sperim disari geri cikmasi hamilelige engelmi

Bebisvarmi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
93
24
3
28
Merhabalar yumurtalamama 1 gun var ve biz 1 haftadir duzenli iliskiye giriyoruz ama bu aksamki birazi disari geri akti hamile kalmama engel olurmu yinede yeterli olurmu lutfen yardimci olun

Bu ayda olmaz die cok korkuyorum bi kismi disari akiyo acaba iceri de goden sperm varmidir yeterlimi die sordum cunki bilmiyorum

Ne alakasi var insan gibi sorup danistim ogrenmek icin yaziyorum zaten
Canim merhaba bende cocuk düşünüyorm nasipse ilk cocugum olacak. Iliskiden sonra meni illaki disari akiyor bir kismi. Okadar sorun degil bu durum. Ama bacagini yukari kaldır. Beline yastik koy gibi cok duyuyoruz . Dışarı akmasini engellersen daha iyi olur tabiki. Insallah hamile kalirsin en kisa zamanda

Neden bukadar ters cevap vermissiniz anlamadim. Herkes herseyi bilmek zorumda degil. Tabiki anne olmak istiyorsaniz on hazirlik arastirma yapmalisiniz. Ona bisey diyemem. Ama meni disari aktigi icin yetetli olur mu diye sormus sadece.
Bende anlamadim direk ters cevap verdi bilmiyorum diye sordum ilk cocugumda 15 yasindaydim anlamadim simdi 8 yildir olmuyo gecen ay tedaviye basladim oyuzdn sordum geri akinca hamilelige engel olurmu diye

Canim merhaba bende cocuk düşünüyorm nasipse ilk cocugum olacak. Iliskiden sonra meni illaki disari akiyor bir kismi. Okadar sorun degil bu durum. Ama bacagini yukari kaldır. Beline yastik koy gibi cok duyuyoruz . Dışarı akmasini engellersen daha iyi olur tabiki. Insallah hamile kalirsin en kisa zamanda
Insallah cok saol cavapladigin iccin RABBIM ONCE SANA SONRA BANA VERSIN ALLAH KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN INSALLAH

Bu ayda olmaz die cok korkuyorum bi kismi disari akiyo acaba iceri de goden sperm varmidir yeterlimi die sordum cunki bilmiyorum

Spermi gözle göremiyoruz. Minik. Meni denilen sıvı spermin hareketliliğini sağlıyor ama vajinaya geldikten sonra hareket yeteneği varsa döllenme borusuna doğru yol alıyor. Orda yumurta hücresiyle karşılaşırsa dölleniyor. Döllenme borusuna giden meni değil sperm hücresi.

Bunlari öğrenmeden çocuk yapmayın.
Önemli olan çocuğa bakabilir mi ona güzel annelik yapar mı merhameti iyiliği insanlara nasıl davranması gerektiğini öğretmesi değil mi çocuk yapmak için sperm akar mı akmaz mı diye bilgili olmasına gerek yok çocuğu sperm bilgisiyle yetiştirmiyoruz sonuçta çoğu kişi bunu bilmiyo burda bilmediklerimizi öğrenmeye çalışıyoruz lütfen sizde bişeyi bilmeyen kişiye ters cevap vermek yerine düzgünce anlatın gün gelir sizinde bilmediğiniz bişey olur aynı tepkiyi alırsanız hoşunuza gider mi onu düşünün LÜTFEN GEREKSİZ YERE İNSANLARI KIRMAYIN!!!!!

Merhabalar yumurtalamama 1 gun var ve biz 1 haftadir duzenli iliskiye giriyoruz ama bu aksamki birazi disari geri akti hamile kalmama engel olurmu yinede yeterli olurmu lutfen yardimci olun
Bende merak ediyodum bunu ve engel değilmiş anlatılana göre işe yarayan spermler zaten anında ulaşması gereken yere ulaşıyomuş geri kalanı gereksiz olanlarmış inşallah güzel haberler alırsın canım 🤗

Ya gerçekten cidden mi sordunuz, meninin cinsel ilişkiden sonra bir kısmının geri gelmesi size çok mu anarmal geliyor, ya da bunun gebeliği engelleyeceğini !! Nasıl dusunebiliyorsunuz?
Yani kadin bir soru sormus ama sorduğuna pişman etmişsiniz. Belki bilgisi yok bu forum bu yüzden yok mu zaten bilmediklerini buradan sorup öğrenmek için var burası. Bu cevap olmamış. 😉

Back
X