Merhabalar, arkadaşlar.Ben gebelik öncesi tetkikler için bu topicten tavsiyelerinizi okurken rastladım Tahir Bey' e .Ve tavsiyeler üzerine, eşimin erkek doktor olması dolayısıyla biraz mırın kırın rtmesine rağmen gittim ve muayene oldum.Gerçekten de denildiği kadar var.Muazzam şekilde ilgileniyor hastasıyla.Karaciğer, safrakeseme kadar her şeyi kontrol etti .Aklımda hiçbir soru işareti kalmadan gönül rahatlığıyla hazırlanıyorum şimdi hamileliğe.Herkeze tavsiye ederim.Hem çok araştırdım hende tecrübeyle sabittir.Allah Tahir Bey' den ve onu öğrenmeme vesile olan burada yazan bütün arkadaşlardan rağzı olsun.
selam, yalnız dragoz şifada bebek yoğun bakım yok ters bir durumda ki umarım yaşamazsın sevk edilmesiş gerekecek ve hastane sana bebek yoğun bakım için hastane ayarlamıyor kendin bulmak zorunda kalıyorsun, kardeşim kötü bir tecrübe yaşadı orada ikinci bebeğinide gitti zeynep kamilde sezeryan yaptı ne olur ne olmaz die bebeğimiz ölüyrdu şifada,,,,,, özel hastane istiyorsan tam teşekküllü olmasına dikkat et. dr oradaysa konuş hangi hastanede yapacaksan doğumunu orada gerçekleştirsin,,,,benden tavsiye sadece
dr tahir beyden yarın için randevu aldım sizlerın yorumlarını okuduktan sonra bakalım 5. ay oluyo adet olamadım yanlış kürtajdan ılaç ta kullandım inşallah bı çözüm bulur bu durumuma
birsen hanım geçen ay annemin rahmini alacaktı nerdeyse hemen ameliyathaneye diye telaşlandırdı bizi
neyseki annem sakin davrandı doğğru çapaya bir kaç ilaç ve basit bi operasyonla rahminin alınmasından kurtuldu.
ben onun tecrübelerinden yana kararsızım artık
aaaa çok şaşırdım çok geçmış olsun evt böyle durumlarda sakin olmak şart. gecen gıttım bırsen hanıma zaten cok kalabalıktı bı odada bır suru hasta beraberdık ne oldugunu anlamadım bende
ay aynı zeynep kamil.orada ultrason bile sokmuyor neyin var kaç haftalıksın o kadar ayy rezaletti.bir odada 5 kişi.ama özel hastanelerde tek giriyorsun ki normalide bu yaniii.Hastanenin bu durum çok hoşuna gidiyor olacakki pekde düzeltme yolunda bi uğraşlarını görmedim madem sırf Birsen hanımın bu kadar hastası var özel bi bölüm yap büyük bi oda ver felan dimi ama...
odanın içinde 4 kişi muayene 3 dakika derdini bile anlatamıyorsunki
arkadaslar gıttım bugun tahır beye gercekten çok ılgılenıyor tansıyonuma bıle baktı prolaktın hormon testı ıstedı yaptırdım ıyı cıktı bı sorun yok ultrasonla baya bır kontrol ettı cok memnun kaldım ben ılaç verdı inşallah ıyı gelır çok tatlı bı doktor gerçekten teşekkur ederım tavsıye eden herkese
merhaba kızlar...yazılanları okudum.....
ne tuhaf kimisi çok memnun kimisi hiç memnun olmuyo......bende memnun olmayanlardanım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?