kızlar bende tahir beye arkadaşımın tavsiyesi üzerine dün gittim .... hayatımda hiç bu kadar uzun muayene olmamıştım...böbreğimden mideme kadar detaylı baktı....bebeğimin ölçümlerini yaptı....o kadar çok bilgi verdiki inanamadım... şekerim varmış hemen diyet listesi verdi....ben çok memnun kaldım bir o kadar sıcak ve sevecen inanılmaz ilgili...tavsiye ederim herkese
merhaba arkadaşlar esenler avicennaya gidiyorum kimseyle bilgi alışverişinde bulunamadım bu hastaneyle ilgili.
37. haftamdayım ve doğum için güvenebileceğim bir doktor arıyorum tesadüfen yazdıklarınızı okudum öyle bir anlatmışsınız ki dibim düştü resmen:) Yalnız ben avrupa yakasındayım çok mu uzak kalır bana? Birde ssk.lı muayene ücreti nedir acaba ? Mesai saati dışında doğuma çağırıldığında ek ücretmi alıyor Tahsin bey, Alıyorsa ne kadar?
Canım çok uzaktasın son aylarında gelmen çok geç olur aslında isterdim Tahir beye gelmeni..
SSK muayenesi geçen ay 35 vermiştim ama bugün kontrolümde 25 ödedim fiyat düşmüş bu bir aylık dönemde..
Doğuma değilse de bir kez olsun muayene olmak istiyorum o kadar çok merak ettim ve ısındım ki çok samimi şeyler yazılmış doktor beyin hakkında çünkü, dün eşimede okuttum yazılanları o bile çok şaşırdı. Hamileliğimin başından beri aradığım doktoru sonunda bulmak çok üzdü beni. Birde doğuma yetiştim bir şekilde diyelm ziyaretime gelecek insanlar içinde güç olur offf neden uzaksın banamafoldumben
O halde en azından bir kere muayene ol canım..
Ama başka doktor beğenmezsen daha sonra sorumlusu değiliz :kedi:
Canım çok sevindim memnun kaldığına
Tavsiye edilmeyecek hiçbir yönü yok doktorumuzun her giden çok memnun benim yarın 32. hafta kontrolüm var.
Normalde doğum izni almayı hakettim ama biraz daha çalışmak için rapor isteyeceğim.
Evet hafta sonu için randevu alıcam. Valla kendi doktorumdan çok soğudum zaten kesin sorumlusu sizlersiniz mafoldumben
opr.doktor tahır bey
kartal ssk hastanesinden emekli herşeyde bilgisine sonsuz güvenirimm
kardeşimin doğum dışında başka bır rahatsızlığınada yardımcı olmuştur en güzel şekilde
sen amelıyat işini fazla kafana takma derim çok kısa bır sürede çıkıyorsun zaten kızımda 18:00 de ameliyata girmiştim 18:10 da kızım doğdu temızlenıp aşağıya inmesi 18:22 oldu bende 18:45 de indim düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?