- 27 Aralık 2014
- 62
- 17
- 8
- 31
Cnm bende hicbir sorun yok esim kullandi ama bnde rahim filmi cektirdim falan filan ama bi sorun gorumedi kime mayis ayinda ogrendik bi hastaneye gittik o kadar acimasiz konustu ki doktor olmaz asilama yapalim tup deneyelim dedi ama yaptirmadik acele etmedik esim uc ay klomen kullandi biraz da takviye ile duzeldi inanamadik hamile kalsam ancak bu kadar sevinirdimKlomen kim içti. ?
Klomen kadin hormonu iceriyor..doktor nasil kadin hormonu iceren ilaci bir erkege veriyor anlamadim..umarim esinizin hormon ayarlarina zarar vermezCnm bende hicbir sorun yok esim kullandi ama bnde rahim filmi cektirdim falan filan ama bi sorun gorumedi kime mayis ayinda ogrendik bi hastaneye gittik o kadar acimasiz konustu ki doktor olmaz asilama yapalim tup deneyelim dedi ama yaptirmadik acele etmedik esim uc ay klomen kullandi biraz da takviye ile duzeldi inanamadik hamile kalsam ancak bu kadar sevinirdim
Arastirdik cnm erkek te de kullaniliyor bu ilac uroloji uzmani verdi bana da basta sasirtici geldi ama recetesini okuyunca ve bi kac dr danisinca anladik sonunda bi sorun kalmadi sukur esimde de hormonal bi sorun olmadi masallahTanrim isteyen herkese evlat versin..Bana da versin..Aminnnn
SevindimArastirdik cnm erkek te de kullaniliyor bu ilac uroloji uzmani verdi bana da basta sasirtici geldi ama recetesini okuyunca ve bi kac dr danisinca anladik sonunda bi sorun kalmadi sukur esimde de hormonal bi sorun olmadi masallahdarisi herkesin basina
Klomeni nasil kac gun kullandi? Sonrasinda birsey kullandimi? Hani kadinlarda çatlatma iğnesi vuruluyor ya peki erkeklerde nasil oluyor? Kafam karistiArastirdik cnm erkek te de kullaniliyor bu ilac uroloji uzmani verdi bana da basta sasirtici geldi ama recetesini okuyunca ve bi kac dr danisinca anladik sonunda bi sorun kalmadi sukur esimde de hormonal bi sorun olmadi masallahdarisi herkesin basina
esim ilk basta bir bucuk ay sabah aksam kullandi snr gunde bir defa kullandi sperm sayisini artiriyormus zarari var diyenler oldu bizde sorduk ama bi zarar gorulmez hapa bunye alisana kadar cinsel isteksizlik olur dediler ama bi sorun yasamadik birakinca da yasamadik faydasi da oldu sanirim bu ilaci sadece uc ay kullandik eger basarili olmasaydi baska bir tedavi uygulanakci ama gerek kalmadi sanirim vitamine devam ediyoruz keci boynuzu fln onlara devam ediyoruzKlomeni nasil kac gun kullandi? Sonrasinda birsey kullandimi? Hani kadinlarda çatlatma iğnesi vuruluyor ya peki erkeklerde nasil oluyor? Kafam karisti
Hangi vitaminler. ?esim ilk basta bir bucuk ay sabah aksam kullandi snr gunde bir defa kullandi sperm sayisini artiriyormus zarari var diyenler oldu bizde sorduk ama bi zarar gorulmez hapa bunye alis
esim ilk basta bir bucuk ay sabah aksam kullandi snr gunde bir defa kullandi sperm sayisini artiriyormus zarari var diyenler oldu bizde sorduk ama bi zarar gorulmez hapa bunye alisana kadar cinsel isteksizlik olur dediler ama bi sorun yasamadik birakinca da yasamadik faydasi da oldu sanirim bu ilaci sadece uc ay kullandik eger basarili olmasaydi baska bir tedavi uygulanakci ama gerek kalmadi sanirim vitamine devam ediyoruz keci boynuzu fln onlara devam ediyoruz
ana kadar cinsel isteksizlik olur dediler ama bi sorun yasamadik birakinca da yasamadik faydasi da oldu sanirim bu ilaci sadece uc ay kullandik eger basarili olmasaydi baska bir tedavi uygulanakci ama gerek kalmadi sanirim vitamine devam ediyoruz keci boynuzu fln onlara devam ediyoruz
Hangi vitaminler. ? Hap olarak degil dogal olanlar cnm mesela incir cok faydali domates muz ceviz findik bunlari bol tuketsin esin
Hap olarak degil cnm dogal olanlar mesela incir domates ceviz mz findik bunlari bol tuketsin esinHangi vitaminler. ?
Hap olarak degil cnm dogal olanlar mesela incir domates ceviz mz findik bunlari bol tuketsin esin
Ooo üzüldüm. .niye ayrılıyor sunuz? Ne olduki?Mrb arkadaşlarım,
NasilsiniZ? NELER yapıyorsunuz? Bayraminiz nasil gecti? Bende üzücü haberler var. Evi terk ettim. Esimle ayrılma karari aldik. Cok yiprandik çoook. Herseyin hayırlısı olsun artik. Sizler insallah cok mutlu olursunuz. Insallah sizlerden güzel haberler alirim. Ara ara takip edicemm.
Canim ya neden öyle oldu çocuk yüzünden mi sadece nereden şimdi ne kdr zmn olduMrb arkadaşlarım,
NasilsiniZ? NELER yapıyorsunuz? Bayraminiz nasil gecti? Bende üzücü haberler var. Evi terk ettim. Esimle ayrılma karari aldik. Cok yiprandik çoook. Herseyin hayırlısı olsun artik. Sizler insallah cok mutlu olursunuz. Insallah sizlerden güzel haberler alirim. Ara ara takip edicemm.
canım cok uzuldum cocuk yuzunden degildir insaallah.ne oldu ki hiç dönüşü yok mu?.eşlerin arasının duzelmesi için dualar var senin için okuyalım istersenMrb arkadaşlarım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?