sperim disari geri cikmasi hamilelige engelmi

Önemli olan çocuğa bakabilir mi ona güzel annelik yapar mı merhameti iyiliği insanlara nasıl davranması gerektiğini öğretmesi değil mi çocuk yapmak için sperm akar mı akmaz mı diye bilgili olmasına gerek yok çocuğu sperm bilgisiyle yetiştirmiyoruz sonuçta çoğu kişi bunu bilmiyo burda bilmediklerimizi öğrenmeye çalışıyoruz lütfen sizde bişeyi bilmeyen kişiye ters cevap vermek yerine düzgünce anlatın gün gelir sizinde bilmediğiniz bişey olur aynı tepkiyi alırsanız hoşunuza gider mi onu düşünün LÜTFEN GEREKSİZ YERE İNSANLARI KIRMAYIN!!!!!
Aynen oyle tesekkurler canim

Bende anlamadim direk ters cevap verdi bilmiyorum diye sordum ilk cocugumda 15 yasindaydim anlamadim simdi 8 yildir olmuyo gecen ay tedaviye basladim oyuzdn sordum geri akinca hamilelige engel olurmu diye
İlk çocuğunuzda 15 yaşında mıydınız? :KK57::KK57: Muhtemelen 14 yaşında, erkek birey sizi hamile mi bıraktı?

Mecbur akacak, içeride giden sıvıyı yutup bir daha bırakmayacak bir mekanizma yok. 😀
Bu arada o akan şey sperm değil meni. Spermler gözle görülmezler ve ejekulasyondan hemen sonra içinde yaşadıkları meniden ayrılıp yumurtaya doğru yol alırlar. Yani spermler o meninin içinde oturup beklemiyor "o yumurta buraya gelecek" diyerek.
Birazcık bilgi sizi öldürmez ya. Valla artık isyan ediyorum. Bunları da araştırıp öğrenin bir zahmet ya. Sosyal medyada fink atıp gerekli gereksiz herşeyi okuyup begenip paylaşacağınıza birkaç saatinizi ayırın da döllenme nasıl olur bir araştırın.

Esim de 16 yasindaydi ama ana baba raziliyla nikahimiz vardi sun 25 yasindayim ikincikez anne olmak istorum oyuzden buraya sordum
14 yaşındaki çocuk için ana baba rızası olmaz. Resmen suç işlenmiş. 14 yaşındaki çocuğun nikahı da olmaz. 16 yaş sınırı var anne baba rızasıyla olması için.

14 yaşındaki çocuk için ana baba rızası olmaz. Resmen suç işlenmiş. 14 yaşındaki çocuğun nikahı da olmaz. 16 yaş sınırı var anne baba rızasıyla olması için.
10yil onceydi severek evlendim mahkemeyede ciktik suan 10 yillik evliyiz sordugum soruyla alakasi olmayan bi konu bu

Esim de 16 yasindaydi ama ana baba raziliyla nikahimiz vardi sun 25 yasindayim ikincikez anne olmak istorum oyuzden buraya sordum
İkiniz de reşit değilmişsiniz… Sorunuza gelecek olursak, o spermlerin dışarı akması zaten normal. Merak etmeyin milyonlarca sperm hücresi var damla kadar sıvıda, yumurtlamışsanız şartlar da uygunsa döllenir. Spermler çıkmasın diye saatlerce yatmanıza bacaklarınızı dikmenize gerek yok.

İkiniz de reşit değilmişsiniz… Sorunuza gelecek olursak, o spermlerin dışarı akması zaten normal. Merak etmeyin milyonlarca sperm hücresi var damla kadar sıvıda, yumurtlamışsanız şartlar da uygunsa döllenir. Spermler çıkmasın diye saatlerce yatmanıza bacaklarınızı dikmenize gerek yok.
Bu cevap rahatli bni birazck tskrler

Back
X