şuan ayrılar ama ayrıldığına pişman gibi o yüzden yazdım üzülmesin diyeArkadaşın adamın bu olumsuz özelliklerinden şikayetçi olsa ayrılırdı di mi?
Sözünde durmadığı konular evlilik hakkında aileler hakkında bi kızın yanındaymış gibi konuşuyor sonra 2 3 gün geçiyor ailesinin yanında onları savunarak konuşuyorBu kımıl zararlısından ayrıldığına pısmansa arkadasın, ozur dilesin barıssın oyleyse.
İlginç.şuan ayrılar ama ayrıldığına pişman gibi o yüzden yazdım üzülmesin diye
Evlenmek istiyor yanı bu kımıl zararlısı ile arkadasınSözünde durmadığı konular evlilik hakkında aileler hakkında bi kızın yanındaymış gibi konuşuyor sonra 2 3 gün geçiyor ailesinin yanında onları savunarak konuşuyor
Hep kötü insanlar denk geldi yakın arkadaşım aldatıldı falan o yüzden bu çocuğunda gözü dışarda olmayınca bağlandıİlginç.
İnsanlar niye bile bile mutsuzluğa yürürler ki?
Yaşı mi küçük, psikolojisi mi bozuk, hiç mi insan görmemiş, tanımamış da iyi insan nasıl olur bilmiyor kendisi.
Konuyu arkadaşım adına yazıyorum
Arkadaşımın sevgilisi sözünü hiç tutmuyormuş bir konuda ortak karar alıyorlarmış söz verdirtiriyomuş arkraşım sonra ertesi gün fikri değişiyomuş
Her konuda böyle bu arada
Ve kavga sırasında küfür etme huyu varmış
Mesajları en son toplu olarak okucam cevap veremeyebilirm o yüzden
Yok ben farklı bir şey söylemek istedim.Hep kötü insanlar denk geldi yakın arkadaşım aldatıldı falan o yüzden bu çocuğunda gözü dışarda olmayınca bağlandı
Şuan ayrılar ama pişman ayrıldığına çocukta yazıyor bende barışma dedimSonuç ne olmuş?
Bence kurtulduğuna sevinsin, ne üzülmesişuan ayrılar ama ayrıldığına pişman gibi o yüzden yazdım üzülmesin diye
eski sevgilisi aldattı bu sevgilisinin aldatmayacağının garantisi mi var ?Şuan ayrılar ama pişman ayrıldığına çocukta yazıyor bende barışma dedim
Eski sevgilisi falan aldattı çok o yüzden bunu bu kadar dert ette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?