• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözünden son dakka dönenler

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.779
388
45
Merhaba,
Çok dert sayılmaz ama fikirlerinizi merak ettim.
Benim muhabbet kuşum var bi yere gidecektim ve ona bir arkadaşımdan (erkek) bakmasını rica ettim. O hergün evde ve yalnız yaşıyor. Artı arabası olduğu için garaja bırakacaktı beni otobüs çok erken saatte olduğundan.. Bakım derken zaten çok zor da değil arada yemini suyunu tamamlayacak. 2 hafta kadar. Kabul etti. Ertesi sabah erkenden yola çıkacaktım otobüsle gitmeseydim zaten yanımda götürecektim. Fakat arkadaş akşam saatinde almak istemediğini söyledi ve bin dereden su getirdi. Arabamı servise verdim vs...Ona güvenerek akşam saatine kadar beklemiştim vermek için çünkü
Bana göre söz vermek önemlidir sözden dönmez diye düşündüm. Sıraladığı bahaneler geçerli değildi yani bu iyiliği neden yapayım gibi bir düşünce sezdim resmen...İşte geçen gün bana şunu demiştin gibi ufacık ettiğim ve arkasından ya kusura bakma bu aralar moralim çökkün de demiştim o da geçmişti...
Ve akşam geç saatlerde canım çok sıkıldı sonra bir çözüm buldum başkasına teslim ettim..

Söz verip son dakka karşısındaki ne yapar diye hiç düşünmeden pat diye vazgeçenlerden dost olmuyormuş siz ne düşünüyorsunuz??

Bir de şimdi ben henüz dönmedim ve bana birkaç gündür mesajlar atıyor. Günaydın dedi cevap vermedim. Sonra çiçek fotosu yollamış hiçbişey yazmadım. Sonra da nasılsın vs demiş ona da yazmak istemiyorum artık içimden gelmiyor. O gün öyle üzüldüm ki oturup ağlamıştım kendime mi yoksa garib kalan muhabbet kuşuma mı bilmiyorum, zaten moralim de iyi değildi..

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte geçen gün bana şunu demiştin gibi ufacık ettiğim ve arkasından ya kusura bakma bu aralar moralim çökkün de demiştim o da geçmişti...
.
Şu kısmı hiç anlamadım. Ben olsam cevap yazmam. Düpedüz ortada bırakmış. Madem istemiyordu önceden söyleseydi de sana ayarlama imkanı bıraksaydı. Hususi olarak seni zor durumda bırakmış. Cicek gonderecegine adam gibi ozur dilesin.

Şu kısmı hiç anlamadım. Ben olsam cevap yazmam. Düpedüz ortada bırakmış. Madem istemiyordu önceden söyleseydi de sana ayarlama imkanı bıraksaydı. Hususi olarak seni zor durumda bırakmış. Cicek gonderecegine adam gibi ozur dilesin.

Yani benim daha önceden etmiş oldugum bir lafı hatırlatıp bunu bahane etti...Ama o lafı ettiğimde moralman kötüydüm ve bunu çok iyi biliyordu artı özür de dilemiştim..
Resmen ortada bıraktı aynen

Siz olsanız dostluğu bitirir miydiniz
sizi kendine mecbur bırakmak istemiş ki son ana kadar almayacağını söylememiş . Çok rahatsız olduysa söylediğiniz zaman tepkisini koysaydı ve sonrasında da siz söylediğinizde almayacağını söyleseydi . Tutamayacağı sözü vermeseydi ben olsam geri dururdum , hala yazmaya devam ediyorsa kırıldığımı açık ve net bir şekilde belirtirim . Kinci insanlarla işim olmaz benim .

sizi kendine mecbur bırakmak istemiş ki son ana kadar almayacağını söylememiş . Çok rahatsız olduysa söylediğiniz zaman tepkisini koysaydı ve sonrasında da siz söylediğinizde almayacağını söyleseydi . Tutamayacağı sözü vermeseydi ben olsam geri dururdum , hala yazmaya devam ediyorsa kırıldığımı açık ve net bir şekilde belirtirim . Kinci insanlarla işim olmaz benim .

Bana alternatif sundu ama sundugu alternatif te benim zararımaydı.. Gerçekten kinci..Ne hikmetse benim karsıma da hep kinciler soylenenleri unutmayanlar denkgeliyor..

Bana alternatif sundu ama sundugu alternatif te benim zararımaydı..Sonra da alternatifi kabuletmemekle suclandım. Gerçekten kinci..Ne hikmetse benim karsıma da hep kinciler soylenenleri unutmayanlar denkgeliyor..

döneklerle dost olmam anında silerim.
kocamın bu konuda gözünü açarım.
o ısrarla beni kötü beller
sonra karşısındakinin yamuğu çıkınca üstüne yedirip içirmiş üstünden geçindirmiş kova gibi ortada kalır.
kafasına tavayı çok indirmeyi düşündüm fakat korktum 2 gram aklıda gider diye.

Adam bilerek son dakkaya kadar beklemiş senin zor durumda kalman için. Var yaa intikamcı biri isen hiçbir şey olmamış gibi davranıp güzel bi intikam alır tekmeyi basarsın arkadaşlığınıza.

Bana alternatif sundu ama sundugu alternatif te benim zararımaydı..Sonra da alternatifi kabuletmemekle suclandım. Gerçekten kinci..Ne hikmetse benim karsıma da hep kinciler soylenenleri unutmayanlar denkgeliyor..
Hah bak kimciymiş. Sen de al intikamını. Ama bi daha selamın sabahın olmamalı onunla.

Adam bilerek son dakkaya kadar beklemiş senin zor durumda kalman için. Var yaa intikamcı biri isen hiçbir şey olmamış gibi davranıp güzel bi intikam alır tekmeyi basarsın arkadaşlığınıza.
sundugu alternatif te şu; benim aracımla beni garaja bırakacakmıç arabam da onda kalacakmış...donuste de beni benim arabamla alacakmış...evi de ulaşımı zor biyerde..olmaz dedim...merak etme arabanı kullanmam dedi...mesele o değil dedim işin çıkar biyere gidersin gelemiyorum dersin ben nasıl gelicem taa senin evinin oldugu yere bavulumla dönüşte dedim...bunları o teklifi sundugunda konusmustuk...

O olaydan sonra surekli hergun mesajlar attı basta cvp vermedim...bikac gun sonra kırıldıgım seyleri soyledim ama kendisinde bi suc olmadıgını kasti bişey yapmadıgını soyledi..son dakkaya kadar sana guvenmiştim sonra dımdızlak kaldım dediğimde de ben sana alternatif sunmustum dedi...ama arabanı kullanmamdan korktun dedi...ya ben sana sebebimi soyledim olayın o olmadıgını dedim...sonra da uzatmaya gerek yokmuş...gercekten gıcık

sundugu alternatif te şu; benim aracımla beni garaja bırakacakmıç arabam da onda kalacakmış...donuste de beni benim arabamla alacakmış...evi de ulaşımı zor biyerde..olmaz dedim...merak etme arabanı kullanmam dedi...mesele o değil dedim işin çıkar biyere gidersin gelemiyorum dersin ben nasıl gelicem taa senin evinin oldugu yere bavulumla dönüşte dedim...bunları o teklifi sundugunda konusmustuk...

O olaydan sonra surekli hergun mesajlar attı basta cvp vermedim...bikac gun sonra kırıldıgım seyleri soyledim ama kendisinde bi suc olmadıgını kasti bişey yapmadıgını soyledi..son dakkaya kadar sana guvenmiştim sonra dımdızlak kaldım dediğimde de ben sana alternatif sunmustum dedi...ama arabanı kullanmamdan korktun dedi...ya ben sana sebebimi soyledim olayın o olmadıgını dedim...sonra da uzatmaya gerek yokmuş...gercekten gıcık
Onu bunu boşver ben diyeceğimi yazdım mesajda sana. Ayrıntılara gerek yok. Erkeğin triplisi de çekilmiyor

Back
X