sözün bittiği yer işte....canımdan can aldılar bugün...

dorukcum inan acını paylaşıyorum çok etkilendim senden çok üzüldüm ama ben inanıyorum olucak seninde sana şu anda hiçbir teselli cümlesi doğru gelmicek biliorum sadece acını paylaştığımı söylemek istiyorum canım benim

gerçekten sözün bittiği yer ne deskkk seni teselli etmeye yetmez Rabbim ne sana tekrar nede başkasına yaşatsın böyle bi acı senağlamasenağlamasenağlama

Seni öyle iyi anlıyorum ki canım, bende iki ay önce aşağı yukarı aynı durumu yaşadım. Ne zorluklarla sahip olmuştum uçtu gitti elimden. Çabuk atlatmış gibi yapsam da etrafıma, olmuyor çok zor, bunu yaşayan anlar. Seni teselliye cümleler yetmez belki, ama bunlar da bi imtihan demek ki. Verende verip alanda, vermeyende yüce Allah. Bazı şeylerde işte sözler bitiyor ve ona sığınıyoruz. Allahım bir daha yaşatmasın sağlıkla sıhhatle anne olmamızı nasip etsin inşallah.

canım benimmmm ne kadar ağlattın beni...evet cennet parçası onalr senin bebeklerinde benim bebeğimde tüm bebekler yaşayan yaşamayan onlar cennet parçası...norkozdan uayndığımda hemşireye gösterin bana demişim hatırlamıyorum ama göremk istemişim kuzumu ne olur demişim bi kere görüm hemşire bile ağlayarak söyledi bana sonra... isterdim görmeyi hemde çokkkk hayatımda ilk kez sahip olduğum ne zorluklarla elde ettiğim kuzumu...en kötüsüde onu bir tıbbi atık gibi atmaları... ne kolay doktorlar için ama bize sorsunlar bide....

ay tüylerimi diken diken ettiniz arkadaşlar allah sabır versin size

Dorukcum, Allah sabır versin.. Bu Cuma günü Allahım inşallah isteyen herkese, bu yolda çabalayan herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, inşallah birgün anne olacaksın, hepimiz birgün meleklerimize kavuşacağız, Allah o duyguyu hepimize nasip etsin canım.. gerçekten ne yazacağımı dahi bilmiyorum, sen en güzeline layıksın, Allahım seni bir daha üzmesin ve anne ol en kısa zamanda hayırlısıyla.. Geçmiş olsun ve Allahım sabır versin..

evet canım senin durumun da bana benziyor. Ama benim ilaçları bıraktıktan sonra bile kanamam olmadı hala da yok ameliyat dolayısıyla olan dışında. ama kan değerin hala artıyorsa dr la görüş derim düşmesi gerekirdi bence. Çünkü benim de kürtajdan sonra düşmesini beklediler ama düşmeyince dış gebelik olduğu anlaşıldı.1 hafta sonra tekrar Bhcg yaptıracağım artık bi zahmet bu kez düşsün fisfisfis

Doruk çok geçmiş olsun canım.Sana bişey olmamış ya önemli olan o..Böyle düşün.1 kere olmuş ınşallah Allah ikincisini de verir.Merak etme.Umutsuz olma.Bak hepimiz hep bi umut içindeyiz.Bugün yarın anne olacağız diye..Allah herkesin gönlüne göre versin..

canım ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim sabrını versin ve en kısa zamanda seni tekrar bebişine kavuştrursun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…