Spa merkezinde mahremiyet yoksunluğu

aynen öyle şok oldum söylediği tavıra resmen
tesettürlü bayanlar bile sizin gibi şikayetci değil dedi bana resmen
Ya isin ilginç tarafı orda zaten. Neden sizden başka kimse bir şey demedi. Rahatsız olmamalarina ihtimal veremiyorum. Yani herkesin toplanıp şikayetci olması gerekirdi. Resmen rezalet

Ya isin ilginç tarafı orda zaten. Neden sizden başka kimse bir şey demedi. Rahatsız olmamalarina ihtimal veremiyorum. Yani herkesin toplanıp şikayetci olması gerekirdi. Resmen rezalet
dün aksam oldugu için ben yalnızdım orada kücük bir spa bölümü
diğer kadınlar yoktu ben tektim soyunma odasında...

Buhar/Sauna/Hamam tarzı odaların sadece kadın için bölümleri yok mu?

Çok ilginç.

Ayrıca orada kadın yazılı yazıyı görüp hâlâ giren erkeklerin yaptığı gerçekten taciz.
karma bir yermiş. kimse sikayetci değilmiş.
sonucta hamam yıkanmak icin pestemali bile cıkarabiliyoruz keselenmek adına
rezalet iğrenc mide bulandırıcı bir yer hala inanamıyorum bu bile travma oldu neredeyse dünden beri aklımdan cıkmıyor..
üzerine yaptıkları acıklama ile iyice iğrendim
bir kadın nasıl taciz ve röntgene göz yumar anlamıyorum
sikayet etmekle ben sucluyum onlara göre

karma bir yermiş. kimse sikayetci değilmiş.
sonucta hamam yıkanmak icin pestemali bile cıkarabiliyoruz keselenmek adına
rezalet iğrenc mide bulandırıcı bir yer hala inanamıyorum bu bile travma oldu neredeyse dünden beri aklımdan cıkmıyor..
üzerine yaptıkları acıklama ile iyice iğrendim
bir kadın nasıl taciz ve röntgene göz yumar anlamıyorum
sikayet etmekle ben sucluyum onlara göre
Kadın/erkek ayrımı olduğu halde giyinme kabinlerine dalan erkekler olduğunu, bunun alenen taciz olduğunu, ortalıkta uygunsuz dolaşan kişilerin varlığını ve yönetimin bunu meşrulaştıran söylemlerini her şikayet ve ilgili yerlerde ifşa etmenizi öneririm.

Zira işyerine bir saldırı yapmıyorsunuz. Tüketici olarak hakkınızı arıyorsunuz. Bu en tabi hakkınız.

Kadın/erkek ayrımı olduğu halde giyinme kabinlerine dalan erkekler olduğunu, bunun alenen taciz olduğunu, ortalıkta uygunsuz dolaşan kişilerin varlığını ve yönetimin bunu meşrulaştıran söylemlerini her şikayet ve ilgili yerlerde ifşa etmenizi öneririm.

Zira işyerine bir saldırı yapmıyorsunuz. Tüketici olarak hakkınızı arıyorsunuz. Bu en tabi hakkınız.
sosyal medya da yayınlayacağım sikayetlerimi

Soyunma odası nasıl karma olabilir ya böyle bir saçmalık olabilir mi çıplaklar kampı mı orası çok afedersiniz ne münasebet. Tesettürlü tesettürsüz fark etmez ben tesettürsüzüm ama böyle bir durum sinirimi hoplatırdı. Hiçbir yerde de görmedim böyle bir şey. Ha karma sauna gördüm ama afedersiniz anadan üryan oturduklarını görünce direkt şikayet ettim. Kurum da çok ilgilendi, iki kişiye hemen uyarı verildiğini söylediler ve bu nahoş durum için özür dileyerek 1 ay ücretsiz olarak üyeliğimi uzattılar. Tabi burada kurumun da terbiyesizliği var, ben dava açma yoluna kadar giderdim muhtemelen haklı da bulunursunuz.

Soyunma odası nasıl karma olabilir ya böyle bir saçmalık olabilir mi çıplaklar kampı mı orası çok afedersiniz ne münasebet. Tesettürlü tesettürsüz fark etmez ben tesettürsüzüm ama böyle bir durum sinirimi hoplatırdı. Hiçbir yerde de görmedim böyle bir şey. Ha karma sauna gördüm ama afedersiniz anadan üryan oturduklarını görünce direkt şikayet ettim. Kurum da çok ilgilendi, iki kişiye hemen uyarı verildiğini söylediler ve bu nahoş durum için özür dileyerek 1 ay ücretsiz olarak üyeliğimi uzattılar. Tabi burada kurumun da terbiyesizliği var, ben dava açma yoluna kadar giderdim muhtemelen haklı da bulunursunuz.
bende tesettürlü değilim bana kendilerini savunma biçimleri ''tesettürlü bayanlar bile rahatsız değil bir tek siz sikayet ettiniz'' pişkinlik resmen.
hayır kalan kullanım haklarıma karsılık olan ücretin iadesini istiyorum dedim oralı değiller pek

bende tesettürlü değilim bana kendilerini savunma biçimleri ''tesettürlü bayanlar bile rahatsız değil bir tek siz sikayet ettiniz'' pişkinlik resmen.
hayır kalan kullanım haklarıma karsılık olan ücretin iadesini istiyorum dedim oralı değiller pek

Böyle saçma şey olmaz hanımefendi siz arayın hakkınızı, gerekirse mahkemeye kadar gidin. Vallahi benim bile sinirim zıpladı.

Kapalı bayanlar bile rahatsız olmuyor mu? Nasıl olmuor ya? Orası spa değil o zaman orası başka birşey.
Zaten şu salonlara da pek güven olmuyor. Ne yapıyorlar belli değil.
Şikayet nereye edilir bilmiyorum ama etmelisiniz mutlaka.
aslında burası cok ünlü bir hastane.. bende sok oldum
diğer bölümlerden de hizmet alıyorum hepsinden memnundum ama spa bölumunde boyle ıgrenc bir durum yasadım

tüketici mahkemesine başvurun. birde bunların bağlı olduğu yer neresi ise oraya turizm bakanlığı olabilir.

aslında burası cok ünlü bir hastane.. bende sok oldum
diğer bölümlerden de hizmet alıyorum hepsinden memnundum ama spa bölumunde boyle ıgrenc bir durum yasadım

Yorumları okudum da karma mı filan demişler. Karma bile olsa böyle birşey olamaz!
Kapının önünde adamlar çay içiyor demişsiniz yani. Saçmalık bu. Bence polise şikayet edin burası spa salonu adı altında farklı birşey döndürüyorlar diye. Kokusu çıkar çünkü normal değil bu yaşadığınız şeyler.

e iyi de bugüne kadar orayı kullanan tek kadın siz misiniz?
bugüne kadar kimse şikayetçi olmadıysa siz tabii ki abartan olursunuz yani anlamadım o sırada orada olan başka kadınlar şikayetçi değilse siz neden şikayetçisiniz?
kimse şikayetçi değilse sadece siz sorun çıkartıyorsanız tabii ki yönetici öyle der.
ben anlamadım belki böyle ortamlara alışkın değilsiniz böyle ortamlara size abartılı gelmiş olabilir, bilemedim.

zaten akıl karı değil böyle spa masaj filan.. bu ülkeye fazla böyle yerler. ondan sonra kapısında çay içen adamlarla muhatap olmak zorunda kalırsınız. gitmeyin yani. ben gitmiyorum mesela tam da bu sebeplerden. kimse şikayetçi değilse siz şikayetçiyseniz o da ayrı bir mesele yani.

Back
X