hayırlısı olsun inşallah canım benim bende yeni katılıyorum buraya herhangi bii etiketlenmesemde :)Emin olmamakla birlikte diyormuşumbugün kan verdim çıktı ama asıl test günüm pazartesi
Teşekkür ederimhayırlısı olsun inşallah canım benim bende yeni katılıyorum buraya herhangi bii etiketlenmesemde :)
Ranoşummm çiçeğimmm şimdi gördümmm bu olacak olacakk sloganı bana çok iyi geliyorGüzel Arkadaşlarım,
Anne olma yolunda en çok ihtiyaç olunan şey moraldir. Benim sloganımmm sizlere de şans getirsin ve gelin bu süreçte birbirimize destek olalımmmm
burcusami
@Mimariye
Life light
H M
Tiniminimavihanim
@Kzbnylmz
@Ssevincli
@agustos72
Canım Hoşgeldinhayırlısı olsun inşallah canım benim bende yeni katılıyorum buraya herhangi bii etiketlenmesemde :)
Süper o zamann bu şekilde yola devam Allahımın izniyle olacak inşallahRanoşummm çiçeğimmm şimdi gördümmm bu olacak olacakk sloganı bana çok iyi geliyor
Canım Hoşgeldin
Anne olmayı isteyen herkese açık grubumuz canım
Sen ne zamandır demiyorsun? İlk bebiş mi olacak senin de
3senedir deniyorum canım aşılama oldum 2 kez olumsuz olduBuarada hoşbuldumm
Canım Haticem Hoşgeldinİnşallah fiziksel duamizla gönül duamız birleşip nasip olacak Allah'ın izniyle kolay olur herşey O isterse..
Bende tüp bebek 4 transfer hepsinde kayıp oldu maalesef. Sonuncusu da küçük bı değerle kaldı sadece.
Yeniye başlayacağım kısmetse 3 ay sonra Allah büyük
Başlayana kadar histereskopi olacağım.
Kuzum kanda çıkmış ya değerin de iyi bence kaçıncı gün bugün?Canım pazartesi test günüm. Bugun kan verdim çıktı
11 canım bugun. İnşallah artar kuzum ya önemli olan artması dimiKuzum kanda çıkmış ya değerin de iyi bence kaçıncı gün bugün?
Ayy dua arkadaşımm hamile misinnCanım pazartesi test günüm. Bugun kan verdim çıktı
Açılın grubun ebe hemşiresi geldii11 canım bugun. İnşallah artar kuzum ya önemli olan artması dimi
Çok sağol canım benim Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsinAçılın grubun ebe hemşiresi geldiievet kuzum değerinin iki katı olması gerekiyor.%60 oranında artacak Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder inşAllah çook sevindimm çook
Aminnn arkadaşım amiinnÇok sağol canım benim Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsinben olayın şokundayım anlayamadım daha
Yaa inşallah canım benim isteyen bütün kardeşlerim içinde isteğimCanım Haticem Hoşgeldin
Şuan ezanlar okunuyor Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek inşallahben inanıyorum ki
Ebe hemsiremisin kızAçılın grubun ebe hemşiresi geldiievet kuzum değerinin iki katı olması gerekiyor.%60 oranında artacak Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder inşAllah çook sevindimm çook
Evet çiçeğimm ebe hemşireyimEbe hemsiremisin kız
Hos buldum cnm cok şükür hamileyim ben bulantilarla savaşıyorum bi haftadırBurcum Hoşgeldin
Sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
Sağlıkla ilerlesin ins cnm cok sevindimCanım pazartesi test günüm. Bugun kan verdim çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?