Sözünde durmayan erkek

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
30
Konuyu arkadaşım adına yazıyorum
Arkadaşımın sevgilisi sözünü hiç tutmuyormuş bir konuda ortak karar alıyorlarmış söz verdirtiriyomuş arkraşım sonra ertesi gün fikri değişiyomuş
Her konuda böyle bu arada
Ve kavga sırasında küfür etme huyu varmış
Mesajları en son toplu olarak okucam cevap veremeyebilirm o yüzden

Eski sözlüsü olması gereken ilişki türü eğer, belasını aramıyorsa...

Arkadaşına sevgilisinin zaman kaybetmeye değmeyecek biri olduğunu söyleyin.
Üzerinde düşünmeye dahi gerek yok.

Bu kımıl zararlısından ayrıldığına pısmansa arkadasın, ozur dilesin barıssın oyleyse.

Sözünde durmadığı konular evlilik hakkında aileler hakkında bi kızın yanındaymış gibi konuşuyor sonra 2 3 gün geçiyor ailesinin yanında onları savunarak konuşuyor
Evlenmek istiyor yanı bu kımıl zararlısı ile arkadasın
Tamam iste seni boyle kabul ettim barısalım desın adama barıssınlar

İlginç.
İnsanlar niye bile bile mutsuzluğa yürürler ki?
Yaşı mi küçük, psikolojisi mi bozuk, hiç mi insan görmemiş, tanımamış da iyi insan nasıl olur bilmiyor kendisi.
Hep kötü insanlar denk geldi yakın arkadaşım aldatıldı falan o yüzden bu çocuğunda gözü dışarda olmayınca bağlandı

Küfür edenler şiddete meyilli oluyor yol yakınken dönsün.

Sakın bırakmasın, mükemmel bir erkek profili! Bu ülkedeki bazı kadınlar asla akıllanmıyorlar... Adamların bir çoğu ne b.. olduklarını en baştan gösteriyorlar ama bazıları görmek istemiyorlar, düzelir sanıyorlar. Pişman olmuş ve muhtemelen özür falan dileyecek ve ilişkilerine devam edecekler. Paşa gönlü bilir!

Şuan ayrılar ama pişman ayrıldığına çocukta yazıyor bende barışma dedim
Eski sevgilisi falan aldattı çok o yüzden bunu bu kadar dert ette
eski sevgilisi aldattı bu sevgilisinin aldatmayacağının garantisi mi var ?
sözleşme filan imzalasınlar bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…