Bir Käse mısır gevreği 9:30..
Canim muhas. El birligi ile asicaz bu gunleri birbirimizie umut olucaz. Benim tavsiyem kuruyemisleri kavrulmamis olanindan tercih et. Kuruyemise igde ekle.incir mutlaka yedir. Ister yagda ister kurukuruyemisle.ve siyah cekirdekli üzüm mutlaka olsun. Peygamber efendimiZ cocugu olsun isteyen sofrasindan yesilligi eksik etmesin demis. Bir baska erkek cocugum olmuyor diye yakinincq yumurtaya devam et demis. Köy yumurtasi bulmaya calis. Yani Horozu olan. Sonrada kendine kür belirle yada takviye.ssimdilik bu kadarBoyum 1.60 kilom 55 di enson. Tedavi bende gobek yaptizaten aldimi kiloyo Basenlere gidiyor. Ben muhasebeciyim. Oturdugum yerde cok atistirma yapiyordum. Onu kestim ve aksamlari yatmadan once. Nette cok yaygin duymussunzdur yogurt kürü yapiyorm. Gobek icin
Boyum 1.60 kilom 55 di enson. Tedavi bende gobek yaptizaten aldimi kiloyo Basenlere gidiyor. Ben muhasebeciyim. Oturdugum yerde cok atistirma yapiyordum. Onu kestim ve aksamlari yatmadan once. Nette cok yaygin duymussunzdur yogurt kürü yapiyorm. Gobek icin
canım ilk evlendiğinde mutlaka kilo alıyruz neden hiç bilmiyorum bende :) Ama burada birikte veririz inşallah başla bugün cnm.A101 e baskül geldi bugün sabah erkenden alıp geldim :) ama ben evleneli 6 kilo almisim. 10 aylık evliyim daha. Gidişat kotu66 kilo olmusum (
canm sen daha kolay veririsin. Takipte olalım birbirimizi.Kafamız dağılır hem
afiyet olsun :)
canım ben şahsen evicap400 değilde doğal bi e vitamini takviyesinden yanayım. 200 iu fazlası vücut için zararlı deniyor. Karar senin tabikihanımlar eşim öğle arasın da eczaneye gidecek
proxeed , evicap 400 , ve bal polen karışım isityoruz bu karışım eczanelerden mi alıyoruz yoksa aktar falan mı bunların yanın da da keçiboynuzu ile başlıcaz inşAllah bu ay ve ve sağlıklı beslenmeinşAllah hepimiz şifasını alırız
Gel beraber olsun tatlim. TeTesekkur ederim.Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?