- 18 Aralık 2009
- 6.451
- 7.754
- 773
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Öncelikle size bu paketi satarken sadece bayanlara mı dediler karma olduğunu söylemişlermiydi ?Kızlar hala sinirden elim ayağım titriyor vallahi.
Ben ünlü bir estetik merkezinin spa bölümünden toplu spa paketi aldım yaklasık 1700 civarı ödememi pesin yaptım 15+2 masaj seklinde.
Ve burası cok ünlü bir yer dubaiden arap ülkelerinden türbanlı kadınlar da gelmekte.. mahremiyet istememiz elbet hakkımız.
iki seans kullandım üçüncü seans için dün gittim.
Ve şok olacağım durumlarla karşılaştım.
Öncelikle ''güya'' soyunma odaları ayrı.
Fakat bayan soyunma odası adam dolu... iğrenc ve ilginc değil mi?
içeri girince lütfedip cıkıyorlar bayan soyunma odası yol geçen hanı gibi.
Söylenip kapıyı kapatıp kitledim üzerime pestemal gecirdim ıslak alana gectim buhar odası vs kücücük bir yer üzerimde sadece pestemal var. Ortalıkda kadınlar var sadece neyse yarım saat geçti üstü cıplak altına pestemali cekmiş adamın teki içeri daldı bismillah cekip kaçtım hemen diğer alana gectim.
sonrasında hamama gectim hamama neticede pestemalle giriyoruz. hamamın kapı önünde 3 adam sivil kıyafet ellerinde cay bardagı sohbet ediyor artık kan beynime sıcradı kostum soyunma odasına giyinip cıkacagım sinirden.
soyunma odasına geçtim pestemali tam cıkarıcam giyinicem adamın teki kapıyı actı kıpkırmızı oldum bagırıp cagırdım bu tacizdir artık diye yönetici ''KADIN'' geldi.
söyledim bu nasıl rezalet dedim kadın bana ne dese begenirsiniz ''Tek sorun eden sizsiniz türbanlı bayanlar bile hic sikayetci değil durumdan'' dedi.
Pardon durum derken tacizden mi?
Röntgenden mi?
bu nasıl acıklama nasıl savunma nasıl uslup ?
Bu konuda kampanya baslatacagım ne önerirsiniz?
Para iadesi istedim vermiyorlar.
lütfen hala sinirlerim bozuk aklıma geldikce aglayasım geliyor ben etkileniyorum bu gibi durumlardan...
hayır sadece bir oda ve şifrelenen dolaplar varAy anlamadım ben. Soyunma odası derken? Kabinler Yok mu Yani soyunmak için tek kişinin gireceği yerler gibi. Ne bileyin. Çok garip
acaba karma mıydı salonhayır sadece bir oda ve şifrelenen dolaplar var
Ay anlamadım ben. Soyunma odası derken? Kabinler Yok mu Yani soyunmak için tek kişinin gireceği yerler gibi. Ne bileyin. Çok garip
Açıkcası bana karma veya yalnızca bayanlar demediler hic bir sey demediler.Öncelikle size bu paketi satarken sadece bayanlara mı dediler karma olduğunu söylemişlermiydi ?
Eğer öyle ise en yakın belediyeye gidip işletmenin bu yaptıklarını şikayet edebilirsiniz kapatma cezası bile verirler . Tabi bunu belgelemeniz gerekecektir.
Öyle değil ise kalan paranızı alıp çıkmaya bakın.
Ha birde arap filan demişsiniz ben uzun yıllar arap ve iran pazarında iş yaptım o ülkelerden zaten kendi ülkelerimde yasak olan şeyleri yaşamak için gelenlerde var genellemeyeyim ama yinede
bayan erkek soyunma odası ayrı odalarda oda girişinde kocaman BAYAN yazıyoracaba karma mıydı salon
Heryerde aynı degıldır ama benim gıttıgım yerde de kabin yoktu. Soyunma odası ve dolaplar var sadece. Ulu orta soyunuyorsun. Hatta pestemalsız dolaşmak yasak olduğu halde cıplak dolanan kadınlar fılan vardı. Mahremıyet sıkıntısı yoktu yanı erkek yoktu etrafta ama kadın kadına bile böylesı bır durum görmek ıstemezdım. Aynı sekılde spor salonlarında da (benım gıttıklerım ve gıttıgım) soyunma kabını yok uluorta ıc çamaşırınla kalıyorsun en nefret ettıgım şey.
Konu sahıbı bu konuda ne yapılır bılmıyorum ama umarım paranızı alırsınız.
Bak o zaman şöyle yapabilirsin eğer salon karma ise ve o şekilde lansman yapmışsa pek haklı çıkamazsın ancak şurdan yürüyebilirsin. Bunlara güzel bi mail döşe yaz işte yaşadıklarını ve özellikle şeyi vurgula "bana bu paket satılırken karma olacagına dair bilgi verilmedi. " çünkü sen yaşadıklarını yazınca e hanfendi karma burası dicekler bunu engellemek için üste çık bilgilendirilmedim die. Bu durumdan dolayı kalan aidatımın acilen iade edilmesini talep ediyorum deAçıkcası bana karma veya yalnızca bayanlar demediler hic bir sey demediler.
yani daha evvelde masaj icin cok fazla spa merkezine gittim böyle birseyle karsılasmadım.
bana satarken soyunma odanıza adamlar girecek cıplak yakalanabilirsiniz demediler..
kesinlikle karma diye bilgi verilmedi yanımda arkadasım da vardı o da kayıt oldu ikimize de denmediBak o zaman şöyle yapabilirsin eğer salon karma ise ve o şekilde lansman yapmışsa pek haklı çıkamazsın ancak şurdan yürüyebilirsin. Bunlara güzel bi mail döşe yaz işte yaşadıklarını ve özellikle şeyi vurgula "bana bu paket satılırken karma olacagına dair bilgi verilmedi. " çünkü sen yaşadıklarını yazınca e hanfendi karma burası dicekler bunu engellemek için üste çık bilgilendirilmedim die. Bu durumdan dolayı kalan aidatımın acilen iade edilmesini talep ediyorum de
evet hepsini yapacağımKesinlikle sikayetci olun. Durumu bildirin tuketici hakem heyetine de gidin. Para iadesini faiziyle alirsiniz. Belediyeye bimere sikayet var a sikayet yazin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?