Bebiklerle birliktesin yaniiEvet çiçeğimm ebe hemşireyim
Allahım ne çiçek bir gün sende hamilesinHos buldum cnm cok şükür hamileyim ben bulantilarla savaşıyorum bi haftadır
Amin ins cnm sağolAllahım ne çiçek bir gün sende hamilesinRabbim bizlere de peşinizden gelmeyi sağlıcakla nasip etsinn
Oy ağzından bal damlıyorr haticemBebiklerle birliktesin yaniiyakın kendi bebegine de yoldaşlik edersin inşallah gülüm
Çok yakında diye bende teselli ediyorum kendimi..Oy ağzından bal damlıyorr haticemAminn cümlemize inşallah kuzum ama inanıyorum walla bak az kaldı
Başka türlü teselli olmayınca daha zor geçiyor kuzum napalımmÇok yakında diye bende teselli ediyorum kendimi..
7 yıl geçmiş olsadayakında Hatice yakında.. Allah yar diyorum
Yaa inşallah canisi güzel dusunelim güzel olsunBaşka türlü teselli olmayınca daha zor geçiyor kuzum napalımmyakında tabii Haticem Kayseri sana uğurlu gelecek bakk görr
Amin arkadaşım hepimizinki inşallahSağlıkla ilerlesin ins cnm cok sevindim
Beni de eklermisin? Evet InsaAllah hersey guzel olacak ve hissediyorum çok az kaldiGüzel Arkadaşlarım,
Anne olma yolunda en çok ihtiyaç olunan şey moraldir. Benim sloganımmm sizlere de şans getirsin ve gelin bu süreçte birbirimize destek olalımmmm
burcusami
Cookiie
Life light
H M
Tiniminimavihanim
@Kzbnylmz
Ssevincli
@agustos72
Senin de hayırlısı olsun canım diğer grupta gördüm yazcaktım yazamadımHayırlı olsun canım seninde sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Teşekkür ederim canımSenin de hayırlısı olsun canım diğer grupta gördüm yazcaktım yazamadımsağlıkla ilerlesin kucağına al inşallah
Ben Kayseri’de 4.5 sene doğumhane de çalıştım sonrada şimdi 2yıl ücretsiz izindeyim.1yılım kaldı Yurt dışındayız eşimin işi sebebiyleYaa inşallah canisi güzel dusunelim güzel olsunsen ordsmiydin kız ayrildinmi yoksa?
Bizde doğudan dönüyoruz inşallah hayırlı şeylerle karşilasirsinBen Kayseri’de 4.5 sene doğumhane de çalıştım sonrada şimdi 2yıl ücretsiz izindeyim.1yılım kaldı Yurt dışındayız eşimin işi sebebiylesonra tayinimiz çıktı doğuya gideceğiz çiçeğim
Aminnn kuzumm aminnnBizde doğudan dönüyoruz inşallah hayırlı şeylerle karşilasirsin
Ayyy sen ciddimisinnnnHos buldum cnm cok şükür hamileyim ben bulantilarla savaşıyorum bi haftadır
Zamanını bekliyor annesi3senedir deniyorum canım aşılama oldum 2 kez olumsuz oldu
buayda normal yolla olmazsa
allahın izniyle tüp bebeğe geçeceğim
Hayırlısı ile artacak canım merak etme değerin 11.güne göre çok iyi kız maşallah11 canım bugun. İnşallah artar kuzum ya önemli olan artması dimi
Yakında sizinde haberinizi alacağız inşallah canımAllahım ne çiçek bir gün sende hamilesinRabbim bizlere de peşinizden gelmeyi sağlıcakla nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?