Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim Regl de yarın .. herşey üst üste mi gelir ya.. Eşim cumaya çıktığı andan itibaren hickira hickira ağlamaktan kendimi alamıyorum.. çok yoruldum..
Canım ya kiyamam. Üzülme nolur. Bizi bizden başka kimse anlamıyor maalesef. Adet donemi geliyor hep o aglamalar Rabbim yardımcımız olsun.

Benim Regl de yarın .. herşey üst üste mi gelir ya.. Eşim cumaya çıktığı andan itibaren hickira hickira ağlamaktan kendimi alamıyorum.. çok yoruldum..
canım benimmm bir gün gelecek hey gidi günler beeee nasılda geçti .Bunu derken kucağında bebek-bebeklerin olacak inşallah.

Ben daha var adetime

Sağolun arkadaşlar. Bu günler de geçer.. Bütün hasret çekenler en kisa zamanda bebeklerine kavuşur inşallah..

Herkes hayırlı ve bereketli cumalar. Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ... Tebrikler!!!...
L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Çakşırsuyu .Evicap. Nohut. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

whiterose00 şifa olması dileğiyle
Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

4 5 yıl idrarını hiçmi yapamamış ... Çaresizlik ne kötü Takviyeler kullanın canım mutlaka şifa olacak.
Zor yapmıs hem çaresizlik hemde biraz ihmalkarlik var yani şimdi sıkıntısını biz çekiyoruz takviye olarak suan sadece incir yiyor sağlıklı şeyler yedirmeye çalışıyorum bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

amin cnm şifa olsun inşallahh

whiterose00 sende mi uyuyamadun canim. Ilerrde bebeklerimiz uyutmaya cak belkide bizi şimdi kk yuzunden uyuyamiyoruz :) hep arayış içindeyim yeni kurler dogal besinler

Insallah hep birlikte canim. Kendiminkini ne kadar istiyrsam sizinkinide i kadar çok istiyorum. Bizler birbirini tanimayan ama birbirleri icin dua eden yoldaslariZ.
kesinlikle cnm kalp kalbe karşı

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ... Tebrikler!!!...
L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Çakşırsuyu .Evicap. Nohut. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

whiterose00 şifa olması dileğiyle
Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Hayırlı sabahlar hanımlar.. yeni bir gün yeni umutlarla başlasın inşallah

şu an keçi bopynuzu kaynatıyorum bol dua ile duamda hepinizde varsınız
kelebek eşin ne diyor testle alakalı bekleyecekmisiniz cnm.

şu an keçi bopynuzu kaynatıyorum bol dua ile duamda hepinizde varsınız
kelebek eşin ne diyor testle alakalı bekleyecekmisiniz cnm.

Aksam İçin mi hazırlıyorsun keçi boynuzu kürünü?
Bir ay sonra izine çıkacağız Allahın izniyle ozaman kadar evicap, keçiboynuzu, incir ve cakşira devam.. pazartesi randevu almayi düşünüyoruz kaan aydosta artık izinden sonrasına verirlerse gün ..

canım biz sabahları içiyoruz akşam içip yattığında kilo alıyor eşim.

inşallah erken güne alırsın randevuyu inşallah güzel sonuçlar gelsin.

Kizar kocisko geldi benii almaya kismetse yarin eve gidiyoruz ama bu erkek milleti mal biraz anasinin babasinin yaninda bi tuhaf oluyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…