- 7 Mayıs 2008
- 2.255
- 6
- 158
söze nerden başlasam bilmiyorum... hayatımda geçirdiğim en zor 1 haftaydı geçen hafta.. hergünüm ağlayarak her günüm hıçkırıklarla geçti..bahsetmiştim tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım meleğimin kalp atışı için hastaneye gittiğimde kesenin bozuk olduğu öğrenmiştim ve dünyam başıma yıkılmıştı bi umut beklemiştim ve kesenin düzeldğini öğrenmiştim..tam umutalnmışken pazartesi günü bebeğimin 6. haftada gelişiminin durduğunu öğrendimoysa 7.5 haftalık olmsı gerekiyordu. kalbi atmıyordu kuzumun...elden bişey gelmiyordu işte...hayat o an durdu benim için..
bu sabah itibari ile büyük zorluklarla imkansızlıklarla sahip olduğum kuzumu aldılar benden...8. haftamda kaybettim yavrumu...
şimdi dilerim allahtan rabbim hiçbirinize yaşatmasın böyle bir acıyı...ama şükür allahıma yinede daha büyük acılar var.. ne acılar yaşamış insanlar var...allahım daha beterinden saklsın inşallahhhh...
evet çok ağladımmmm çok yıprattım kendimi ama elden gelen bişey yok.... rabbim verdi rabbim aldı.. layık görmedi demkki..rabbim kimseye yaşatmasın dilerim.....
hepinize teşekkür ederim destğiniz için...
bu sabah itibari ile büyük zorluklarla imkansızlıklarla sahip olduğum kuzumu aldılar benden...8. haftamda kaybettim yavrumu...
şimdi dilerim allahtan rabbim hiçbirinize yaşatmasın böyle bir acıyı...ama şükür allahıma yinede daha büyük acılar var.. ne acılar yaşamış insanlar var...allahım daha beterinden saklsın inşallahhhh...
evet çok ağladımmmm çok yıprattım kendimi ama elden gelen bişey yok.... rabbim verdi rabbim aldı.. layık görmedi demkki..rabbim kimseye yaşatmasın dilerim.....
hepinize teşekkür ederim destğiniz için...