Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Meraba hanımlar sperm hücreleri ölmüş ne demek Türkiyedeki Dr eşime öyle söylemiş .doğrusu ben pek bişey anlamadım yani artık sperm cikmazmi.
Bir sebepten dolayı ölmüştür. Bonemli olan o sebebi bulabilmek. Varikosel olabilir. Sen dr ne soylerse soylesin umutsuz olma bak hepimiz ayni durumdayız. Sana umut olsun diye soyluyorum demmki esinin vucudu sperm üretiyor ama sonrasinda ölüyor. Baska dr a gidin.

spermlere iyi gelirmi bilmiyorum çünkü bir arada o kadar çok şey kullandık ki hangisi fayda etti kestiremiyorum ama ilişkiden soğumasına ters etki edeceği kesin :) therma markaydı bizim aldığımız ama eşim kesin içinde kimyasal bişeyler var bunun dedi bidaha almadık zararı olur diye

Ben tabı 20 mılyon daln beklıyodum, bıraz moralm bozuldu. Buay belkı hamıleyımdır dıye duşnuyodm ama sanırm buayda umudumu kesmem lazm sanırm...

Olsun canım artış olsun da düşüş olmasın ..ben 1 2 mil. yükselme beklerken hepten düşüş olmuştu hemde 3 aylık kür vs. kullandıktan sonra.. o yüzde kısa dönem yapıp test sonucuna göre yol çizmeye karar verdik.

Benimki de soğudu.. ovulasyon günlerimi hesaplar oldu ona göre oluyor sadece benim de psikolojim iyiden bozuldu artık tatile ihtiyacım var

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ... Tebrikler!!!...
L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Arginmax men .Çakşırsuyu .Evicap. Nohut. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

whiterose00 şifa olması dileğiyle
Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Haklısın tabıı canım. Ama bazı ılaçlar ilk once duşuruyo snra cogaltıyo dıye bkıyorm mesela klomen faln.. Sizinde oyle olur ınşllh. Bızım kullndgmz proxeed ya işe yarıyo yada yaramıyo.. Tabı cok şukur edıyorum..

eşim küçükken bi hastalık geçirmiş o hastalık öyle yapmış Dr söylediğine göre bide troidi var Dr haplarını düzenli kullanırsan belki çıkış olur demiş . Ama işin kötü tarafı eşim hiç birşey içmek istemiyor kur falan ne söylesem boş bişeyleri zorla yediriyorum boşuna yiyorum diyor buda beni haliyle yoruyor .

HImmm i zaman bol dua et bak benim esimde günde 3 paket sigara iciyordu. Asla birakmam diyordu. Alkiol alıyo4du. Sonra bebegimizi kaybettik cok uzuldu kendini suçladı. Hepsini bıraktı hemde birden kesti. Her serde bir hayir vardir. Esini bi süre zorlama bence. Sonra burdan mucizeler oku ona. Yavas yavas ruhuna işler inşallah. Bi bakmissin kendi kendine yyapiyor herseyi. Bak ben iki haftadir evde degilim benimki kendi yapiyormus kürleri sasirdim kaldm. Insallah seninkide oyle olur. Nisan yagmuru hhakkinda bir paylasim yapmış kelebek onu yap. Surahiye koy normal suyla katistir nerden bikecek Eşin. Onun yağmur suyu oldugunu. Yaz buRaya hepimiz ayni dertteniz. Moral olur sanada

Git git biraz uzaklas. Iyu olur canim. Allah eslerimizin sifasini versin bizede ssabir.

Sağolun Allah razı olsun sizden inşallah fırsat buldukça yazarım . Yani çok da üzerine gitmek istemiyorum ama oda biraz beni düşünse iyi olur . olacağına inanmıyor bi inansa yapar .

Kızlar keciboynuzu türünden mi yoksa çakşır otu kökünden mi benimki çok istekli olmaya başladı :) eşleriniz isteksizse bi deneyin isterseniz

O
Kızlar keciboynuzu türünden mi yoksa çakşır otu kökünden mi benimki çok istekli olmaya başladı :) eşleriniz isteksizse bi deneyin isterseniz
Oh maşallah canim. Aslinda bana 1 ay dokunmasa niye dokunmadin demem gayet memnun olurum ama cocuk icin katlaniyorum. Darısı basimiza diyeyim.:)

zehranur önceki test sonuçlarınız nasıldı ?
canım mlde 19 milyon sperm %29 ileri hareketli diğerleri iyi dedi dr. sayı ve hız sorunu var..
biliyomusun bende ikizim olsun coook istiyorum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş.
hem ailede de bol bol ikiz var :) ikiz olsun çifte mutluluk olsun.
sana ve isteyen herkese de Rabbim ikiz bebişler versin

Sağolun Allah razı olsun sizden inşallah fırsat buldukça yazarım . Yani çok da üzerine gitmek istemiyorum ama oda biraz beni düşünse iyi olur . olacağına inanmıyor bi inansa yapar .
Rabbim içine istek verir doğru yolu bulur inşaallah canim. Dilinden duayi eksik etme. EEsmaul Hüsna yi oku bol bol. Esine ufle kizarsa sna fark ettirmeden ufle. Aksamlari bol kuruyemis ver. Cekirdek verme o azaltiyormus cünkü. Verirken de cocuk icin deme. Sinirlenip üzülüp yemez. Portakal suyu icir taz3 sıkılmış. Hele bunlari yap sonrasini yine konuşuruz.

Inşallah bende çok istiyorum ikizim olsun

Hay Allah razı olsun canım senden. Tüm sayfalarıda okumuşsun okuman ayrıntılı yazman nasıl umut oluyor bilsen. Lütfen sık sık yaz. Ben biliyorum kısa süre sonra buradan HAMİLEYİM mesajınıda paylaşacaksın Mevlamın izniyle.Sorularım olacak ilaçlarla ilgili bir daha okuyayım yazını hele

Günaydın...
Sağolun arkadaşlar.. yorumlarınız için bazen bi sirkelenmek lazım.. yarın inşaallah güzel sonuçlar paylaşırım

Heyecanla bekliyorum inşallah yarın ki sonuçlarını .Allahım yüzünüzü güldürsün canım.

Canım bu dünya da yaşanacak en büüyk acıları taddin günahlarına keffaret olsun yavrunda cennete girme sebebin inşallah. Tüm kalbimle diliyorum ki RABBİM sana sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum nasib etsin inşallah. Amin

Inşallah bende çok istiyorum ikizim olsun

bende bendeeeeeeeeeee

sağol cnm inşallah hepimize kısmet olur o mutlu haberi paylaşmak
ben uzun süredir kk okuyorum bir umut bir yazı gördüğümde nasıl seviniyorum umutlanıyorum
sayısı düşük olanlara yukselmez denilenlere umut olsun diye yazdım uzun uzun..
tabiki sor seve seve cevaplarım..

bu arada her şerde bir hayır vardır arkadaşlar
ben sperm sorunumuz olduğunu öğrendiğim ilk günlerde ( 8 aydır falan deniyoduk ) bir arkadaş ikinci çocuk düşündüklerini söylemiş ve hemen o ay hamile kalmıştı.Nasıl özendim nasıl kıskandım bilemezsiniz.bir kızı vardı ve oğlu olsun istiyordu ,cinsiyetini öğrendiği zaman oğlu olacağını öğrendik.onun adına sevindik bi yandan da insanoğluyuz işte içten içe ne kadar şanslı diye düşündüm kıskandım ne kadar şanssızım diye düşündüm.hem ilk denediği ay hamile kaldı hemde oğlu olsun istiyodu ve cinsiyetide oğlan diye..
arada aylar geçti altıncı ayında bebekte bi kalp sorunu olduğu ortaya çıktı drlar ya anne karnında kalbi durcak yada doğar doğmaz kaybedebiliriz dediler..dün 1 hafta önce apar topar almışlar sezaryana suyu azaldığı için..bugün anneyi taburcu ettiler ama bebek hastanede küvözde risk çok fazla şansı çok az..Rabbim yardımcısı olsun..
sakın isyan etmeyin. belki şu anda olmaması bizler için daha hayırlı belki zamanını bekliyor gelmek için meleklerimiz.
Allahım hayırlısıyla sağlıkla gelmelerini kısmet etsin herşeyin bir vakti var ben buna inanıyorum ve hep olumlu güzel düşünmeye çalışıyorum
iyi geceler

Git git biraz uzaklas. Iyu olur canim. Allah eslerimizin sifasini versin bizede ssabir.

Ailem yurtdışında eşimin ailesi 10saat uzakta .. yarın ki sonuç ne olursa olsun eşimi ikna edip güzel bir tatile çıkmaya ihtiyacımiz olduğunu söyleyeceğim.. yoksa bu ruh haliyle Sperm ulaşsa da, tutunmaz böyle bir bünyeye..

Benin eşim ergenlik döneminde kabakulak geçirdi. Buna bağlıyor doktorumuz Sperm azlığı.. senin eşinin geçirdiği hastalık neydi??

Eşim ikisini de alıyor ama fisss.. seninkine yaradı heralde ...

Heralde ikiz isteyenler bu imtihana tutuluyor.. bende İkizlere bayılırım.. umre ye gittiğim zaman Ikiz dileğimi kaç kere dile getirdiğimi hatırlamıyorum okadar çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…