Bizi bizden iyi anlayan yok ki canım. .. hem nerelerdesin yaw topigini bos birakiyorsun@ağzına sağlık canım inan yazdiklarını okuyunca "..valla ya.. ,aynen bencede.." deyip durdum kendi kendime..
Neseli_Hatun canım hiç takma eşinle ilgilen ,sakın olmayacak diye düşünme sizin değerleriniz bizde çıksa 3 gün kendime gelemem heralde..
biz artık hamileliği değil Eşimizin test sonuçları için çabalıyoruz daha çok..
Sen yine her ay hamile kalmak için çok daha avantajlısın... Allah Kerim kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah.
Bizi bizden iyi anlayan yok ki canım. .. hem nerelerdesin yaw topigini bos birakiyorsun
Ah canim ya. Ne kadar ustelersen o kadar ters tepeer. Az mola verr. Yada havuc kurune gec degisiklik olsunSorma ya eşim mızmızlandı keçiboynuzunu içmeyi reddediyor..
Full of Love 'un kocası benimkiyle greve girdi resmen.. gelde uğraş!!!
Ah canim ya. Ne kadar ustelersen o kadar ters tepeer. Az mola verr. Yada havuc kurune gec degisiklik olsun
spermiyogram ayrıntılı değil bu yüzden değerlendirmek çokta doğru olmaz 18 milyon hareketli sperm sayısı vermiş orada devlet hastanesi falan mı. Mutlaka bir tüp bebek merkezinde ayrıntılı yapılmalı testSlm kızlar bizim spermiogram testimize bakabilir msnz? Doktor biraz düşük dedi, ama 30 ila 120 milyon arasında olması gereken deger 18 milyon çıktı.. Eşim üzülmesin die onun yanındayken belli etmemeye çalşıyorm ama çok üzüldümsabahtan beri Ağlıyorum. Normal yollarla çocuğumuz olmaz mı bizim ?
Gülermisin ağlarmısınSorma ya eşim mızmızlandı keçiboynuzunu içmeyi reddediyor..
Full of Love 'un kocası benimkiyle greve girdi resmen.. gelde uğraş!!!
Canım ilk testti bizimde fazla bilgimz yok ama testi 4 günlük perhiz ile tekrarlayacağız. Çok stres oldum dünden beri moralim acayip bozukspermiyogram ayrıntılı değil bu yüzden değerlendirmek çokta doğru olmaz 18 milyon hareketli sperm sayısı vermiş orada devlet hastanesi falan mı. Mutlaka bir tüp bebek merkezinde ayrıntılı yapılmalı test
Aynı yerde değilde farklı bir yerde yaptırın testi çok basit değerler var ve hiç açıklayıcı değilCanım ilk testti bizimde fazla bilgimz yok ama testi 4 günlük perhiz ile tekrarlayacağız. Çok stres oldum dünden beri moralim acayip bozuk
Eyvah eyvahGülermisin ağlarmısın
Şu anda kavga dövüş halindeyiz ben hazırladım içecekmi bilemem dualardayım
Evt canım iyi bi doktora gideceğiz önümüzdeki günlerde..Aynı yerde değilde farklı bir yerde yaptırın testi çok basit değerler var ve hiç açıklayıcı değil
oooohh ağzına sağlık moral moral moralllllSabreden derviş muradına ermiş..
az kaldı inşallah
Eyvah eyvahherseyi zorlaştırıyor lar. Ustune yineeede ccok gitme az ara ver sende çık disari bi yürüyüş yap konu komsuya git kendine kahvalti hazirlat moral olsun öpüyorum sikma guzel canini
çok teşekkür ederim cnm bir kaç gün ara verdim herşeyi rafa kaldırdım bakalım ne diyecek soracak mı neden vermiyorsun diye
Ah keşke sorsa.. Erkekler dik kafalı ya hemen unuturbirşey olmamış gibi hayatına devam ediyorlar ya bu benim sinirime dokunuyor.. sonra da vay bebek niye tutunamiyor .. ben olsam bende böyle bir bünyeye tutunmak istemezdim
Canım biraz acele etmiyormusun ? Daha yeni ameliyat oldu inşallah düzelecek değerler gerçi bir yerde de aldığın iyi oldu o sürede hamile kalırsan gitmezsin olur biterKaan hocadan randevu aldim kızlar daha sonra arayacaklar ama ben ozellikle 20 temmuz bayram sonu olsun ddedim bakalim ayarlamaya çalışalım dedi olur inşallah ya. Nasip nasip nasip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?