Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ileri hızlı 0
ileri yavaş mıydı ne oda 2
yerinde 2
hareketsiz 96

% 96 hareketsiz sperm ölümü yoksa onlar

Canım biraz acele etmiyormusun ? Daha yeni ameliyat oldu inşallah düzelecek değerler gerçi bir yerde de aldığın iyi oldu o sürede hamile kalırsan gitmezsin olur biter Hayırlı olsun inşallah.
Eger hamis olursam harika olur. dna hasarindan korkuyorum bebeğim yaşamadı ya varsa önlem almis oluruz

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

ben bu okumcakları yapmıstım hamile kaldım.maddı manevı butun tedbırlerı almak lazım

arkadaslar ben bayadır katılamadım bılıyosnz hamileyım .gecen hafta cuma cok yogun kanamam oldu.sıddetli bel agrısı falan.rahımde hematom var demiştı zaten onları atmısım.kesın kurtaj olacak gıbıydım.dr umut var carsamba ya bekleyelim dedı.ve dun kalp atısını duyduk.dr cok sasırdı.haftaya gene kontrolüm var.gene hematom var .kesenın yanında ıkız gebelik kesesı gıbı olmus hatta.bı sey olmaz dedı dr.hıc kalkmıyorum.dua edın arkadaslar

Allahım şifanı versin inşallah Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin .Amin

canım benım yaaa rabbim korusun yavrunu da seni de.... rabbim ayırmasın sizi. lütfen kalkmadan yat bizzleri de üzme.. gözlerim doldu valla...

merhaba arkadaşlar,
eşim spermiyogram yaptırdı sonuca bakabilir misiniz.Anlamadım değerleri nasıl.
Yardımcı olursanız çook sevinirim.
hacim:1,5cc 4 gün
görünüm:normal
sperm konsnt.:135ml
total motilite:%71
hızlı hareketli:3
yavaş hareketli:59
yerinde har:9
hareketsiz:29
yuvarlak hücre :0,1ml
aglütinasyon:var

kuruger kullanılan boya
normal:12
baş onom:56
boyun:28
kuyruk:4

TPMSS :67,5 milyon
sperm konstr:62,5
hızlı hareketli:20
yavaş hareketli:52
yerinde hark:5
hareketsiz:23

sagolun arkadaslar ben 1 ay once falan gecen senenın suyu ıleyapmıstım.onemli olam bunları bı seferde okumak.hepsının sonunda hu ısmı celili ile suya uflencek.7 gun ac karnına bay ve bayan ıcecek

sagolun arkadaslar ben 1 ay once falan gecen senenın suyu ıleyapmıstım.onemli olam bunları bı seferde okumak.hepsının sonunda hu ısmı celili ile suya uflencek.7 gun ac karnına bay ve bayan ıcecek
huu deyip üfliycem inşallah . ahh yağmur bir yağsa ankarada kar yağıyormuş burda günlük güneşlik

Kızlae bu nısan yagmuru suyu ayın 15 nden snra toplanıcakmş. Kocakarı hesabı nısan 15 aslnda nısan 1 oluyomuş. Ben gecen yılda yapmştm ama tabı o zmn cocuk duşnmedgmz ıcın o nıyetle ıcmedık. Ama herthrlu hastalıga nıyet etmştm. Tabı 7 gun duznlı olmamştır

Ben de yapmak istiyorum ama yağmuru nasıl biriktirecegim bilmiyorum . eşim içmez ben icsem fayda eder mi ki

Rabbim bebeklerini sana bağışlasin.. inşallah sağlıklı geçer bundan sonraki sürecin..

evet cnm eskileri...

Kaç gün oldu ilaçlara? ramazan öncesi mi test yapmaya karar verdiniz??

kaç gundur yağmur bekliyorum yağmıyorrrr

Zaten 14nisan da başlıyor ozaman hazır tut kabını leğeni kovayı

Kızlar bugün benim doğumgünüm..ve Tüp bebek tedavisinden tam bir sene geçmiş olacak.. farketim ki ,ve sizinle de paylaşmak istediğim herşeye rağmen eşimle mutlu olabildiğimiz için Rabbime sükrediyorum .. sizde elinizde olanlara tekrar göz atın, inanin bir moral oluyor ki herşeye rağmen elhamdüllilah diyeceksiniz .. ve azimle kürlere vs. tutunacaksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…