Yok canım ben 3.bebiş için uğraşıyorum 2 kızım var teyzesi daha çok sizlere destek olmak için açtım burayı. Bu slogan bana her zaman çok moral oldu sizlere de olsun istedim ve öyle bir uğurlu geldi ki kime desem hamiş kaldı
İnşallah canım rabbim duysun sesimiziYok canım ben 3.bebiş için uğraşıyorum 2 kızım var teyzesi daha çok sizlere destek olmak için açtım burayı. Bu slogan bana her zaman çok moral oldu sizlere de olsun istedim ve öyle bir uğurlu geldi ki kime desem hamiş kaldı
Tabi ki umudun olsun canım Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz unutma kalbimiz inancımız tam gerisi sabırla beklemekBi olumsuz denemem var tüp Bebek her şey Yolunda dendi ama tutmadı malasef kış girimi 2 tedaviye başlıyacam bu defa umudum 10 üzerinden 10
Aynen canım inşallah sabır ve imtihanla yolun sonunu bulacağızTabi ki umudun olsun canım Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz unutma kalbimiz inancımız tam gerisi sabırla beklemek
Amin canım ya bu bile mucizeLife light sende tuttu inşallah sağlıkla ilerleyip kucağına aldığın günleri de görürüz
Cookiie senin son durum ne bebiş geliyor dimi?
Kaçırmışım cnm senin tuttu mu tüp bebekAmin canım ya bu bile mucizeRabbime binlerce şükür
İnşallah fiziksel duamizla gönül duamız birleşip nasip olacak Allah'ın izniyle kolay olur herşey O isterse..Güzel Arkadaşlarım,
Anne olma yolunda en çok ihtiyaç olunan şey moraldir. Benim sloganımmm sizlere de şans getirsin ve gelin bu süreçte birbirimize destek olalımmmm
burcusami
Cookiie
Life light
H M
Tiniminimavihanim
M Morlale8
Ssevincli
agustos72
İnşallah bu defa güzel sonuç alırsın canımİnşallah fiziksel duamizla gönül duamız birleşip nasip olacak Allah'ın izniyle kolay olur herşey O isterse..
Bende tüp bebek 4 transfer hepsinde kayıp oldu maalesef. Sonuncusu da küçük bı değerle kaldı sadece.
Yeniye başlayacağım kısmetse 3 ay sonra Allah büyük
Başlayana kadar histereskopi olacağım.
İnşallah canım hepimiz alırız umarimm. Tek tek herkesİnşallah bu defa güzel sonuç alırsın canım
Canım pazartesi test günüm. Bugun kan verdim çıktıKaçırmışım cnm senin tuttu mu tüp bebek
yaaaa hamillemisin yoksaaCanım pazartesi test günüm. Bugun kan verdim çıktı
Emin olmamakla birlikte diyormuşumyaaaa hamillemisin yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?