Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Boyum 1.60 kilom 55 di enson. Tedavi bende gobek yapti zaten aldimi kiloyo Basenlere gidiyor. Ben muhasebeciyim. Oturdugum yerde cok atistirma yapiyordum. Onu kestim ve aksamlari yatmadan once. Nette cok yaygin duymussunzdur yogurt kürü yapiyorm. Gobek icin

A101 e baskül geldi bugün sabah erkenden alıp geldim :) ama ben evleneli 6 kilo almisim. 10 aylık evliyim daha. Gidişat kotu 66 kilo olmusum (

Bir Käse mısır gevreği 9:30..

Sabah beni akşama kadar tok tutacak harika bir kahvaltı yaptım.
saat:11

beyaz peynir kaşar peyniri
salatalık domates çarliston yarımşar
biraz semiz otu
akşamdan kalan mantar ciğer sote
ceviz
5/6 yeşil ve siyah zeytin

maaşallah iy yemişim üstüne de 1 bardak süt içiyorum şimdi Akama kadar birşey yemem artık.

Canim muhas. El birligi ile asicaz bu gunleri birbirimizie umut olucaz. Benim tavsiyem kuruyemisleri kavrulmamis olanindan tercih et. Kuruyemise igde ekle.incir mutlaka yedir. Ister yagda ister kurukuruyemisle.ve siyah cekirdekli üzüm mutlaka olsun. Peygamber efendimiZ cocugu olsun isteyen sofrasindan yesilligi eksik etmesin demis. Bir baska erkek cocugum olmuyor diye yakinincq yumurtaya devam et demis. Köy yumurtasi bulmaya calis. Yani Horozu olan. Sonrada kendine kür belirle yada takviye.ssimdilik bu kadar

yarın sabah tartıl cnm kaçsın bakalım 55se gayet güzel

A101 e baskül geldi bugün sabah erkenden alıp geldim :) ama ben evleneli 6 kilo almisim. 10 aylık evliyim daha. Gidişat kotu 66 kilo olmusum (
canım ilk evlendiğinde mutlaka kilo alıyruz neden hiç bilmiyorum bende :) Ama burada birikte veririz inşallah başla bugün cnm.

canm sen daha kolay veririsin. Takipte olalım birbirimizi.Kafamız dağılır hem

ekmek yemiyorum ben diyet yaparken yoksa veremiyorum kilo ekmekyemediğim içinde iyi kahvaltı yapmam gerek yoksa acıkıyorum

ara öğünlerde elma veya leblebi yemenizi tavsiye ederim . benim ablam bu konuda usta 5 çocuğu var en büyük çocuk 18 yaşın da . bizim bünyelerimiz annemden gelen bi yapı var BASEN . kilolar basen e gidiyor bel ince. anlayacağınız armut tipli bayanlardanız herşeyden yiyor ama çok az. bol bol sıvı tüketiyor. bitki çayları meyve bol yiyor ara öğünlerinde leblebi elma yıllardır böyle ve benle aynı kilo da 55 rejim yapcaz diye hormonları da alt üst etmeyelim bayanlar . özellikle bitki çayı içmiyorum ben sadece elma cayı vs. içiyorum. hormonları etkilemeyim diye . malum bebiş için

Kızlar günaydın siteyle ilgi bi problem yaşadım göremiyorum sonra üyeliğini yeniledim oda biraz zaman aldı. Ozledim. Sizleri esinle doktora gttik ultrason bakıldı ameliyatlik değil proksed plus. Diy bay başladı ama.eşim göreve gtti henüz alamadi bnm doktoruna gösterdi hic sorun değil gayet iyi olack hic üzülmeyin dedi moral vermesi çok iyi geliyor ilacı kullanck eşim 3 ay sonra test ama BN adet olunca vidicem yine doktorm bizim tedavimizi etkilemez dedi çok çok düşük değil dedi sizler nasılsınız kilo vermeye karar vermissnz bnde vermek istiyorum 60 oldum boyum 155 ama BN h
Geçen yaz hm esinle spora gtim hm yememe dikkat ettim 53 olmstm bi bıraktım geri aldm kilolarına

Kizlar kendimi odullendirdim çünkü az once sabah kahvaltisinda ekmek yemedim. Ola laaa :) bol yesillikli bir kahvalti yaptim. Kilo vermeyi çok istiyorum ama azmim yok insallah bu sefer birakmam

hanımlar eşim öğle arasın da eczaneye gidecek
proxeed , evicap 400 , ve bal polen karışım isityoruz bu karışım eczanelerden mi alıyoruz yoksa aktar falan mı bunların yanın da da keçiboynuzu ile başlıcaz inşAllah bu ay ve ve sağlıklı beslenme inşAllah hepimiz şifasını alırız

canım ben şahsen evicap400 değilde doğal bi e vitamini takviyesinden yanayım. 200 iu fazlası vücut için zararlı deniyor. Karar senin tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…