Spa merkezinde mahremiyet yoksunluğu

Yetkilinin savunması saçmalık ötesinde , ne yani elin adamlarıyla aynı oda da mı giyineceksiniz karma diye ? Karma diye her şeyi yapsınlar o zaman şikayetinizi yapın sessiz kalmayın. Zaten sessiz kalındığı için kurallar çiğnenmiyor mu .

Kızlar hala sinirden elim ayağım titriyor vallahi.

Ben ünlü bir estetik merkezinin spa bölümünden toplu spa paketi aldım yaklasık 1700 civarı ödememi pesin yaptım 15+2 masaj seklinde.
Ve burası cok ünlü bir yer dubaiden arap ülkelerinden türbanlı kadınlar da gelmekte.. mahremiyet istememiz elbet hakkımız.

iki seans kullandım üçüncü seans için dün gittim.
Ve şok olacağım durumlarla karşılaştım.

Öncelikle ''güya'' soyunma odaları ayrı.
Fakat bayan soyunma odası adam dolu... iğrenc ve ilginc değil mi?
içeri girince lütfedip cıkıyorlar bayan soyunma odası yol geçen hanı gibi.
Söylenip kapıyı kapatıp kitledim üzerime pestemal gecirdim ıslak alana gectim buhar odası vs kücücük bir yer üzerimde sadece pestemal var. Ortalıkda kadınlar var sadece neyse yarım saat geçti üstü cıplak altına pestemali cekmiş adamın teki içeri daldı bismillah cekip kaçtım hemen diğer alana gectim.
sonrasında hamama gectim hamama neticede pestemalle giriyoruz. hamamın kapı önünde 3 adam sivil kıyafet ellerinde cay bardagı sohbet ediyor artık kan beynime sıcradı kostum soyunma odasına giyinip cıkacagım sinirden.

soyunma odasına geçtim pestemali tam cıkarıcam giyinicem adamın teki kapıyı actı kıpkırmızı oldum bagırıp cagırdım bu tacizdir artık diye yönetici ''KADIN'' geldi.

söyledim bu nasıl rezalet dedim kadın bana ne dese begenirsiniz ''Tek sorun eden sizsiniz türbanlı bayanlar bile hic sikayetci değil durumdan'' dedi.
Pardon durum derken tacizden mi?
Röntgenden mi?
bu nasıl acıklama nasıl savunma nasıl uslup ?

Bu konuda kampanya baslatacagım ne önerirsiniz?
Para iadesi istedim vermiyorlar.
lütfen hala sinirlerim bozuk aklıma geldikce aglayasım geliyor ben etkileniyorum bu gibi durumlardan...
Paketle hiçbir zaman birşey almayın kimden duyduysam sorun yaşıyorlar, böyle birşeyden hangi kadın rahatsız olmaz anlamadım belkide onlar da paketleri var diye mecbur geliyorlar.bence tek tek gördüklerinize sorup imza alın. İğrenç gerçekten

Bu nasil bir sey ya.Soyunma odalari ayri ama erkekler iceri daliyor ve kapinin onunde cay iciyorlar ben cildirirdim.Acaba bu adamlar baska amacla mi gelmisler tobe ya.Kadinlarin oldugu bi gun gidin ve konuyu acip sizden baska sikayetcilerde kesin vardir.Beraber sikayet edin.

Siz gittiginiz yerin duzgun bi yer oldugundan eminmisiniz ? Bir kac yildir 5 yildizli bi otelin spasina gidiyorum. Bayanlar hamam sauna fin hamami girisi sadece bayan soyunma odasindan...

Bence baska bi arkadasiniza aratip detayli bilgi aldirin ya da bizzat oraya yollayip mekani gezmesini saglayin. Boylelikle teyit edersiniz...

Mesela ben 2 yildir gittigim yerde kadinlar bölümünü yeni kesfettim koridorlari hala ögrenemedim

bayan soyunma odası ayrı zaten bodoslama daldı erkekler ben bagırıp cagırdım ne hak ne cürret diye
yönetici bayan tamam burası bayan soyunma odası ama yani girmişlerse ne var havasında konustu delirdiğim nokta o oldu benim
diğer kadınlar sizin gibi şikayetci değil dedi resmen bana
Densiz şuursuz kadın..Kafayı mı yemiş ben buradan sinirlendim.Başka kadınlardan banane! Ben mahremiyetime dikkat ediyorum ve en insani hakkım yani..Nasıl bir erkek girmeye teşebbüs edebilir aklım almıyor.bence sosyal medyadan rezil edin o kurumu.

karma yerde de soyunma odasi karma olamaz arkadaslar ne bicim seyler yaziyorsunuz boyle?
soyunma odasi adi uatunde , ne saniyorsunuz karma spor salonlarinda splarda yabanci eekeklerin yaninda aoyundugumuzu mu saniyorsunuz?
ay sinirden dogru durust yazamadim bile
konu zaten absurr yorumlar konudan da absurt
Ben de karma salon olduğunu biliyor muydunuz yorumlarını okuyup okuyup anlamaya çalışıyordum. Bunu demek istemişler di mi. Ay çok korkunç ya.

Ne kadar sinir bozucu bir durum ya. Kabus gibi resmen.

Kadınların soyunma odasında erkekler ne arıyor ya? Şikayet edebildiğiniz her yere şikayet edin. Paranıza yazık olmuş :cry:

zaten akıl karı değil böyle spa masaj filan.. bu ülkeye fazla böyle yerler. ondan sonra kapısında çay içen adamlarla muhatap olmak zorunda kalırsınız. gitmeyin yani. ben gitmiyorum mesela tam da bu sebeplerden. kimse şikayetçi değilse siz şikayetçiyseniz o da ayrı bir mesele yani.
Siz salon sahibi falan mısınız bu nasıl zihniyet Allah aşkına? Hem kadın kısmısi öyle yerlere gitmesin demeye getirmişsiniz hem de kimse sorun etmediyse sorun sizde demek istemişsiniz, çelişkilerle dolusunuz.

Kadın parasını ödemiş masaj yaptırmak için belki bir sağlık sorunu var, ki olmasa bile hamama, saunaya, spaya gitmek günah mı pardon? Benim anneannemler her haftasonu hamama giderlerdi Bursa'da hala hamam kültürü çok yaygındır. Siz dışarda tuvalete falan da girmiyorsunuzdur her an içeri erkek dalabilir çünkü.

Konu sahibi sonuna kadar haklısın. Salon karma olabilir o konuda bilgi verilsin ya da verilmesin, bayan yazısı olan odaya asla bir erkek dalamaz, bu tacizdir, suçtur. Ben de çok iyi bir spor salonuna üyeyim orada da
şifreli dolaplar var büyük bir soyunma odası bir tane de kabin var, kadınların yanında da soyunmak istemeyen orada giyiniyor. Kaldı ki orada bir erkek görsem ben de büyük olay çıkarırdım

zaten akıl karı değil böyle spa masaj filan.. bu ülkeye fazla böyle yerler. ondan sonra kapısında çay içen adamlarla muhatap olmak zorunda kalırsınız. gitmeyin yani. ben gitmiyorum mesela tam da bu sebeplerden. kimse şikayetçi değilse siz şikayetçiyseniz o da ayrı bir mesele yani.
e iyi de bugüne kadar orayı kullanan tek kadın siz misiniz?
bugüne kadar kimse şikayetçi olmadıysa siz tabii ki abartan olursunuz yani anlamadım o sırada orada olan başka kadınlar şikayetçi değilse siz neden şikayetçisiniz?
kimse şikayetçi değilse sadece siz sorun çıkartıyorsanız tabii ki yönetici öyle der.
ben anlamadım belki böyle ortamlara alışkın değilsiniz böyle ortamlara size abartılı gelmiş olabilir, bilemedim.

Valla çözümlemenize hayran kaldim.Cok biliyorsunuz vesselam..

Bu arkadaşımız çok tatsız bir olayla karşılaşmış ve hakkını kesinlikle arayacaktır. Hizmet aldığı yerin kalitesizliğini bilse gitmezdi elbette ki..Fakat öyle bir izah etmişsiniz ki o ortamlara gidiyorsan her şey beklenir diyorsun..Kadın sadece keyif alacağı bir aktivite bir rahatlama için tercih etmiştir orayi..Bende gidiyorum hatta bir sürüde masaja giden arkadaşlar vardır burada o sizin beynimizde ki Spa Masaj vs ile uzaktan yakından alakası yok..
Tamamen şanssızlık ve kötü bir tercih.

Nası bi yermişki orası ayrı oda vermişlerdi bze giyinmek içn.. düşünsene gireni çıkanı belli deilse kamera flnda yerleştirir onlar :KK17:
Paranı geri alana kadar uğraş.. vazgeçme durumunda para iade edilmesi gerekmez mi .. araştr ..

Kızlar hala sinirden elim ayağım titriyor vallahi.

Ben ünlü bir estetik merkezinin spa bölümünden toplu spa paketi aldım yaklasık 1700 civarı ödememi pesin yaptım 15+2 masaj seklinde.
Ve burası cok ünlü bir yer dubaiden arap ülkelerinden türbanlı kadınlar da gelmekte.. mahremiyet istememiz elbet hakkımız.

iki seans kullandım üçüncü seans için dün gittim.
Ve şok olacağım durumlarla karşılaştım.

Öncelikle ''güya'' soyunma odaları ayrı.
Fakat bayan soyunma odası adam dolu... iğrenc ve ilginc değil mi?
içeri girince lütfedip cıkıyorlar bayan soyunma odası yol geçen hanı gibi.
Söylenip kapıyı kapatıp kitledim üzerime pestemal gecirdim ıslak alana gectim buhar odası vs kücücük bir yer üzerimde sadece pestemal var. Ortalıkda kadınlar var sadece neyse yarım saat geçti üstü cıplak altına pestemali cekmiş adamın teki içeri daldı bismillah cekip kaçtım hemen diğer alana gectim.
sonrasında hamama gectim hamama neticede pestemalle giriyoruz. hamamın kapı önünde 3 adam sivil kıyafet ellerinde cay bardagı sohbet ediyor artık kan beynime sıcradı kostum soyunma odasına giyinip cıkacagım sinirden.

soyunma odasına geçtim pestemali tam cıkarıcam giyinicem adamın teki kapıyı actı kıpkırmızı oldum bagırıp cagırdım bu tacizdir artık diye yönetici ''KADIN'' geldi.

söyledim bu nasıl rezalet dedim kadın bana ne dese begenirsiniz ''Tek sorun eden sizsiniz türbanlı bayanlar bile hic sikayetci değil durumdan'' dedi.
Pardon durum derken tacizden mi?
Röntgenden mi?
bu nasıl acıklama nasıl savunma nasıl uslup ?

Bu konuda kampanya baslatacagım ne önerirsiniz?
Para iadesi istedim vermiyorlar.
lütfen hala sinirlerim bozuk aklıma geldikce aglayasım geliyor ben etkileniyorum bu gibi durumlardan...

AA manyaklar bak. Kadın soyunma odasını neden erkekler kullanıyor? Diğer alanlar ortak kullanım için mi?

bayan soyunma odası ayrı zaten bodoslama daldı erkekler ben bagırıp cagırdım ne hak ne cürret diye
yönetici bayan tamam burası bayan soyunma odası ama yani girmişlerse ne var havasında konustu delirdiğim nokta o oldu benim
diğer kadınlar sizin gibi şikayetci değil dedi resmen bana

Hiç bir yerde erkekler kadın soyunma odasına dalmazlar. Bence onlar karmaya yeni döndü erkekler için soyunma odası henuz yok. Bu 3. Kullanisiniz zaten nasıl fark etmezsiniz ki öncesinde. Erkek olsa fark ederdiniz.

aslında burası cok ünlü bir hastane.. bende sok oldum
diğer bölümlerden de hizmet alıyorum hepsinden memnundum ama spa bölumunde boyle ıgrenc bir durum yasadım

İyi de hastanede spa merkezi ne alaka yani. Buranın yeri istanbul fulya da mı? Düşündüğüm hastane herhalde. Onların sporcu sağlığı merkezi adı altında spor salonu masaj salonu falan vardı. Hastaneyse sağlık bakanlığına şikayet edin. Çünkü siz müşteri değil hastasınız ve hasta haklarıniza aykırı davranıyorlar. Hasta haklari birimi var onlarla konusun. Yani baskasinin sizi çıplak görmesine müsaade etmeleri hasta haklarına aykırı.

Valla çözümlemenize hayran kaldim.Cok biliyorsunuz vesselam..

Bu arkadaşımız çok tatsız bir olayla karşılaşmış ve hakkını kesinlikle arayacaktır. Hizmet aldığı yerin kalitesizliğini bilse gitmezdi elbette ki..Fakat öyle bir izah etmişsiniz ki o ortamlara gidiyorsan her şey beklenir diyorsun..Kadın sadece keyif alacağı bir aktivite bir rahatlama için tercih etmiştir orayi..Bende gidiyorum hatta bir sürüde masaja giden arkadaşlar vardır burada o sizin beynimizde ki Spa Masaj vs ile uzaktan yakından alakası yok..
Tamamen şanssızlık ve kötü bir tercih.
Artık ne geçiyorsa aklında :)

e iyi de bugüne kadar orayı kullanan tek kadın siz misiniz?
bugüne kadar kimse şikayetçi olmadıysa siz tabii ki abartan olursunuz yani anlamadım o sırada orada olan başka kadınlar şikayetçi değilse siz neden şikayetçisiniz?
kimse şikayetçi değilse sadece siz sorun çıkartıyorsanız tabii ki yönetici öyle der.
ben anlamadım belki böyle ortamlara alışkın değilsiniz böyle ortamlara size abartılı gelmiş olabilir, bilemedim.

Yok artık ya!! Yoruma bak yoruma. İyi misin sen ya?? Kadın diyorki adamlar kadınların soyunma odasına daliyor, bak adı üstünde KADINLAR soyunma odası. Kabin de yokmuş odada, üst baş değiştiriyorsun ortada ve içer erkek dalıyor erkek yahu. Bunun neresi abartı gelebilir ya, hayretsiniz.

Back
X