Sper Doktor Tahir Tosyal..Dragos ifa'da.

hafta sonu tahlil sonucumu göstermeye gittim.. bir sürü bilgi verdi yine ... bu arada ilk doktorum bana amniyosentez yapalım derken tahir bey muayene sonucunda gerek yok demişti 3'lü test yaptırdık sonuca baktı temiz dedi önümüzdeki hafta kontrole gidecem zaman çabuk gelse opuyorumnanaktan

Çok sevindim canım Amniyosenteze gerek kalmadıysa ne mutlu

sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Kısslar bende artık Tahir beyin hastasıyım... :)
Cumartesi ve dün gittik kesinlikle benim doktorumdan daha tecrübeli ve daha ilgli ama nedense hastane çok hijyenik gelmedi bana tek derdim o şimdi...Aceba başka hastanede doğum yaptırırmı Tahir bey?
Bilgisi olan yada öğrenen varmı?

canım aynı şeyi bende düşünüyorum doktorumuz süper ama hastane pek içime sinmedi sorup öğrenmek gerek a.s

Başka yere gittiğini sanmıyorum çünkü sabah 9 akşam 9 muayeneye hasta alıyor ayrıca hastanenin başhekimi olduğu için gittiğini sanmıyorum canlarım

ama hastanede daha evvel doğum yapan bayanlarla konuştum herkes ilgiden çok memnun olduklarını söylediler özelliklede bebek hemşirelerinden memnun kalmışlar

canım verdiğin bilgi için teşekkür ederim..a.s. opuyorumnanaktan

benim yarın yine kontrolüm var kızlar gitmişken öğrenmemi istediğiniz bişey varmı sorayım Tahir bey'e

Canım , sorarmısın lütfen başka hastanede doğum yaptırırmı? Çünkü gerçekten hijyenik değil gibi geldi baana...gerçi gezmedim odaları felan..

selam kızlarr
bizim haftaya pazartesi günü doğumumuz olucak inşallah
tahir beye bahsettım forumdan çok memnun kaldı :)
nst ye sancım olduğu için geçen hafta girdim yani bana göre 34.haftada doktora göre 36.haftada benım bebiş 2 hafta büyük çıkıyor
ayın 31.inde kontrolden sonra sezeryanım gerçekleşecek inşallah

Selince canım hadi hayırlısı... Umuyorum herşey istediğin gibi olur :)
Sezeryandan sonra mutlaka bize her detayını anlat lütfen ben çok merak ediyorum... Dragos şifadamı olacaksın sezeryan?
Çok öpüyorum seni.....

tamam canım her anını anlatıcam tek tek :))
benım ikinci doğumum olacak kızımda çok rahattım eve gelıp arakdaşlarıma yazmaya başladım inşallah ıkıncıde rahat geçer

Kızlar ben bugün kontrole gittim

istediğiniz üzere başka hastaneye gidiyormu diyede sordum ama maalesef kendi hastaları ve hastanenin yoğunluğundan sebep başka bir yerde doğuma gidemiyormuş.

Benim durumumda 38. hafta gibi sezeryan olarak görünüyor o sebeple biraz üzgünüm aslında ama bebişin sağlığı önemli ne yapalım

Herkes Tahir bey'den bahsediyorda bide Songül'ümüz var ondan kimse bahsetmedi

Tahir beyin yardımcısı Songülüm sağolsun güleryüzü hiç solmasın en az doktorumuz kadar sevecendir

Bu arada unuttum ama ekleyeyim
Doğum fiyatlarınıda öğrendim

Normal doğum SSK ile 210 tl
Sezeryan doğum SSK ile 460 tl

paket fiyatları bunların haricindede yapılan ekstra işlemler olursa rakama ekleniyormuş oda ücreti bu fiyatın içindeymiş

iyi haberlerle dönmene sevindim zerrıncım
songül birtanedir gerçekten tahır bey yanına kendı gibi güleryüzlü sevecen bırıyle çalışıyor maşallah
sağolun her gittiğimde kızım yanımda olur sürekli onunla ilgilenır

evet songulümüzde çok tatlı çok ilgili opuyorumnanaktan Tahir beyin başak hastanede yapmadığına üzüldüm açıkçası birde ben soracam hafta cuma kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…