YENİ SİSTEM PLASTİK ALETLERLE OLUYORMUŞ ESKİ SİTEM DEMİR ALETLERLE OLUYORMUŞ.Hic bilmiyorum yeni mi eski mi. Farkı ne peki
ayy inşallah içmez. benımki günde 3 paket içiyordu. evladını kaybedınce adamcağız bıraktı. inşallah senınki de temelli bırakır. olsun canım yarın alırsınız. allah şifa versin.benim ki ile akşam uzun uzun konuştuk .sabahtan bu saate kadır 1 tane sigaranın yarımını içmiş.dün akşamda paket bitti akmadım demişti. haydı bismillah iş yoğunluğundan daha tedavi takviyelerine bakamdı cancazım. ben de çalışıyorum yoğunuz çıkamadık yarına kaldı artık.
inşAllah . aralık gibi 2. tüp bebek tedavisine başlamak istiyorduk. tedaviye kalmadan Rabbim hepimize de verir bebiş inşAllahayy inşallah içmez. benımki günde 3 paket içiyordu. evladını kaybedınce adamcağız bıraktı. inşallah senınki de temelli bırakır. olsun canım yarın alırsınız. allah şifa versin.
malesef dondurulmuşlarım yok konyada yaptırdım cnm.senin var mı pekiinşallah canım inşallah. dondurulmuşun var mı nerede yaptırdın tüp bebeği.
tabi cnm hakkımızda hayırlısı . şimdi bi sayfayı okuyorum metin bey diye birinden bahsediyorlar.6. sayfadayım burayı nasıl okuysam en baştan orayıda okumaya başladım. kür falan diyorlarbenım 2 tane daha 5. gün embriyom var donduruldu aama kaliteleri iyii değil. biri 5e bölündü diğeri sanırım 8e yada 10du. hatırlamıyorum. ama artık onları da denemek istemiyorum. önce tedavi olalım dye. 7 haftalık kaybettiğim bebek 5. gün 1. kalite embriyoydu. bende antalyada yaptırmıştım. bundan sonraki ya istanbul bahceci yada istanbul memorıal düşünüyorum. eğer ist.a gidemezsem ankara olacak. hayırlısı olsun öncelikle tabiki.
canım bende aldım o kürden macunlar bugun geldi. bu akşam başlatıcam eşime. metin bey allahın izniyle 6. aya kadar düzelir düzelme olmazsa 6. aydan sonraki kürler benden dedi. ücretsiz olacakmış.tabi cnm hakkımızda hayırlısı . şimdi bi sayfayı okuyorum metin bey diye birinden bahsediyorlar.6. sayfadayım burayı nasıl okuysam en baştan orayıda okumaya başladım. kür falan diyorlar
neyyy anammm daha senin yoruma gelmedim :) ayy hadi ya inşAllah valla herkes çok umutlu ben bile hepsini okumadan umutlandım. nasıl sipariş verdin cnm numarası var onu aramıştırsın. ama sonuçlarını falan mı gönderdin ve ne kadar ödedin ödeme nasıl yaptıncanım bende aldım o kürden macunlar bugun geldi. bu akşam başlatıcam eşime. metin bey allahın izniyle 6. aya kadar düzelir düzelme olmazsa 6. aydan sonraki kürler benden dedi. ücretsiz olacakmış.
peki cnm bunun yanın da başka ne kullanacaksınız.tabi canım numarası var aramak istersen veririm. sonuçları bi numara veriyorlar oraya whatsup kullanıyorsan atıyorsun. onlar senın degerlerini inceliyorlar metin bey arıyor sizi. eğer fiyatı kabul edersen yolluyorlar. ben 260 lira ödedim. yapı krediden bi ıban numarası yolluyorlar. o hesaba havale ediyorsun.
şimdi biz temmuzda kaan hocaya gidicez inşallah asıl ilaçları sanırım o zaman kullanıcaz ama ben o zamana kadar şunları vericem. kavrulmamış fındık ,fıstık,ceviz,badem, kabak çekirdeği,iğde, incir, siyah çekirdekli kuru üzüm. endol ve sudafed(bu iki ilacı daha önce kaan hoca kullanmamızı istemişti mailleşmiştik. bunlar tıkanıklık varsa açıyormuş.) folik asit (yine kaan hocanın sayfasında dna ya iyi geldiğini öğrendiğim bir vitamın) ve evicap(antalya merkeze henüz gidemediiğim için gnc nınkını alamadım.) bazı akşamlar haftada 3 4 kere muz bal tarçın karşımı. bazı akşamlar haftada bir kaç gün kırkkilitotu çayıı ve tabiki keçiboynuzu kürü ve özü.. haa daha yeni yağda incir yaptım.peki cnm bunun yanın da başka ne kullanacaksınız.
kaan hoca dediğiniz kim ve nasıl ulaşabiliyoruzşimdi biz temmuzda kaan hocaya gidicez inşallah asıl ilaçları sanırım o zaman kullanıcaz ama ben o zamana kadar şunları vericem. kavrulmamış fındık ,fıstık,ceviz,badem, kabak çekirdeği,iğde, incir, siyah çekirdekli kuru üzüm. endol ve sudafed(bu iki ilacı daha önce kaan hoca kullanmamızı istemişti mailleşmiştik. bunlar tıkanıklık varsa açıyormuş.) folik asit (yine kaan hocanın sayfasında dna ya iyi geldiğini öğrendiğim bir vitamın) ve evicap(antalya merkeze henüz gidemediiğim için gnc nınkını alamadım.) bazı akşamlar haftada 3 4 kere muz bal tarçın karşımı. bazı akşamlar haftada bir kaç gün kırkkilitotu çayıı ve tabiki keçiboynuzu kürü ve özü.. haa daha yeni yağda incir yaptım.
abboooooo benım adam bunlarla yüz yaşına kadar yaşar. yandım anam yandım.
canım kaan hoca erkek infertilitesini tedavi etmeye çalışan ender ürologlardan bir tanesidir. kendisi prof.tur. ankarada eskiden tıp fakültesinde bakıyordu şimdi özel muaynehanesi var. internette numarası var orayı arayıp randevu alıyorsun. tekrar yumurta toplatmadan isterseniz tedavi olun canım. çünkü tüp bebeğin garanti olmadığını anlamışsındır. dna da hasara bakıyor kaan hoca. eşinin dnası hasarlı ise çocuk sahibi olmak çok zor önce onun tedavisi şart.kaan hoca dediğiniz kim ve nasıl ulaşabiliyoruz
Amin canım inşallah
Amin canım inşallahkelebegim Allah herkesin gönlüne gore versin biliyor.usun diğer topikdeykn daha au.utsuzdm uzuluyordm hep ama si.di okadr takmiyorm büşra gibi yapıyorum fazla uzul.muyorum
Yadee benim takviyeleri güncelle canım.
k.boynuzu kürü, k.boynuzu özü, yağda incir,macun(metin beyin),endol, evicap, sudafed,folbiol, kuruyemişler, haftada bir kaç kere kırkkilitotu çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?