..
Acı da bizler için, mutluluk da...

3 tane bebek kaybetti, benim ablam da....
Ama elden bir şey gelmiyor ve hayat devam ediyor.. Şu an ablamın 4 tane çocuğu var... Hiç olmamış da olabilirdi.

Ama bu bir imtihandır. Allah sevdiği kullarını, hep sabrıyla sınarmış... Düşün ki sen cennetlik bir yavrunun annesisin. Bu sadece kısa bir ayrılık..

Bence de mutlaka, kendini değişik işlerle meşgul etmelisin. Acını hafifletmen için, düşünüp daha da kahrolmaman için mutlaka bir uğraş bulmalısın kendine....
Allah yardımcın olsun .....

Ayrıca bir daha sakın "Rabbim layık görmedi." lafını duymak istemiyorum senden.. Bak bizim Peygamberimiz bile, 4 çocuğunu kaybetmişti, küçük yaşlarda...
O da mı layık değildi söylesene?...

Back
X