Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iki tarafli 2.ve 3. Derece
benim eşimdede sol testiste 3.derece var iki ayrı doktora gittik doktor tavsiyesinde bulunabilirim.eşimin değerleri nedeniyle doktor ameliyat önermedi yapmadı bize her sperm olmayışı varikosel kaynaklı olmayabiliyomuş bazen hormonlarda sorun olup aynı zamanda varikosel olunca ameliyat boşuna olabiliyormuş hormonlara felan bakıldımı?

benim eşimdede sol testiste 3.derece var iki ayrı doktora gittik doktor tavsiyesinde bulunabilirim.eşimin değerleri nedeniyle doktor ameliyat önermedi yapmadı bize her sperm olmayışı varikosel kaynaklı olmayabiliyomuş bazen hormonlarda sorun olup aynı zamanda varikosel olunca ameliyat boşuna olabiliyormuş hormonlara felan bakıldımı?
Hormon degerleri normal cikti. Biz bikac yere gittik ama onlarda net birsey soyleyemedi. Yani bu kadar az olmasinin sebebi varikosel olur diyemiyolar kesin olarak. Peki size nasil bir tedavi uygulandi

Malesef bugün yaptirdigimiz hacamatinda bi degisiklik yapmadigini ogrendik. Testte sadece 4 adet sperm cikmis. Galiba ameliyattan kacamicaz artik. Varikosel ameliyati icin bildiginiz tavsiye edebileceginiz bir doktor varmi acaba. Bu arada istanbulda oturuyoruz.
Geçmiş olsun cnm uzuldum.hepimizin sifasi farkli farkli yerlerde insallah gec olmadan buluruz.

slm kızlar
valla benim moralim bozuk yine yedik kırmızı kartı
bu ay ovu testi deneyeceğim olmazsa kasımda dra gitmeye karar verdim.takip aşılama neyi uygun gorurse artık..
bunaldım sıkıldım yoruldum..22.ay oldu diley kolay..
sanırım ilk gunden dolayı boyleyim ilerleyen gunlerde daha iyi hissederim umarım
oyle işte..bizim topictede bi guzel haber alamadık ya niye boyle olduki:(

slm kızlar
valla benim moralim bozuk yine yedik kırmızı kartı
bu ay ovu testi deneyeceğim olmazsa kasımda dra gitmeye karar verdim.takip aşılama neyi uygun gorurse artık..
bunaldım sıkıldım yoruldum..22.ay oldu diley kolay..
sanırım ilk gunden dolayı boyleyim ilerleyen gunlerde daha iyi hissederim umarım
oyle işte..bizim topictede bi guzel haber alamadık ya niye boyle olduki:KK43:
Son 7-8 aydir kirmizilari ilk gördügüm gün bende hemen çöküyorum :KK43:
Ama hemen pes etmek yok!umudumuzu kaybetmeyelim..ben cok moralim bozuldugu zamanlarda 2009 2010 yillarinda falan yazilmis yazilari okuyorum ne ümitsiz mesajlar yazmis insanlarin profillerine giriyorum nerdeyse tamaminin en son aktif olduklari konular bebek bezi markasi,cocuklara izletilebilecek cizgifilmler vs..:KK37:yani demem oki insallah olacak! Seninde benimde ve ümitsizce bu yaziyi okuyan herkesinde boy boy bebisleri olacak! Yeterkibiraz tevekkul,biraz sabir..

Canım naptin sonuç ne olmuştu senin
8 haftalıkken kalp atışı alınamadı ve kurtaj oldum :-( çok çok zor günler geciriyorum. Çocuk olmamasına benzemiyor bu durum. Çok acı verici ,her gün ağlıyorum. Geri gelmiyor biliyorum ama canım çok yanıyor :-( tüp bebekten başka şansımiz da yok.

Üzülme canım Allah hayırlısı versin Rabbim daha büyük acı gostermesin :KK43:

Arkadaşlar arefe günü besmele ile 1000 ihlas okuyanim duası kabul olurmus okuyabilirsiniz okuyun bn okuyorm

HZ. İBRAHİM'İN DUASI EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUYORUZ arkdslar yarın bu sayfada dua başlıyor katılmak isteyenler isimlerini sayfadaki arkdsa yazdrsin insllh bezlerinden olur çocukları

Arkadaslar meraba ben daha once buraya yazmistim esimde sperm azligi ve hareketsizligi vardi ilk testimizde 22 milyon sperm 11milyon konantrasyon %5 ileri hareketli ileri yavas %50 yerinde hareketli %10 hareketsiz %35 canlilik %65 di bu ay yeniden test verdik ve cok sukur rabbime doktorumuz herseyin yoluna giridigini soyledi 317 milyon sperm 127 milyon konsantrasyon ileri hizli %20 ileri yavas %65 yerinde hareketli %3 hareketsiz %17 canlilik ise %97 oldu insallah yakinda da hamile kalirim hepimiz insallah anne oluruz dogal yolla :)

Arkadaslar meraba ben daha once buraya yazmistim esimde sperm azligi ve hareketsizligi vardi ilk testimizde 22 milyon sperm 11milyon konantrasyon %5 ileri hareketli ileri yavas %50 yerinde hareketli %10 hareketsiz %35 canlilik %65 di bu ay yeniden test verdik ve cok sukur rabbime doktorumuz herseyin yoluna giridigini soyledi 317 milyon sperm 127 milyon konsantrasyon ileri hizli %20 ileri yavas %65 yerinde hareketli %3 hareketsiz %17 canlilik ise %97 oldu insallah yakinda da hamile kalirim hepimiz insallah anne oluruz dogal yolla :)
Sonuçlar süper. .nasıl basardiniz?

Sonuçlar süper. .nasıl basardiniz?
Cnm tabiki once allah in ol demesi ile oldu ama biz de caba gosterdik herkes gibi cok yiprandi evliligimiz keci boynuzu kuru pekmezi bal polen ari sutlu karisimi kullandik uc ay boyunca ve dr klomen verdi esime allaha sukur basardik sonunda dr dogal yolla hamile kalabilicemi soyledi ama yinede biz burada bi ozel doktora gidicez prof. Ali acar a bu sureci hizlandirmak istiyoruz hepimiz anne oluruz insallah

Cnm tabiki once allah in ol demesi ile oldu ama biz de caba gosterdik herkes gibi cok yiprandi evliligimiz keci boynuzu kuru pekmezi bal polen ari sutlu karisimi kullandik uc ay boyunca ve dr klomen verdi esime allaha sukur basardik sonunda dr dogal yolla hamile kalabilicemi soyledi ama yinede biz burada bi ozel doktora gidicez prof. Ali acar a bu sureci hizlandirmak istiyoruz hepimiz anne oluruz insallah

Inşallah. .klomen kim içti. ?

Back
X