Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Klomen kim içti. ?
Cnm bende hicbir sorun yok esim kullandi ama bnde rahim filmi cektirdim falan filan ama bi sorun gorumedi kime mayis ayinda ogrendik bi hastaneye gittik o kadar acimasiz konustu ki doktor olmaz asilama yapalim tup deneyelim dedi ama yaptirmadik acele etmedik esim uc ay klomen kullandi biraz da takviye ile duzeldi inanamadik hamile kalsam ancak bu kadar sevinirdim

Cnm bende hicbir sorun yok esim kullandi ama bnde rahim filmi cektirdim falan filan ama bi sorun gorumedi kime mayis ayinda ogrendik bi hastaneye gittik o kadar acimasiz konustu ki doktor olmaz asilama yapalim tup deneyelim dedi ama yaptirmadik acele etmedik esim uc ay klomen kullandi biraz da takviye ile duzeldi inanamadik hamile kalsam ancak bu kadar sevinirdim
Klomen kadin hormonu iceriyor..doktor nasil kadin hormonu iceren ilaci bir erkege veriyor anlamadim..umarim esinizin hormon ayarlarina zarar vermez

Tanrim isteyen herkese evlat versin..Bana da versin..Aminnnn
Arastirdik cnm erkek te de kullaniliyor bu ilac uroloji uzmani verdi bana da basta sasirtici geldi ama recetesini okuyunca ve bi kac dr danisinca anladik sonunda bi sorun kalmadi sukur esimde de hormonal bi sorun olmadi masallah ;) darisi herkesin basina

Arastirdik cnm erkek te de kullaniliyor bu ilac uroloji uzmani verdi bana da basta sasirtici geldi ama recetesini okuyunca ve bi kac dr danisinca anladik sonunda bi sorun kalmadi sukur esimde de hormonal bi sorun olmadi masallah :KK66: darisi herkesin basina
Klomeni nasil kac gun kullandi? Sonrasinda birsey kullandimi? Hani kadinlarda çatlatma iğnesi vuruluyor ya peki erkeklerde nasil oluyor? Kafam karisti

Klomeni nasil kac gun kullandi? Sonrasinda birsey kullandimi? Hani kadinlarda çatlatma iğnesi vuruluyor ya peki erkeklerde nasil oluyor? Kafam karisti
esim ilk basta bir bucuk ay sabah aksam kullandi snr gunde bir defa kullandi sperm sayisini artiriyormus zarari var diyenler oldu bizde sorduk ama bi zarar gorulmez hapa bunye alisana kadar cinsel isteksizlik olur dediler ama bi sorun yasamadik birakinca da yasamadik faydasi da oldu sanirim bu ilaci sadece uc ay kullandik eger basarili olmasaydi baska bir tedavi uygulanakci ama gerek kalmadi sanirim vitamine devam ediyoruz keci boynuzu fln onlara devam ediyoruz

esim ilk basta bir bucuk ay sabah aksam kullandi snr gunde bir defa kullandi sperm sayisini artiriyormus zarari var diyenler oldu bizde sorduk ama bi zarar gorulmez hapa bunye alis
esim ilk basta bir bucuk ay sabah aksam kullandi snr gunde bir defa kullandi sperm sayisini artiriyormus zarari var diyenler oldu bizde sorduk ama bi zarar gorulmez hapa bunye alisana kadar cinsel isteksizlik olur dediler ama bi sorun yasamadik birakinca da yasamadik faydasi da oldu sanirim bu ilaci sadece uc ay kullandik eger basarili olmasaydi baska bir tedavi uygulanakci ama gerek kalmadi sanirim vitamine devam ediyoruz keci boynuzu fln onlara devam ediyoruz

ana kadar cinsel isteksizlik olur dediler ama bi sorun yasamadik birakinca da yasamadik faydasi da oldu sanirim bu ilaci sadece uc ay kullandik eger basarili olmasaydi baska bir tedavi uygulanakci ama gerek kalmadi sanirim vitamine devam ediyoruz keci boynuzu fln onlara devam ediyoruz
Hangi vitaminler. ?

Mrb arkadaşlarım,
NasilsiniZ? NELER yapıyorsunuz? Bayraminiz nasil gecti? Bende üzücü haberler var. Evi terk ettim. Esimle ayrılma karari aldik. Cok yiprandik çoook. Herseyin hayırlısı olsun artik. Sizler insallah cok mutlu olursunuz. Insallah sizlerden güzel haberler alirim. Ara ara takip edicemm.

Mrb arkadaşlarım,
NasilsiniZ? NELER yapıyorsunuz? Bayraminiz nasil gecti? Bende üzücü haberler var. Evi terk ettim. Esimle ayrılma karari aldik. Cok yiprandik çoook. Herseyin hayırlısı olsun artik. Sizler insallah cok mutlu olursunuz. Insallah sizlerden güzel haberler alirim. Ara ara takip edicemm.
Ooo üzüldüm. .niye ayrılıyor sunuz? Ne olduki?

Mrb arkadaşlarım,
Canim ya neden öyle oldu çocuk yüzünden mi sadece nereden şimdi ne kdr zmn oldu

Mrb arkadaşlarım,
canım cok uzuldum cocuk yuzunden degildir insaallah.ne oldu ki hiç dönüşü yok mu?.eşlerin arasının duzelmesi için dualar var senin için okuyalım istersen

off ya moralim bozuktu zaten şimdi bu haberle ikiye katlandı valla..bende bugun dra gittim vajinit olmusum eşli tedavi verdi.onumuzdeki ay hsg cekelim dedi.benim yumurtlamamda bir sorun yokmus.eşimin varikosel ameliyatından sonra degerleri yukselmisti dr normal olur demisti ama benim dr hızını dusuk buldu aşılama daha uygun olur dedi
oyle işte bu ay da korunacagız bir ton ilac yazdı dr
Allahım hepimize sabır versin sabrımızın mukafatını tez zamanda gondersin amin

whiterose00 whiterose00 canım meleğin seni bırakıp gitmiş:KK42: çok üzüldüm yıkıldım ya zaten bizi bizden başka anlayan yok.. Bu sıkıntıyı yaşamayan ne sevinci ne de üzüntüyü paylaşabilir.. :cry:keşke sarılarak teselli verebilsem. Canım Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş.. ol deyip oldurana Sığın.. Allah Kerîm:KK66:

avatar33 avatar33 canım okuyunca şok oldum. :110:Inşallah ilk sınırlı anında yazdın da gerçek değildir.. :( ve umarım bebek konusu yüzünden böyle bir karar almaya yeltenmediniz. Lütfen gel bizimle Paylaş içini Dök yalnız değilsin. Hepimizde "erkek infertilitesi" ile boğuşuyoruz..o_O

ZehreNur ZehreNur canım ümit etmeye devam.. pes etmek yok değil mi tatlım. :KK19:Düzenli adet olmak da aslında bizim iyiliğimize

Yazışmaları okudum da klomen öyle kafanıza göre alınan hap değil :KK20:eczane şeker gibi dağıtsa da .. Bu bir hormon ilacı. EsiM sadece yarım hap gün aşırı içti 3 hafta boyunca ve Değerlerimiz alt üst oldu 'kötü yönde'
Kızlar Aman diyim ilaçları bilinçsizce almayın kimseye de vermeyin

Iyi geceler canlarim. Size saoyledigimde ayrilma kararimin üstünden 10 gun filan geçmişti. Ha bu arada çocuk yuzunden degil ayrilik sebebimiz. Bir cok sebep var.
Ya ben esimle unversteden beri birlikteydim. Evle ilgili hicbir sorumluluk almiyordu. Gittiğimiz her yerde kavga eder olmuştuk. Kendinin benden cokk ustun oldugunu sanir hep. O yuzden beni küçük görüyor. Aşırı ilgisiz. Cok iyi bir insandir ama dışarıya. En son kavgamiz kurbanda kaynanamgilde oldu. Kaynana da oglumla esit olmak istiyorsan onun kadar para kazan dedi. Hala soktayim.

Back
X