Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy inşallah içmez. benımki günde 3 paket içiyordu. evladını kaybedınce adamcağız bıraktı. inşallah senınki de temelli bırakır. olsun canım yarın alırsınız. allah şifa versin.

ayy inşallah içmez. benımki günde 3 paket içiyordu. evladını kaybedınce adamcağız bıraktı. inşallah senınki de temelli bırakır. olsun canım yarın alırsınız. allah şifa versin.
inşAllah . aralık gibi 2. tüp bebek tedavisine başlamak istiyorduk. tedaviye kalmadan Rabbim hepimize de verir bebiş inşAllah

bir daha tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah ama kalırsa yaptırmadan bir ay evvel ananas ye ve özellikle arısütlü bal takvıyesi al canım. arı sütü tutunmayı artırıyormuş.anansla bir meyve daha vardı ama onu unuttum.

benım 2 tane daha 5. gün embriyom var donduruldu aama kaliteleri iyii değil. biri 5e bölündü diğeri sanırım 8e yada 10du. hatırlamıyorum. ama artık onları da denemek istemiyorum. önce tedavi olalım dye. 7 haftalık kaybettiğim bebek 5. gün 1. kalite embriyoydu. bende antalyada yaptırmıştım. bundan sonraki ya istanbul bahceci yada istanbul memorıal düşünüyorum. eğer ist.a gidemezsem ankara olacak. hayırlısı olsun öncelikle tabiki.

tabi cnm hakkımızda hayırlısı . şimdi bi sayfayı okuyorum metin bey diye birinden bahsediyorlar.6. sayfadayım burayı nasıl okuysam en baştan orayıda okumaya başladım. kür falan diyorlar

tabi cnm hakkımızda hayırlısı . şimdi bi sayfayı okuyorum metin bey diye birinden bahsediyorlar.6. sayfadayım burayı nasıl okuysam en baştan orayıda okumaya başladım. kür falan diyorlar
canım bende aldım o kürden macunlar bugun geldi. bu akşam başlatıcam eşime. metin bey allahın izniyle 6. aya kadar düzelir düzelme olmazsa 6. aydan sonraki kürler benden dedi. ücretsiz olacakmış.

canım bende aldım o kürden macunlar bugun geldi. bu akşam başlatıcam eşime. metin bey allahın izniyle 6. aya kadar düzelir düzelme olmazsa 6. aydan sonraki kürler benden dedi. ücretsiz olacakmış.
neyyy anammm daha senin yoruma gelmedim :) ayy hadi ya inşAllah valla herkes çok umutlu ben bile hepsini okumadan umutlandım. nasıl sipariş verdin cnm numarası var onu aramıştırsın. ama sonuçlarını falan mı gönderdin ve ne kadar ödedin ödeme nasıl yaptın

tabi canım numarası var aramak istersen veririm. sonuçları bi numara veriyorlar oraya whatsup kullanıyorsan atıyorsun. onlar senın degerlerini inceliyorlar metin bey arıyor sizi. eğer fiyatı kabul edersen yolluyorlar. ben 260 lira ödedim. yapı krediden bi ıban numarası yolluyorlar. o hesaba havale ediyorsun.

peki cnm bunun yanın da başka ne kullanacaksınız.

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...
R ruzgar90 .....
.....Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin
..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş.

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

peki cnm bunun yanın da başka ne kullanacaksınız.
şimdi biz temmuzda kaan hocaya gidicez inşallah asıl ilaçları sanırım o zaman kullanıcaz ama ben o zamana kadar şunları vericem. kavrulmamış fındık ,fıstık,ceviz,badem, kabak çekirdeği,iğde, incir, siyah çekirdekli kuru üzüm. endol ve sudafed(bu iki ilacı daha önce kaan hoca kullanmamızı istemişti mailleşmiştik. bunlar tıkanıklık varsa açıyormuş.) folik asit (yine kaan hocanın sayfasında dna ya iyi geldiğini öğrendiğim bir vitamın) ve evicap(antalya merkeze henüz gidemediiğim için gnc nınkını alamadım.) bazı akşamlar haftada 3 4 kere muz bal tarçın karşımı. bazı akşamlar haftada bir kaç gün kırkkilitotu çayıı ve tabiki keçiboynuzu kürü ve özü.. haa daha yeni yağda incir yaptım.
abboooooo benım adam bunlarla yüz yaşına kadar yaşar. yandım anam yandım.

kaan hoca dediğiniz kim ve nasıl ulaşabiliyoruz

Yadee benim takviyeleri güncelle canım.
k.boynuzu kürü, k.boynuzu özü, yağda incir,macun(metin beyin),endol, evicap, sudafed,folbiol, kuruyemişler, haftada bir kaç kere kırkkilitotu çayı

kaan hoca dediğiniz kim ve nasıl ulaşabiliyoruz
canım kaan hoca erkek infertilitesini tedavi etmeye çalışan ender ürologlardan bir tanesidir. kendisi prof.tur. ankarada eskiden tıp fakültesinde bakıyordu şimdi özel muaynehanesi var. internette numarası var orayı arayıp randevu alıyorsun. tekrar yumurta toplatmadan isterseniz tedavi olun canım. çünkü tüp bebeğin garanti olmadığını anlamışsındır. dna da hasara bakıyor kaan hoca. eşinin dnası hasarlı ise çocuk sahibi olmak çok zor önce onun tedavisi şart.

Amin canım inşallah kelebegim Allah herkesin gönlüne gore versin biliyor.usun diğer topikdeykn daha au.utsuzdm uzuluyordm hep ama si.di okadr takmiyorm büşra gibi yapıyorum fazla uzul.muyorum

En iyisi Allah Kerim canım..

Yadee benim takviyeleri güncelle canım.
k.boynuzu kürü, k.boynuzu özü, yağda incir,macun(metin beyin),endol, evicap, sudafed,folbiol, kuruyemişler, haftada bir kaç kere kırkkilitotu çayı

Yeni Program hayirli olsun. Inşallah bidaha testlerde şaşıracaksiniz
Canım hemşire döndü mu sana ? Bana daha dönmedi. Temmuz haziran için randevu verecem dedi daha beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…