Sper Doktor Tahir Tosyal..Dragos ifa'da.

merhaba arkadaşlar

Tahir bey benimde doktorum tüm tahlil ve muayenelerimi o yaptı gittiğim ilk günden bu yana tosunumuzun tahir dedesi o :)

Ben Umut hastanesi Birsen hn mağduruyum ilk gebeliğimi farkettiğimde Birsen hanıma gitmiştim ultrasonda baktı bana dış gebelik dedi ilaçla düşürelim senin hayatını kurtaralım bari dedi tabi günlerce gözyaşı döktükten sonra bir ablamın tavsiyesiyle Tahir bey'e gittik o günden beri başka bir jinekolog tanımam... bir çok arkadaşımıda tavsiye ile gönderdim herkes muayenesinden çok memnun

hem yapılan tahlillere öyle bi bakıpda bişey yok felan gibi geçiştirmiyor sanki tıp öğrenci var karşısında tek tek hangi tahlil neden yapıldı, sonuç ne olmalıydı bilinçli bi şekilde anlatıyor yani içiniz huzurlu oluyor çünkü öğreniyorsunuz içinizde neler olup bitiyor.

Muayenesi en kısa 25 dakika içinde sohbetide esirgemiyor, akşam 9 lara kadar hastaede olduğunu biliyorum belki dahada kalıyordur takdir edilecek bir çalışma şekli var.
Bende doğumumu Dragos Şifada düşünüyorum geçenlerde doğum yapmış iki bayanla konuştum ikiside hastaneden çok memnundu özelliklede bebek hemşirelerinden :)
her fırsatta hastanede diğer hastalarla konuşmaya çalışıyorum hiç içimi korkutan bişey olmadı çok şükür en ufak birşeyde Tahir beye ulaşabiliyorum, telefonda bile yardımcı oluyor hemen atlayın gelin felan asla yapmıyor....

Sezeryan bi bayana 460 a mal olmuş SSK'da geçerli hem...

Tahir dedemiz bitane...

canım maşallah sevinim herşeyin iyi gitmesine.ama birsen hanımada gerçekten şaşırdım kaldım.
ben gebelik rehberindeyım canım 3 yıl olucak nerdeyse
du bende bakayım oraya:)

maşallah iyi ise herşey sevindim.aynen öyle akşamlara kadar orada ve ilgileniyor.benimle bir saat uğraşmıştı bi ense kalınlığı ölçmek için sonun kadar pes etmiyor.sağolsun.

hehehhh bızım ıkıncı kez dedemız olucak
benım oğluşa isim bile önerdi :)))
perşembe günü 7.ay kontrolumuz var inşallah görüşücez
kulakları çınlıyordur bugünlerde
bebek hemşirelerri süper gerçekten çok yakınlar gecenın 2 sinde gelıp soruyordu kızım ilacını iiçtin dımı dıye inşallah hala ordalardır

ya maşallah gerçekten yaaa.bak şimdi hayıflandım bens medipole geçtim diye:)

Canım birsen hanıma hiç şaşırma lakin kendisinin bu kadar şaşırmış olması normal.. ona inansaydım şimdi bebeğim karnımda olmayacaktı.
Odasına 4 tane hastayı tepiştiriyor. 1 tanesi çatala muayeneye diğer çatal sırası bekliyor bi gebe ultrasona diğeride onun yanında sıra bkliyor odada minimum 4 hasta oluyor bide ultrasondaki gebenin eşinide alıyor içeri etti sana 5 kişi.. 2 de hemşiresi kendiyle beraber 8 kişi ufacık odada dönüp duruyor..

:1shok:

tahir bey ultrasonda iyice emin olana kadar herşeye bakıyor umut hastanesinde ise yatmanla kalkman bir oluyor...
Kesinlikle umutu kimseye tavsiye etmiyorum :1no2:

iyiki birbirimize bilgi veriyoruz buradan.birsen hn'ın anlattığın durumu zeynep kamilde ultrasonsuz çatalsız 6-8 kişi arası ve azarlanmak suretiyle oluyor.ne diyim.Allah herkese hepimize iyi imkanlar versin inşallah.

arkadaşlar iki doktor arasında çok kararsızım Dr. Tahir Tosyalı mı? Yoksa Dr. Bülent Kars mı? Yardımcı olursanız cok sevınırım

arkadaşlar benim 4 yıldır doktorum.annemin ise 15 yıldır doktoru tahir bey.ben gebe kalamıyorum gerekli tahlıller hersey yapıldı hıc bırseyy yok kılo ver hamıle kalcaksın dedı.dedıgıde oldu 4 kılo verdım o ay hamıle kaldım sımdı 2 aylık hamıleyım 3 gun sonra kontrolum var.vallahı ıple cekıyorum.bu kadar babaccan bır doktor ömrümde görmedim.o bızım aılemızın herseyı oldu .inşallah sizede faydası olur.herşeyin doğal yönünden yana.ilaç kullandırmayı hiç sevmez.gözleri mas mavi.ben ona nazar boncugum dıyorum.....

ay aynen anlattığın gibi babacandır ooo.maşallah hamile kalmana çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.

Herkese merhaba kızlar,bu gün sizlerinde önerilerini dikkata alarak 3 ay kontrolüm için tahir beye gittim,ben bu kadar ilgili ve candan bi doktorla daha önce karşılaşmadım.45 yada 50 dakika benimle ve bebeğimle ilgilendi konuştu onunla çok mükemmeldi doya doya eşimle birlikte izledik bebeğimizi.Tahir bey kesinlikle gidilip görülmesi gereken bir doktor.Tavsiye eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Gelelim hastane hakkındaki fikrime bana biraz ufak geldi ama henüz oda falan görmedim ilk izlenimim bu sadece,bu arada normal doğum 260 TL,Sezeryan ise 460 TL bana çooook ucuz geldi aldığım diğer hastane fiyatlarının yanında.ıkili testimide yaptırdım orda 50 TL aldılar bu arada sgklı fiyatlar bunlar.
Sonuçta ben ordan ağzım kulaklarımda ve çok bilgilenmiş olarak ayrıldım:)
Tekrar teşekkür ederim....

canım ben bırçok dr gıttım hepsı ölecek dedı bebeğım ıçın medıpoldekı şule hanım ve dragostakı tahır beyı bende tavsıye edıyorum testlerımı tahır beye yaptırdım erkek dıye eşim istemedı gıtmemı ama adam daha yuzune bakarak sende neler olabıleceğını anlıo zaten kartal ssknın dr uymuş o acayıp bılgılı ben çok memnun kaldım sadece erkek dıye eşim göndermıo ama çok ıyı bır dr çok ılgılı bır saat anlatıo herşeyı olabıleceklerı

şişmancık ben senelrdır orda oturyorum herhangı bır kötu duyum almadım hele tahır bey gerçekten çok iyi bır dr ben bır çok dr gıttım en son şule tahır bey ve sultanbeylıde ersoy hastanesı var ordada orkıde hanım var ayrıca ssklıya doğum ucretleı öle ersoydada 350 sezeryan normal 250 kuçuk olması hastanenın ıyı olmadığı anlamına gelmıo drun ıyı olsun yeter bence

Canım bende çok mutlu oldum memnun ayrıldığına Tahir dedemiz birtanedir. Hasta odaları üst katlarda internet sitesindende bakabilirsin odalarına.. bende görmedim ama bu haftaki kontrolümde bi oda araştırması yapacağım hastanede.
Daha evvel doğum yapanlardan izlenimim iyi oldu bide kendi gözümle araştırayım sizlerede bilgi veririm. sengözlerimebaksanab

Canım ben hastane sadece bana biraz ufak geldi dedim,kötü bi hastane demedim kimse yanlış anlamasın,tabiki doktor çok önemli benim için öyle olmasaydı burdaki yorumlarla zaten tahir beye gitmezdim,fiyatlarda benim aldığım yerlere göre çok uygun hiç bukadar uygununa denk gelmemiştim şaşkınlığım ondan...

zrrn cim ben hasta odalarını göremedim internet sitesinde,gittiğim günde çok sakindi bizi gezdiricek kimse yoktu,akşam olduğu için az personel vardı.Eğer gittiğinde burda paylaşırsan çok sevinirim benim bir dahaki randevum taa 6 hafta sonra çok var yani merak ediyorum üst katlar nasıl,neler var neler yok.Şimdiden teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

ilk aylarımda benide 6 haftada bir çağırıyordu ama çok sabırsızlanıyordum zaman nasıl geçecek diye.. ultrasondan hiç kalkmak istemiyordum bebişi göreyim diye

Haftaya salı gidicem tekrar öğrendiklerimi sizede aktarırım seve seve

dragoz şifa hastanesinin bebek yoğun bakımı yok, normal doğumhanesi çok komik abuk bi görüntüsü var, ssk lı fiyatı kadın doğum 25 lira mine hn iyi bir dinleyici değil sanki hemen bakım bitsin algıladım onda, ümraniye hospitalyuma gidiyorum şimdi 12 lira veriyorum ssklıyım hemde tülay hn süper bir doktor, herkeze tavsiye ederim, ayrıca gereksiz testler verip seni hastane için sömürmüyor,

Merhabalar, arkadaşlar.Ben gebelik öncesi tetkikler için bu topicten tavsiyelerinizi okurken rastladım Tahir Bey' e .Ve tavsiyeler üzerine, eşimin erkek doktor olması dolayısıyla biraz mırın kırın rtmesine rağmen gittim ve muayene oldum.Gerçekten de denildiği kadar var.Muazzam şekilde ilgileniyor hastasıyla.Karaciğer, safrakeseme kadar her şeyi kontrol etti .Aklımda hiçbir soru işareti kalmadan gönül rahatlığıyla hazırlanıyorum şimdi hamileliğe.Herkeze tavsiye ederim.Hem çok araştırdım hende tecrübeyle sabittir.Allah Tahir Bey' den ve onu öğrenmeme vesile olan burada yazan bütün arkadaşlardan rağzı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…