- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
15 gün canım sen ?birlikte devam eedeli o zaman kaç gün yapacaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gün canım sen ?birlikte devam eedeli o zaman kaç gün yapacaksın
kızlar bu soğan kurunu neden yapiyorsunuz ?15 gün canım sen ?
Bende pko var adetlerim düzensiz önemli n için deneyecegim.bi daha incede basadim ama dvn etmemistim insallh adetim düzenli olur bu seferkızlar bu soğan kurunu neden yapiyorsunuz ?
Anladım canım şifa olur inşallahBende pko var adetlerim düzensiz önemli n için deneyecegim.bi daha incede basadim ama dvn etmemistim insallh adetim düzenli olur bu sefer
bende 15 gun yapıcam cnm15 gün canım sen ?
rahmi temizliyor canım. kist miyom ne varsa söktürüyor. daha rahat adet olmanı sağlıyo. düzene sokuyor.kızlar bu soğan kurunu neden yapiyorsunuz ?
Annemde 2.5 cm kist varmış rahminde canım ve bu ara menepoz başlangıcından dolayı galiba geç hasta oluyor ve çok sancılanıyor acaba oda yapsa faydası olur mu? rahmi temizliyor dedin ya canımondan sorayım bi dedimrahmi temizliyor canım. kist miyom ne varsa söktürüyor. daha rahat adet olmanı sağlıyo. düzene sokuyor.
moralim çok bozuldu
kaan Aydos böyle yazmış ne yapacaz hiç bilmiyorum
Sizde oluşan reaksiyon ilaca bağlı gibi görünüyor. İlacı tekrar kullanmak riskli olabilir. Bu durumda, testislerinizde TESE ameliyatı ile sperm aramamız uygun olacak. Şansımız %50 civarında. Eğer bu ameliyatta sperm bulunamazsa, uzun süreli tedavi verip ondan sonra tekrar değerlendirme yapacağız. Size uygun bir tarih aralığınıdiğer mesajlar formu veya tahlil sonucu formu ile değil "ameliyat ve OPU tarihi gönderme sayfası"ndan gönderirseniz ameliyatınızı planlarım.
Bence için benm bi tanidgim abla içti kistleride geçti rahatladida sikayetleriAnnemde 2.5 cm kist varmış rahminde canım ve bu ara menepoz başlangıcından dolayı galiba geç hasta oluyor ve çok sancılanıyor acaba oda yapsa faydası olur mu? rahmi temizliyor dedin ya canımondan sorayım bi dedim
canım öylede şuan hormonlar ne alemde hiç bişey bilmiyoruz kaç ay önce yapıldı testler yani onları neden sormuyor ben bunu anlamıyorumm.. forumda herkesin önerisi tedavili tese ve hormon yüksekken çıkma ihtimali düşük bunu da biliyorum kafama takılıyor bilmiyorummBence güvenin. Ilaca cevap vermeyince care ameliyat demekki hasar içerden. Geç kalmayin daha da. Moralini bozma canım. Önemli olan sağlıklı Sperm olmasi.
annem içsin o zaman diyimdeBence için benm bi tanidgim abla içti kistleride geçti rahatladida sikayetleri
Ben erzurumdayim üniversitede bi profa gidiyorzkızlar siz hangi drlarda tedavideseniz?
Anladım canım sağolBen erzurumdayim üniversitede bi profa gidiyorz
MERHABA CNM EŞİDNE VARİKOSEL VAR SANIRIM DERECESİ KAÇ PEKİ?Malesef bugün yaptirdigimiz hacamatinda bi degisiklik yapmadigini ogrendik. Testte sadece 4 adet sperm cikmis. Galiba ameliyattan kacamicaz artik. Varikosel ameliyati icin bildiginiz tavsiye edebileceginiz bir doktor varmi acaba. Bu arada istanbulda oturuyoruz.