- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
Ne alakası var türbanla ya. Onlar şikayetçi de biz çok mu merakliyiz sanki çıplak halde elin herifine yakalanmaya.
Kadın da tam bir terbiyesizmis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle şok oldum söylediği tavıra resmenNe alakası var türbanla ya. Onlar şikayetçi de biz çok mu merakliyiz sanki çıplak halde elin herifine yakalanmaya.
Ya isin ilginç tarafı orda zaten. Neden sizden başka kimse bir şey demedi. Rahatsız olmamalarina ihtimal veremiyorum. Yani herkesin toplanıp şikayetci olması gerekirdi. Resmen rezaletaynen öyle şok oldum söylediği tavıra resmen
tesettürlü bayanlar bile sizin gibi şikayetci değil dedi bana resmen
dün aksam oldugu için ben yalnızdım orada kücük bir spa bölümüYa isin ilginç tarafı orda zaten. Neden sizden başka kimse bir şey demedi. Rahatsız olmamalarina ihtimal veremiyorum. Yani herkesin toplanıp şikayetci olması gerekirdi. Resmen rezalet
Kamera da yoktur tabi ve inkar edenler "hoyor oylo boşoy yopmodoook" diye. Ne diyelim geçmiş olsun.dün aksam oldugu için ben yalnızdım orada kücük bir spa bölümü
diğer kadınlar yoktu ben tektim soyunma odasında...
karma bir yermiş. kimse sikayetci değilmiş.Buhar/Sauna/Hamam tarzı odaların sadece kadın için bölümleri yok mu?
Çok ilginç.
Ayrıca orada kadın yazılı yazıyı görüp hâlâ giren erkeklerin yaptığı gerçekten taciz.
Kadın/erkek ayrımı olduğu halde giyinme kabinlerine dalan erkekler olduğunu, bunun alenen taciz olduğunu, ortalıkta uygunsuz dolaşan kişilerin varlığını ve yönetimin bunu meşrulaştıran söylemlerini her şikayet ve ilgili yerlerde ifşa etmenizi öneririm.karma bir yermiş. kimse sikayetci değilmiş.
sonucta hamam yıkanmak icin pestemali bile cıkarabiliyoruz keselenmek adına
rezalet iğrenc mide bulandırıcı bir yer hala inanamıyorum bu bile travma oldu neredeyse dünden beri aklımdan cıkmıyor..
üzerine yaptıkları acıklama ile iyice iğrendim
bir kadın nasıl taciz ve röntgene göz yumar anlamıyorum
sikayet etmekle ben sucluyum onlara göre
sosyal medya da yayınlayacağım sikayetlerimiKadın/erkek ayrımı olduğu halde giyinme kabinlerine dalan erkekler olduğunu, bunun alenen taciz olduğunu, ortalıkta uygunsuz dolaşan kişilerin varlığını ve yönetimin bunu meşrulaştıran söylemlerini her şikayet ve ilgili yerlerde ifşa etmenizi öneririm.
Zira işyerine bir saldırı yapmıyorsunuz. Tüketici olarak hakkınızı arıyorsunuz. Bu en tabi hakkınız.
bende tesettürlü değilim bana kendilerini savunma biçimleri ''tesettürlü bayanlar bile rahatsız değil bir tek siz sikayet ettiniz'' pişkinlik resmen.Soyunma odası nasıl karma olabilir ya böyle bir saçmalık olabilir mi çıplaklar kampı mı orası çok afedersiniz ne münasebet. Tesettürlü tesettürsüz fark etmez ben tesettürsüzüm ama böyle bir durum sinirimi hoplatırdı. Hiçbir yerde de görmedim böyle bir şey. Ha karma sauna gördüm ama afedersiniz anadan üryan oturduklarını görünce direkt şikayet ettim. Kurum da çok ilgilendi, iki kişiye hemen uyarı verildiğini söylediler ve bu nahoş durum için özür dileyerek 1 ay ücretsiz olarak üyeliğimi uzattılar. Tabi burada kurumun da terbiyesizliği var, ben dava açma yoluna kadar giderdim muhtemelen haklı da bulunursunuz.
bende tesettürlü değilim bana kendilerini savunma biçimleri ''tesettürlü bayanlar bile rahatsız değil bir tek siz sikayet ettiniz'' pişkinlik resmen.
hayır kalan kullanım haklarıma karsılık olan ücretin iadesini istiyorum dedim oralı değiller pek
aslında burası cok ünlü bir hastane.. bende sok oldumKapalı bayanlar bile rahatsız olmuyor mu? Nasıl olmuor ya? Orası spa değil o zaman orası başka birşey.
Zaten şu salonlara da pek güven olmuyor. Ne yapıyorlar belli değil.
Şikayet nereye edilir bilmiyorum ama etmelisiniz mutlaka.
bende tesettürlü değilim bana kendilerini savunma biçimleri ''tesettürlü bayanlar bile rahatsız değil bir tek siz sikayet ettiniz'' pişkinlik resmen.
hayır kalan kullanım haklarıma karsılık olan ücretin iadesini istiyorum dedim oralı değiller pek
aslında burası cok ünlü bir hastane.. bende sok oldum
diğer bölümlerden de hizmet alıyorum hepsinden memnundum ama spa bölumunde boyle ıgrenc bir durum yasadım