- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Paketle hiçbir zaman birşey almayın kimden duyduysam sorun yaşıyorlar, böyle birşeyden hangi kadın rahatsız olmaz anlamadım belkide onlar da paketleri var diye mecbur geliyorlar.bence tek tek gördüklerinize sorup imza alın. İğrenç gerçektenKızlar hala sinirden elim ayağım titriyor vallahi.
Ben ünlü bir estetik merkezinin spa bölümünden toplu spa paketi aldım yaklasık 1700 civarı ödememi pesin yaptım 15+2 masaj seklinde.
Ve burası cok ünlü bir yer dubaiden arap ülkelerinden türbanlı kadınlar da gelmekte.. mahremiyet istememiz elbet hakkımız.
iki seans kullandım üçüncü seans için dün gittim.
Ve şok olacağım durumlarla karşılaştım.
Öncelikle ''güya'' soyunma odaları ayrı.
Fakat bayan soyunma odası adam dolu... iğrenc ve ilginc değil mi?
içeri girince lütfedip cıkıyorlar bayan soyunma odası yol geçen hanı gibi.
Söylenip kapıyı kapatıp kitledim üzerime pestemal gecirdim ıslak alana gectim buhar odası vs kücücük bir yer üzerimde sadece pestemal var. Ortalıkda kadınlar var sadece neyse yarım saat geçti üstü cıplak altına pestemali cekmiş adamın teki içeri daldı bismillah cekip kaçtım hemen diğer alana gectim.
sonrasında hamama gectim hamama neticede pestemalle giriyoruz. hamamın kapı önünde 3 adam sivil kıyafet ellerinde cay bardagı sohbet ediyor artık kan beynime sıcradı kostum soyunma odasına giyinip cıkacagım sinirden.
soyunma odasına geçtim pestemali tam cıkarıcam giyinicem adamın teki kapıyı actı kıpkırmızı oldum bagırıp cagırdım bu tacizdir artık diye yönetici ''KADIN'' geldi.
söyledim bu nasıl rezalet dedim kadın bana ne dese begenirsiniz ''Tek sorun eden sizsiniz türbanlı bayanlar bile hic sikayetci değil durumdan'' dedi.
Pardon durum derken tacizden mi?
Röntgenden mi?
bu nasıl acıklama nasıl savunma nasıl uslup ?
Bu konuda kampanya baslatacagım ne önerirsiniz?
Para iadesi istedim vermiyorlar.
lütfen hala sinirlerim bozuk aklıma geldikce aglayasım geliyor ben etkileniyorum bu gibi durumlardan...
Densiz şuursuz kadın..Kafayı mı yemiş ben buradan sinirlendim.Başka kadınlardan banane! Ben mahremiyetime dikkat ediyorum ve en insani hakkım yani..Nasıl bir erkek girmeye teşebbüs edebilir aklım almıyor.bence sosyal medyadan rezil edin o kurumu.bayan soyunma odası ayrı zaten bodoslama daldı erkekler ben bagırıp cagırdım ne hak ne cürret diye
yönetici bayan tamam burası bayan soyunma odası ama yani girmişlerse ne var havasında konustu delirdiğim nokta o oldu benim
diğer kadınlar sizin gibi şikayetci değil dedi resmen bana
Ben de karma salon olduğunu biliyor muydunuz yorumlarını okuyup okuyup anlamaya çalışıyordum. Bunu demek istemişler di mi. Ay çok korkunç ya.karma yerde de soyunma odasi karma olamaz arkadaslar ne bicim seyler yaziyorsunuz boyle?
soyunma odasi adi uatunde , ne saniyorsunuz karma spor salonlarinda splarda yabanci eekeklerin yaninda aoyundugumuzu mu saniyorsunuz?
ay sinirden dogru durust yazamadim bile
konu zaten absurr yorumlar konudan da absurt
türbanlı bayanlar bile hic sikayetci değil durumdan
Siz salon sahibi falan mısınız bu nasıl zihniyet Allah aşkına? Hem kadın kısmısi öyle yerlere gitmesin demeye getirmişsiniz hem de kimse sorun etmediyse sorun sizde demek istemişsiniz, çelişkilerle dolusunuz.zaten akıl karı değil böyle spa masaj filan.. bu ülkeye fazla böyle yerler. ondan sonra kapısında çay içen adamlarla muhatap olmak zorunda kalırsınız. gitmeyin yani. ben gitmiyorum mesela tam da bu sebeplerden. kimse şikayetçi değilse siz şikayetçiyseniz o da ayrı bir mesele yani.
zaten akıl karı değil böyle spa masaj filan.. bu ülkeye fazla böyle yerler. ondan sonra kapısında çay içen adamlarla muhatap olmak zorunda kalırsınız. gitmeyin yani. ben gitmiyorum mesela tam da bu sebeplerden. kimse şikayetçi değilse siz şikayetçiyseniz o da ayrı bir mesele yani.
e iyi de bugüne kadar orayı kullanan tek kadın siz misiniz?
bugüne kadar kimse şikayetçi olmadıysa siz tabii ki abartan olursunuz yani anlamadım o sırada orada olan başka kadınlar şikayetçi değilse siz neden şikayetçisiniz?
kimse şikayetçi değilse sadece siz sorun çıkartıyorsanız tabii ki yönetici öyle der.
ben anlamadım belki böyle ortamlara alışkın değilsiniz böyle ortamlara size abartılı gelmiş olabilir, bilemedim.
saka gibi gercektenBen de karma salon olduğunu biliyor muydunuz yorumlarını okuyup okuyup anlamaya çalışıyordum. Bunu demek istemişler di mi. Ay çok korkunç ya.
Kızlar hala sinirden elim ayağım titriyor vallahi.
Ben ünlü bir estetik merkezinin spa bölümünden toplu spa paketi aldım yaklasık 1700 civarı ödememi pesin yaptım 15+2 masaj seklinde.
Ve burası cok ünlü bir yer dubaiden arap ülkelerinden türbanlı kadınlar da gelmekte.. mahremiyet istememiz elbet hakkımız.
iki seans kullandım üçüncü seans için dün gittim.
Ve şok olacağım durumlarla karşılaştım.
Öncelikle ''güya'' soyunma odaları ayrı.
Fakat bayan soyunma odası adam dolu... iğrenc ve ilginc değil mi?
içeri girince lütfedip cıkıyorlar bayan soyunma odası yol geçen hanı gibi.
Söylenip kapıyı kapatıp kitledim üzerime pestemal gecirdim ıslak alana gectim buhar odası vs kücücük bir yer üzerimde sadece pestemal var. Ortalıkda kadınlar var sadece neyse yarım saat geçti üstü cıplak altına pestemali cekmiş adamın teki içeri daldı bismillah cekip kaçtım hemen diğer alana gectim.
sonrasında hamama gectim hamama neticede pestemalle giriyoruz. hamamın kapı önünde 3 adam sivil kıyafet ellerinde cay bardagı sohbet ediyor artık kan beynime sıcradı kostum soyunma odasına giyinip cıkacagım sinirden.
soyunma odasına geçtim pestemali tam cıkarıcam giyinicem adamın teki kapıyı actı kıpkırmızı oldum bagırıp cagırdım bu tacizdir artık diye yönetici ''KADIN'' geldi.
söyledim bu nasıl rezalet dedim kadın bana ne dese begenirsiniz ''Tek sorun eden sizsiniz türbanlı bayanlar bile hic sikayetci değil durumdan'' dedi.
Pardon durum derken tacizden mi?
Röntgenden mi?
bu nasıl acıklama nasıl savunma nasıl uslup ?
Bu konuda kampanya baslatacagım ne önerirsiniz?
Para iadesi istedim vermiyorlar.
lütfen hala sinirlerim bozuk aklıma geldikce aglayasım geliyor ben etkileniyorum bu gibi durumlardan...
bayan soyunma odası ayrı zaten bodoslama daldı erkekler ben bagırıp cagırdım ne hak ne cürret diye
yönetici bayan tamam burası bayan soyunma odası ama yani girmişlerse ne var havasında konustu delirdiğim nokta o oldu benim
diğer kadınlar sizin gibi şikayetci değil dedi resmen bana
aslında burası cok ünlü bir hastane.. bende sok oldum
diğer bölümlerden de hizmet alıyorum hepsinden memnundum ama spa bölumunde boyle ıgrenc bir durum yasadım
O nasıl ünlü bi yermiş öyle. Ben öyle ünlü bir yere de gitmem ama, ayrı ayrı kabinler var ve de onlar bile ayrı ayrı kilitli yani.hayır sadece bir oda ve şifrelenen dolaplar var
Artık ne geçiyorsa aklında :)Valla çözümlemenize hayran kaldim.Cok biliyorsunuz vesselam..
Bu arkadaşımız çok tatsız bir olayla karşılaşmış ve hakkını kesinlikle arayacaktır. Hizmet aldığı yerin kalitesizliğini bilse gitmezdi elbette ki..Fakat öyle bir izah etmişsiniz ki o ortamlara gidiyorsan her şey beklenir diyorsun..Kadın sadece keyif alacağı bir aktivite bir rahatlama için tercih etmiştir orayi..Bende gidiyorum hatta bir sürüde masaja giden arkadaşlar vardır burada o sizin beynimizde ki Spa Masaj vs ile uzaktan yakından alakası yok..
Tamamen şanssızlık ve kötü bir tercih.
e iyi de bugüne kadar orayı kullanan tek kadın siz misiniz?
bugüne kadar kimse şikayetçi olmadıysa siz tabii ki abartan olursunuz yani anlamadım o sırada orada olan başka kadınlar şikayetçi değilse siz neden şikayetçisiniz?
kimse şikayetçi değilse sadece siz sorun çıkartıyorsanız tabii ki yönetici öyle der.
ben anlamadım belki böyle ortamlara alışkın değilsiniz böyle ortamlara size abartılı gelmiş olabilir, bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?