Sper Doktor Tahir Tosyal..Dragos ifa'da.

Canım çok sevindim memnun kaldığına
Tavsiye edilmeyecek hiçbir yönü yok doktorumuzun her giden çok memnun benim yarın 32. hafta kontrolüm var.
Normalde doğum izni almayı hakettim ama biraz daha çalışmak için rapor isteyeceğim.

merhaba arkadaşlar esenler avicennaya gidiyorum kimseyle bilgi alışverişinde bulunamadım bu hastaneyle ilgili.
37. haftamdayım ve doğum için güvenebileceğim bir doktor arıyorum tesadüfen yazdıklarınızı okudum öyle bir anlatmışsınız ki dibim düştü resmen:) Yalnız ben avrupa yakasındayım çok mu uzak kalır bana? Birde ssk.lı muayene ücreti nedir acaba ? Mesai saati dışında doğuma çağırıldığında ek ücretmi alıyor Tahsin bey, Alıyorsa ne kadar?

Canım çok uzaktasın son aylarında gelmen çok geç olur aslında isterdim Tahir beye gelmeni..

SSK muayenesi geçen ay 35 vermiştim ama bugün kontrolümde 25 ödedim fiyat düşmüş bu bir aylık dönemde..

Doğuma değilse de bir kez olsun muayene olmak istiyorum o kadar çok merak ettim ve ısındım ki çok samimi şeyler yazılmış doktor beyin hakkında çünkü, dün eşimede okuttum yazılanları o bile çok şaşırdı. Hamileliğimin başından beri aradığım doktoru sonunda bulmak çok üzdü beni. Birde doğuma yetiştim bir şekilde diyelm ziyaretime gelecek insanlar içinde güç olur offf neden uzaksın banamafoldumben

O halde en azından bir kere muayene ol canım..
Ama başka doktor beğenmezsen daha sonra sorumlusu değiliz :kedi:

selam kızlarr
nasılsınız
bızde 34.haftamızdayız geçen cumartesi kontrolümüz vardı tahır hocama çok iyi geçti ilk kızımda sezeryan olduğum için doğum tarıhımızı saatımızı ayarladık oğluşum gelıyorr çok az kaldı

hamıleliğin sonunda tahır beyle tanışmak kötü olmalı ben çok eskılerden tanıdığım için şanslıyım sanırım :)

Canım banada sezeryan ihtimali verdi % 50 de olsa büyük bi oran

sıvı azlığı var bebişimde o yüzden riske edemem dedi senin doğumun ne zaman belki denk geliriz

Zrrn,
sen fiyat almışsındır... isteğe bağlı ve zorunlu sezeryan fiyatları Dragos şifada nasıl?
yenidoğan ünitesi vs.. varmı? Sezeryandan hiç sıkıntısı olan varmı bu hastanede doğum yapmış olarak?

benım 17 eylül canım
benımde suyum fazla bebekte iri olduğu için daha erkende gelebılır dedı
sana gün verdi mi
benım ilk kızımda bu hastanede oldu tahır bey yaptırdı yine eve geldiğimde çok rahat dolaşıyordum ağrım hiç olmadı
isteğe bağlıu sezeryan bildiğim kadarıyla yapılmıyor artık doktorun rapor yazması gerekıyor sanırım 2 sene önce kızımda 430 tl ödedım fiyat değişmemiş yine 430 civarı ssk lı

Peki Tahir bey profesörmü yoksa uzaman doktor falanmı?
Arkadaşlar ben normal doğumdansa sezeryan olsun diyorum ama sezeryandan da çok korkuyorum 7-8 kat kesilip ; 7-8 kat geri dikiliyormuş...
Doktor tektek her katı dikmeklemi uğraşıyor ya arada 1 kat kaçarsa.. çok paranoyaklık yapıyorum..
Ameliyat sonrası yarası iyleşmiyenler arasından iltahap kaçıranlar var nası güveneceğiz doktorlarımıza...

opr.doktor tahır bey
kartal ssk hastanesinden emekli herşeyde bilgisine sonsuz güvenirimm
kardeşimin doğum dışında başka bır rahatsızlığınada yardımcı olmuştur en güzel şekilde
sen amelıyat işini fazla kafana takma derim çok kısa bır sürede çıkıyorsun zaten kızımda 18:00 de ameliyata girmiştim 18:10 da kızım doğdu temızlenıp aşağıya inmesi 18:22 oldu bende 18:45 de indim düşün artık

Peki gerçekten 7kat kesip dikiyorlarmı?
Ayrıca Tahir bey çok yaşlımı? Sezeryan konusundamı yoksa normal doğumdamı tecrübeli?

bende 7 kat kesılıyor dıye biliyorum
tahır bey yaşlı değil ssk hastanesınde ve ünivrs.hastanlerınde görev yaptı muhtemelen normal doğumlarda tacrübelidir

canım hayırlısı ile kucağına almayı dilerim :ecrin_bebek: gerçekten çok iyi biri böbreğimden mideme kadar muayene oldum bana amniyosentez dediler tahir bey bence gerek yok dedi tahlillerimde şekerin sonucunıu görünce derhal diyet dedi birde şeker taraması istedi şekerim yükselmiş diğer doktorum herşey normal diyodu ama tahir bey ağrılarımada hemen ilaç verdi erken doğum ve düşük olur diye mesleğine aşık birisi iyiki gitmişim :lepi:

Geçenlerde işyerimin karşındaki eczaneye reçetemi yaptırmak için gittim eczacı bayan bu doktor iyi bir doktor değilmi diye sordu... Gitmeyi düşünüyorsan kesin tavsiye ediyorum dedim aldığım cevap süperdi.

Beni bu doktor doğurtmuş dedi :1shok:
Erzincan'da görev yaptığı yıllarda 23 yıl önce eczacı kızımızın doğumunu yaptırmış pek bi sevindim süper referans oldu :sm_cool:

hehehhh ne güzel yaa
eczacı bayanda arkadaşımız
tahır beyle sohbet halindeyken söylemişti erzincada görev yaptığını babamda erzincanlı konu ordan açılmıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…