Sper Doktor Tahir Tosyal..Dragos ifa'da.

maşallah çok sevindim canım.amin Allah sendende razı olsun,bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Kızlar dün gittim hastaneye gitmişken hasta katına çıkıp bi bakayım dedim

hemşire ve ebeyle konuştum gitmişkende çokda güsel karşıladılar.
Çanta için neler alayım dedim hastane yalnızca pedleri veriyormuş ped getirmeye gerek yok dediler.

Bebek için bolca alt giyecek
Bez
Islak Mendil
Hafif bir battaniye
bide doğumdan sonra giyeceği kıyafetleri ayrı bir çantaya koy dediler

Bide 29. haftadayım hala niye çanta hazırlamadım diye fırça yedim :mymeka:
kendim içinde
büyükçe beden belimin üstüne kadar iç çamaşır bide hasta bezi al dediler acelem vardı odaları gezip göremedim

selam, yalnız dragoz şifada bebek yoğun bakım yok ters bir durumda ki umarım yaşamazsın sevk edilmesiş gerekecek ve hastane sana bebek yoğun bakım için hastane ayarlamıyor kendin bulmak zorunda kalıyorsun, kardeşim kötü bir tecrübe yaşadı orada ikinci bebeğinide gitti zeynep kamilde sezeryan yaptı ne olur ne olmaz die bebeğimiz ölüyrdu şifada,,,,,, özel hastane istiyorsan tam teşekküllü olmasına dikkat et. dr oradaysa konuş hangi hastanede yapacaksan doğumunu orada gerçekleştirsin,,,,benden tavsiye sadece

Sitesinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi olduğu yazıyor

bende sitede gördüm diye hatırlıyorum bi dahaki kontrolümde soracağım

dr tahir beyden yarın için randevu aldım sizlerın yorumlarını okuduktan sonra bakalım 5. ay oluyo adet olamadım yanlış kürtajdan ılaç ta kullandım inşallah bı çözüm bulur bu durumuma

dr tahir beyden yarın için randevu aldım sizlerın yorumlarını okuduktan sonra bakalım 5. ay oluyo adet olamadım yanlış kürtajdan ılaç ta kullandım inşallah bı çözüm bulur bu durumuma

Çok geçmiş olsun canım
sonucu bizede bildir emi

tabıkı bıldırırım kaç doktora gıttım ılaç verıp yolluyolar en son bırsen hanım rahımı begenmedıgını soyledı ılaç verdı olursun adet dedı ama nerdeyse 1 ay oldu hıc bır belırtı yok sadece arada akıntı geldı o kadar inşallah tahır bey bı çözum bulur

birsen hanım geçen ay annemin rahmini alacaktı nerdeyse hemen ameliyathaneye diye telaşlandırdı bizi

neyseki annem sakin davrandı doğğru çapaya bir kaç ilaç ve basit bi operasyonla rahminin alınmasından kurtuldu.
ben onun tecrübelerinden yana kararsızım artık

aaaa çok şaşırdım çok geçmış olsun evt böyle durumlarda sakin olmak şart. gecen gıttım bırsen hanıma zaten cok kalabalıktı bı odada bır suru hasta beraberdık ne oldugunu anlamadım bende

aaaa çok şaşırdım çok geçmış olsun evt böyle durumlarda sakin olmak şart. gecen gıttım bırsen hanıma zaten cok kalabalıktı bı odada bır suru hasta beraberdık ne oldugunu anlamadım bende

ya özel hastaneye gidiyorsunuz birde bir sürü hasta ile sanki devlet hastanesindeki gibi mi muane oluyor ve derdinizi anlatıyorsunuz...tuaffffffff
o zaman ben neden özele para vereyim..devlete giderim

evt canım haklısın bende şaşırdım valla nette okumuştum ama tahmın etmedım öyle olacagını ama doğruymuş malesef

Hastanenin bu durum çok hoşuna gidiyor olacakki pekde düzeltme yolunda bi uğraşlarını görmedim madem sırf Birsen hanımın bu kadar hastası var özel bi bölüm yap büyük bi oda ver felan dimi ama...

odanın içinde 4 kişi muayene 3 dakika derdini bile anlatamıyorsunki

Tahir beyin odasında benim yanımda gelen kişi bile girmeye çekinirken orda hiç tanımadığın insanların yanında ultrasona yatmak zorunda kalıyorsun bide birlikte :umursamaz:

arkadaslar gıttım bugun tahır beye gercekten çok ılgılenıyor tansıyonuma bıle baktı prolaktın hormon testı ıstedı yaptırdım ıyı cıktı bı sorun yok ultrasonla baya bır kontrol ettı cok memnun kaldım ben ılaç verdı inşallah ıyı gelır çok tatlı bı doktor gerçekten teşekkur ederım tavsıye eden herkese

ay aynı zeynep kamil.orada ultrason bile sokmuyor neyin var kaç haftalıksın o kadar ayy rezaletti.bir odada 5 kişi.ama özel hastanelerde tek giriyorsun ki normalide bu yaniii.

ay maşallah çok sevindim.ama sen yazınca memnuniyetle döneceğini tahmin etmiştim.sadece doğum değil diğer kadın hastalıklarındada çok iyi bir doktor tahir bey.maşallah tontiş doktorumuza.

merhaba kızlar...yazılanları okudum.....

ne tuhaf kimisi çok memnun kimisi hiç memnun olmuyo......bende memnun olmayanlardanım.......

kızlar bende tahir beye arkadaşımın tavsiyesi üzerine dün gittim .... hayatımda hiç bu kadar uzun muayene olmamıştım...böbreğimden mideme kadar detaylı baktı....bebeğimin ölçümlerini yaptı....o kadar çok bilgi verdiki inanamadım... şekerim varmış hemen diyet listesi verdi....ben çok memnun kaldım bir o kadar sıcak ve sevecen inanılmaz ilgili...tavsiye ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…